Vertaal deze pagina naar:

WANNEER TERRASSEN OPEN?

08-04-2021

Burgemeesters herhalen wens om terrassen te openen!

Burgemeesters in het Veiligheidsberaad hebben dinsdag opnieuw opgeroepen om de terrassen te openen.

"Volgende week is de persconferentie van de premier en de minister van Volksgezondheid. Dan gaan we het hopelijk horen. 21 april zou de snelste optie zijn", zegt burgemeester Jan van Zanen van Den Haag voorafgaand aan het beraad.

Ook ministers Hugo de Jonge (Volksgezondheid), Ferd Grapperhaus (Veiligheid) en staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) schoven aan bij de bijeenkomst van de 25 voorzitters van de veiligheidsregio's.

Minister Grapperhaus wil nog niet zeggen wat de volgende stappen in het heropeningsplan zullen zijn. "We hebben met de burgemeesters gesproken over het door ons gemaakte openingsplan. Hoe we straks alles in goede volgorde weer open doen. We hebben goed geluisterd naar het RIVM dat zegt dat alle cijfers en getallen zich niet ongunstig lijken te ontwikkelen. Dus gaan we openen in stappen, maar ik ga de details nog niet prijsgeven."

Volgens Grapperhaus komt een heropening langzaam maar zeker dichterbij: "We hebben inmiddels 14 maanden achter de rug en het overgrote deel inmiddels gehad. We zullen tot de zomer moeten doorbijten maar het openingsplan geeft aan: we gaan geleidelijk dingen mogelijk maken."

Bron ► https://www.telegraaf.nl/nieuws/1308518853/live-oxford-pauzeert-proef-op-kinderen-met-astra-zenecaVraag aan alle medelanders:


Hoe lang laten we de valse herders ons leven nog langer bepalen en kapot maken?

Dan doelen wij (de redactie) op onder andere Mark Rutte, Sigrid Kaag, Hugo de Jonge, Mona Keijzer, Ferd Grapperhaus, Jaap van Dissel en vele andere handlangers en huurlingen van de corrupte organisatie wat De Staat der Nederlanden heet.

Deze valse herders spelen een groot toneelspel om de bevolking te kunnen misleiden, te onderdrukken, af te persen, arm te maken, ziek te maken, te vermoorden en compleet naar de afgrond te brengen.Hoe lang nog beste mensen?

Op social media worden onderstaande oproepen verspreid.

Veel mensen zijn ten einde raad en zoeken naar oplossingen.Misschien is de onderstaande raad misschien wel het meest beste advies?

De bevolking verzint echt van alles om van de psychopaten, satanisten en pedofielen af te komen die zich opwerpen als leiders (valse herders) van een grote kudde wat Nederland heet.

Maar weet U eigenlijk ook wanneer het is misgegaan in Nederland en de rest van de wereld? Heeft U daar enig idee van? Ging het om de macht, de olie, de drugs, farmacie, de orgaan- of de kinderhandel?

Onderschat niet welke grote rol de hooggeplaatsten in Nederland in de bovengenoemde handel hebben en dan vooral de zwarte maffia (zwarte togadragers, advocaten en rechters) en voorts vele Tweede Kamerleden, het nep Koningshuis, buro jeugdzorg, douane, overslagpersoneel haven, politie, belastingdienst, burgemeesters, gemeenteraadsleden etc. etc.. 

De meesten, zoniet alle zijn lid van geheime en occulte genootschappen en houden zich bezig met satanische rituelen van babies en kinderen. Door chantagepraktijken van personen op topfuncties behouden ze (de illuminatie, satanische machthebbers) de macht en controle.

Zij beschermen de Staat der Nederlanden en zijn de samenzweerders (criminelen, maffia) die de bevolking op alle mogelijke manieren misleid, afperst, onderdrukt, ziek maakt en zelfs vermoord.

Momenteel gebeuren er wederom Dr. Mengele praktijken, ofwel 3e wereldoorlogspraktjken.

Zij die hieraan meewerken dienen allen berecht te worden voor het Neurenberg Tribunaal 2.0.

Lees het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 satanische bloedlijnen", dan bent U aardig op de hoogte. U kunt zich ook inlezen op de onderstaande websites.

Succes en Sterkte met het ontwaken!


https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


https://niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update
Waardeert U onze berichtgevingen?


U kunt ons platform eventueel financieel ondersteunen of sponsoren.

Hoe? Door onder andere T-shirts en/of andere artikelen, zoals een hoodie, tas of mok met een mooie of goede boodschap te bestellen middels onze webshop.

Deze artikelen zijn tevens een mooie EYE-OPENER voor Uw familie en/of Uw bekenden die nog mogen of gaan ontwaken.