Vertaal deze pagina naar:

WANNEER DE BEVOLKING ZICH VERENIGD IS HET SNEL AFGELOPEN MET DE CORRUPTE POLITIEK IN NEDERLAND!

11-07-2021


Er komt steeds meer informatie naar buiten over vaccinatieschade, sterfgevallen door vaccinaties en de corrupte overheid!


Lees de info op het kanaal van vaccinatieschade. Informatie die U niet in de grote kranten zult aantreffen of op het NOS nieuws. Grote kranten en de NOS verzwijgen de enorme vaccinatieschade en vele sterfgevallen voor de bevolking.

De corrupte overheid (Rutte en handlangers) hoopt dat zoveel mogelijk mensen de vaccinatiespuit (genocidespuit/dodenspuit) zullen nemen. Dit is onderdeel van het plan Agenda 2030.

De regerende elite wil de nietsvermoedende wereldbevolking terugbrengen naar max. 500 miljoen inwoners. Ook Nederland doet mee aan het genocide plan van de WHO en WEF.

De verwachting van onderzoekers is dat gevaccineerden (jong en oud) binnen nu en 3 jaar massaal zullen sterven!


Infokanaal vaccinatieschade ► https://t.me/covidvaccineinjuriesLees dit:

40 tot 50% van het leger personeel heeft de vaccinatie (genocide injectie / dodenspuit) geweigerd in het leger, omdat zij de vaccinatie niet vertrouwden!


Wakkere mensen in het leger en bij de politie gaan iedereen in de gaten houden die meedoet aan het vaccinatieprogramma (volkerenmoord) en die leugens verspreiden middels de politiek en de media.


Politici en handlangers die leugens verkondigen zullen er één voor één uitgepikt gaan worden...


Alle mensen die deze info lezen zullen uitzinnig worden van woede, zeker die van het leger die zich hebben laten misleiden door de vele leugens, bedrog en het opgedrongen dodelijke vaccin!


Luister naar de marinier in de onderstaande video.


Deze marinier is te volgen op het Telegram kanaal ► https://t.me/militair17

Deel dit artikel met iedereen die U kent.

Zodat er vele levens gespaard zullen blijven!

Dank U wel.


Lees ook het onderstaande artikel:

https://www.takecare4.eu/vervolg-met-een-verklaring-van-een-commando/