Vertaal deze pagina naar:

WAAROM VEEL MENSEN STIERVEN IN DUITSLAND TIJDENS DE BEADEMING TIJDENS DE CORONATIJD IN 2020 EN 2021

18-07-2023

Nieuws uit Duitsland en de grote doofpotaffaire van Corona patiënten en de grote doofpotaffaire.


MELDINGSFORMULIEREN

https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-vaccinaties/

https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-testen/


"Onnoemelijk veel sterfgevallen  door beademingsapparatuur = De grote doofpotaffaire"

Meer dan 50% van alle coronapatiënten, die in 2020 en 2021 op Duitse intensivecareafdelingen werden behandeld, waren invasief beademd, aan ventilatoren, hoewel ze daardoor slechts een zeer kleine overlevingskans hadden - meer dan de helft was overleden.

Toch waren er wetenschappelijk verantwoorde en bewezen alternatieven. Maar die werden door de overgrote meerderheid van de ziekenhuizen genegeerd. In december 2021 werd hier al op gewezen.


Dr. Joseph Mercola

Dr. Mercola stelt in artikel 6 dat binnen enkele weken na het uitbreken van de pandemie duidelijk werd dat de gebruikelijke praktijk van het mechanisch beademen van COVID-19-patiënten een doodvonnis betekende.

Begin april 2020 zouden veel doktoren het gebruik van de ventilatoren in twijfel hebben getrokken, aangezien uit gegevens bleek dat 76,4% van de COVID-19-patiënten (18 tot 65 jaar) in New York City die aan een beademingsapparaat zaten, was overleden. Bij patiënten ouder dan 65 jaar die werden beademd, bedroeg het sterftecijfer maar liefst 97,2%.

Dr. Thomas Voshaar
Dr. Thomas Voshaar

In november 2021 schreef Dr. Voshaar het volgende:

"Uit veel studies blijkt duidelijk dat intubatie (het inbrengen van een slangetje in de luchtwegen) bij dezelfde ernst het sterftecijfer met minstens een factor 5 tot 6 verhoogt, en in sommige klinieken zelfs met meer dan 10. Dat geldt ook voor ECMO-therapie, die bijna altijd overbodig is (longmachine) waarbij dezelfde pathofysiologische principes gelden. Al met al zijn er nu wereldwijd enkele 100.000 onnodige sterfgevallen."


Er waren vroegtijdige waarschuwingen in Duitsland!

Een van de meest vooraanstaande longartsen van Duitsland, Dr. Thomas Voshaar, hoofdarts van de Bethanien Longkliniek in Moers, wees al sinds het voorjaar van 2020 op de enorme gevaren van invasieve beademing. In een interview op 28 juli 2020 beschreef hij een heel ander soort therapie, waarbij mechanische beademing grotendeels werd vermeden.


Note (lees dit even goed, liefst twee maal): 

Overal ter wereld gebeurden deze behandelingen op aanraden van de criminele organisatie de W.H.O. (World Health Organisation). De W.H.O. is wereldwijd aansprakelijk voor de genocide (volkerenmoord) die in 2020 en 2021 plaatsvond en nog steeds plaatsvindt wereldwijd. 

Word Wakker allemaal!


Lees hier verder

⬇️ ⬇️

https://fassadenkratzer.wordpress.com/2023/07/18/ungezahlte-tote-durch-die-beatmungsmaschinen-die-grose-vertuschung/


Tip: Word lid van het onderstaande Telegram kanaal met nieuws wat grote media voor de bevolking nog steeds verzwijgen,

⬇️ ⬇️

Telegram kanaal: https://t.me/ScarletFranciniItaly