Vertaal deze pagina naar:

WAARSCHUWING AAN ALLE OUDERS: UW KIND KRIJGT SEKSLES OP DE LAGERE SCHOOL!

23-03-2023

Wat een zieke shit voor kinderen is er te lezen in de huidige schoolboeken voor 5, 6, 7 en 8-jarigen!


Dit krijgen ze tegenwoordig op de lagere school voorgeschoteld.

Echt waar, wat een gestoorde shit!

Kinderen horen te spelen in de zandbak en te genieten van een speeltuin en niet geconfronteerd te worden met deze zieke shit. Ons land spoort echt niet meer! Hoe gestoord wil je het hebben? Wat een ziek land is Nederland geworden, zeg maar rustig een vies, vuil, goor en gestoord pedoland!

Nederland is een Pedoland!

Steeds meer mensen zullen hiervan gaan walgen naarmate ze zich verder gaan informeren.

Heeft U zelf kinderen op de lagere school? Laat Uw mening hierover aan de leraressen en leraren horen op school. Stel de leraren en leraressen verantwoordelijk voor de shit waar Uw kinderen mee geconfronteerd worden op school. Thierry Baudet (FvD) sprak er ook al over in de Tweede Kamer (zie video).

Stop de seksualisering van kinderen!


Boodschap aan alle vaders, moeders en alle andere verzorgers van kinderen op de lagere school

De rare shit op de lagere scholen moet per direct stoppen, bekijk en beluister de bovenstaande en de onderstaande video en ga serieuze keuzes maken voor alle opgroeiende kinderen!

De seksualisering van jonge kinderen is fout en moet stoppen. Het promoten van geslachtsoperaties moet stoppen. En de sluipende normalisering van pedofilie moet ook stoppen. Haal woke uit het klaslokaal.

Luister naar wat het kind vertelt in de onderstaande video wat ze allemaal te horen krijgt op de lagere school over seks, het is werkelijk schandalig wat ze op jonge leeftijd leren!

Deel deze video ► https://rumble.com/v2egxg8-waarschuwing-aan-alle-ouders-uw-kind-krijgt-seksles-op-de-lagere-school.html


Haal Uw kind van school en geef ze thuis les!

Ga in overleg met andere ouders!