Vertaal deze pagina naar:

WAAROM WE TE MAKEN HEBBEN MET EEN NEP KONINGSHUIS!

31-08-2021

Johan Oldenkamp heeft dit reeds voor ons uitgezocht!


Johan Oldenkamp schreef bij z'n video de volgende tekst:

In de O-show presenteert ex-onderdaan Johan Oldenkamp van Pateo.nl een iets ander beeld van de zogenaamde "koninklijke" familie dan wat de onderdanen in de Lage Landen doorgaans krijgen voorgeschoteld.

In deze achtste aflevering van de O-show wordt getoond dat de Nederlandse "koningin" Wilhelmina de Ranitz (1880 - 1962) op vrijdag 30 april 1909 beviel van een meisje met het syndroom van Down.

Maar 's nachts werd dit 'mongooltje' snel omgeruild voor een geheel gezond meisje, dat kort daarvoor in de buurt was geboren. In tegenstelling tot het burgermeisje Juliana was de echte Nederlandse "kroonprinses" dus 'niet helemaal goed', en ging verder door het leven als Klaartje van der Grift uit Baarn.Voor meer achtergrondinformatie kijk op de onderstaande website.

Website ► https://www.pateo.nl/OWie is Johan Oldenkamp?


Op dinsdagavond 27 oktober 2020 was allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp virtueel te gast bij Het Podium, het online praatprogramma van Inge de Bruin uit Leeuwarden en Chris Folgers ("de Haan") uit Purmerend.

Johan is de grondlegger van het alles omvattende paradigma van Wholly Science, wat de helende hereniging is van solide spiritualiteit en waarachtige wetenschap. In de zomer van 2018 is hij begonnen met de ontwikkeling van het Wholly Science-opleidingsprogramma.