Vertaal deze pagina naar:

WAAROM JE ZOVEEL MOGELIJK CONTACT MOET BLIJVEN BETALEN!?

15-11-2022

Zij die dat weigeren en alternatieve manieren weten te vinden om de opgeworpen obstakels te ontwijken zijn en blijven de vrije mensen!De manier waarop ze van ons slaven willen maken is door iedereen aan te sluiten 'op het systeem'. We hebben tijdens de nep coronapandemie kunnen zien hoe inventief de niet ingespoten mensen waren.

Ze werden verketterd, buitengesloten, ze waren de paria's, maar ze gaven niet op. Nooit. Wat ze wel deden was manieren vinden waarop ze toch gewoon met hun dagelijks leven verder konden.


Nu zijn zij degenen bij wie het bloed ongehinderd door de aderen stroomt en dat is ook nodig, want deze vrije gezonde mensen worden nu met een andere uitdaging geconfontreerd.

Zij die denken de macht over anderen te kunnen uitoefenen zijn druk bezig om de volgende, laatste en beslissende schakel in de slavernijketting in te passen.

Dit zal gaan door middel van de door de Illuminati gecontroleerde centrale banken en hun programmeerbare 'geld', de CBDC.

Om dat systeem te kunnen verkopen aan het publiek is het zaak dat deze zo snel mogelijk went aan alles digitaal doen en dat betekent ook dat ze overal waar mogelijk contant geld willen verbieden.

Zo gaat men nu in Duitsland een volgende drastische stap nemen.

German Gov Plan: No cash over 10k https://t.co/VvhtOnBKoz

https://twitter.com/marcfriedrich7/status/1591529874497355782

- Willem Middelkoop (@wmiddelkoop) November 13, 2022

Niet alleen wil de verantwoordelijke Duitse minister dit doen voor Duitsland, maar voor heel Europa.

Als dit plan doorgang vindt, dan kan je dus een tweedehands auto die je koopt voor 12.000 euro niet meer betalen met een stapel briefjes van 50 euro.

Dan begint het met een beperking van 10.000 euro en voordat je het weet is dit in no time terug gebracht tot maximaal 1.000 of zelfs 500 euro.

Contant betekent vrijheid, en onder het komende communisme is er geen enkele vrijheid voor de burger.

Daarom moet alles 'slim', alles wat niet te controleren is zoals contant geld moet verdwijnen in de komende communistische dictatuur.

Bron: https://niburu.co/het-complot/17986-nog-meer-beperkingen-voor-contant-in-geld-in-duitsland

Nieuwe wet


Er wordt in de tektblok hieronder geschreven dat een nieuwe wet de deur opent naar ongekende massasurveillance door banken.

Al jouw betaalgedrag wordt straks centraal verzameld en met algoritmes in de gaten gehouden, samen met alle transacties van alle andere bankklanten in Nederland.

Gaan er dan geen alarmbellen bij U af?


Of heeft dit ook een keerzijde?


Dat alle transacties van criminelen dan ook in de gaten gehouden kunnen worden?

Dat is ook een zeer interessante ontwikkeling, nietwaar?

Welke belangrijke mededeling heeft Trump?


Zijn medestanders smeken hem te wachten met die 'hele belangrijke mededeling', maar Trump lijkt niet te stoppen | Buitenland | Telegraaf.nl

https://www.telegraaf.nl/nieuws/911926236/zijn-medestanders-smeken-hem-te-wachten-met-die-hele-belangrijke-mededeling-maar-trump-lijkt-niet-te-stoppen