Vertaal deze pagina naar:

WAAROM KRUIPEN ZE NU WEG IN DE BUNKERS?

26-05-2023

Vijf dagen geleden (21-05-2023) werd het nieuws gedeeld over de elites die satelliettelefoons hebben en te horen kregen dat ze tegen 27 mei 2023 naar hun bunkers moesten gaan!


Wie herinnert zich de film 2012, toen ze wisten wat er ging komen en enorme bunkerschepen hadden waarin ze veilig zouden zijn terwijl de wereld ten einde loopt?

Wat er nu gaande is, is hetzelfde scenario als de film.

Het oordeel zal binnenkort geveld gaan worden en dat weten ze...

Het einde der Tijden (van dit Tijdperk) is aangebroken.


De CHRISTUS is geopenbaard!

De Zon van God (Sun of God) is teruggekeerd.

Onze verlosser (zie compilatie hieronder).


Bron: https://t.me/theendtimesreveal


Het Einde der Dagen


De bozen willen niet dat mensen weten dat we aan het einde der dagen zijn en zich tot Jezus wenden. Ze willen er zoveel mogelijk naar de hel brengen. De film "The Core" laat je zien wat er gebeurt als ons magnetisch veld faalt. Zie preview van deze film hieronder.

Chemtrails is de coverstory. Geo-engineering is een dekmantel.

Wat er nu staat te gebeuren is het gevolg van het falen van onze magnetosfeer en het doorkomen van straling. Dit veroorzaakt uiteindelijk branden en extreme temperaturen. De poolverschuiving is 5 graden verwijderd van de 40 graden en als dat gebeurt, zullen we meer rampen gaan zien.

Wees voorbereid, God bless!


Haal voldoende boodschappen in huis, want het gaat nu gebeuren!

De wetten zijn er nu doorheen en kan het kabinet vallen en puingeruimd gaan worden. De Pandemiewet is ontwikkeld om de bevolking te helpen. Dit moesten zij doen in opdracht van de White Hats. Zodat er bij de switch geen chaos ontstaat. Deze switch '3 days of darkness' duurt 3 dagen. De verwachting is dat er 3 dagen geen internetverkeer mogelijk is.

Wees voorbereid en deel dit artikel zoveel mogelijk met je familie, vrienden en collega's!

Preview "The Core" ► https://youtu.be/LVkocdkcmAc

De Geest der Waarheid!

Maar wanneer hij, de Geest der waarheid, komt, zal hij u in alle waarheid leiden: want hij zal niet uit zichzelf spreken; maar wat hij hoort, dat zal hij spreken: en hij zal u verkondigen wat komen gaat.

Johannes 16:13 NBG

https://bijbel.eo.nl/bijbel/johannes/16

Tip: Stop met het eten van vlees!

Het eten van vlees verlaagt je eigen trilling.

Reinig jezelf!


En als er nu wezens zich afvragen:

"Waarom ben ik nu naar de Aarde gekomen in deze tijd?"

Dan weet je het nu, het was nodig om de bevolking te informeren. Zoals wij dat ook al jaren aan het doen zijn geweest. Ten koste van onszelf, van ons maatschappelijke leven. Dat stuk gaat echter helemaal goed komen wanneer de mensen in gaan zien wat we hebben gedaan om de bevolking te informeren en te waarschuwen, wat de boosaardigen hebben nagelaten.


Het getal 4488

Martin Vrijland schreef het volgende hierover:

Het bijzondere eraan is dat dit alles wordt besproken in een wetsvoorstel met het nummer 4488. Dat is interessant, want 88 is twee maal 44 en dat getal 88 is een verwijzing naar de 88 plasmakoepels, en volgens mijn plasmakoepel theorie zijn er twee maal 88 van die plasmakoepel systemen die overkoepeld zullen worden met een nieuwe grotere plasmakoepel, waardoor een gigantisch Noordelichteffect optreedt.

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/amerikaanse-senatoren-gaan-de-bunkers-in-en-hebben-satelliettelefoons-gekregen/