Vertaal deze pagina naar:

WAAROM VOELEN MINISTERS ZICH THUIS NIET MEER VEILIG?

10-01-2022


Omdat de bevolking nu in opstand gaat komen?


De bevolking krijgt nu massaal in de gaten door de waarheidskranten dat ze jarenlang zijn voorgelogen. Dat de grondwet niet geldig is en dat we in Nederland te maken hebben met een nep koningshuis.

Burgemeesters met hun wethouders voeren in Nederland het corrupte beleid uit van de corrupte roverheid. Burgemeesters zijn handlangers van het corrupte regiem in Nederland, wat onder leiding staat van het WEF (Klaus Schwab).

Burgemeesters zijn mede verantwoordelijk voor de pijn en ellende die hun burgers overkomt in de ziekenhuizen, ouderenzorg, jeugdzorg en de vele doden die zich eerder lieten vaccineren door COVID-19 injecties.

De maatregelen van de roverheid worden steeds gekker. Het wordt de hoogste tijd dat de bevolking in Nederland gaat opstaan en gaan kiezen voor hun eigen Vrijheid.

Zolang de bevolking het corrupte regiem niet stopt gaan zij verder voor en achter de schermen. Ondertussen is er een nieuw kabinet samengesteld, het kabinet Rutte 4.

Het nieuwe kabinet Rutte 4

Gefeliciteerd Nederlandse bevolking met kabinet Rutte 4, het corrupte zooitje wat U dagelijks misleid, onderdrukt, afperst, ziek maakt en zelfs vermoord.