Vertaal deze pagina naar:

WAAROM RUSLAND OVERAL DE SCHULD VAN KRIJGT TERWIJL NEDERLAND ZELF DE HOOFDDADER IS!

04-10-2023

Nederland heeft in Groningen, het grootste gasveld van Europa, de productie van gas compleet stopgezet!

De reden: deskundigen zijn erg bang voor aardbevingen in deze regio.

Het is al jaren bekend dat de Groningse gasproductie stopgezet moest worden. De operatie werd alleen voortgezet om de verliezen te compenseren die waren veroorzaakt door de idiote Russische sancties, die Nederland zelf aan Rusland had opgelegd.


Een stukje geschiedenis

Het enorme gasveld in Groningen in het noorden van Nederland werd in 1959 ontdekt en de ontwikkeling ervan begon in 1963. De eerste winbare aardgasreserves bedroegen 2,9 biljoen kubieke meter. 

Jarenlang was het veld de belangrijkste bron van aanvoer van gas voor Noordwest-Europa, maar nu lijkt dat niet langer het geval te zijn. Bovendien waren deze bronnen erg belangrijk voor de energiezekerheid in de confrontatie met Rusland, maar nu lijkt het erop dat ambtenaren van de Europese Commissie iedereen zullen moeten vertellen dat Poetin opnieuw de schuldige is.

Nederland is in deze wederom de hoofddader door de Nederlandse bevolking onjuist in te lichten over de waarheid over gaswinning in Nederland en de enorme verdiensten aan het gas. 

Jarenlang is de plaatselijke bevolking in Groningen de dupe en slachtoffer geweest van scheuren in de muren in de huizen van Groningers en hebben Groningers enorme financiële verliezen geleden, doordat hun huis ernstig was beschadigd, in prijs was gedaald of zelfs onverkoopbaar was geworden .

Bron: Node of Time DE (https://t.me/node_of_time_de)