Vertaal deze pagina naar:

WAT DE CONSEQUENTIES ZIJN WANNEER JE GEEN BELASTING MEER BETAALT EN JE NIET DE JUISTE STAPPEN HEBT GENOMEN!

05-07-2023

LET OP! Wanneer je besluit om geen belasting meer te betalen dien je wel de juiste stappen VOORAF te maken!


***

Er zijn momenteel veel geluiden van mensen die in de problemen zijn gekomen, omdat ze besloten hebben om ineens geen belasting meer te betalen aan de (r)overheid.

***


Tip: Je dient je vooraf wel goed te informeren wanneer je van plan bent om geen belasting te betalen, welke stappen je dan vooraf dient te nemen. Want je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen persona (dode entititeit/natuurlijke persoon) wanneer je die aangenomen hebt en gebruikt om jezelf te identificeren bij de gemeente, overheidsinstanties en/of (r)overheid.

Wanneer je niet de juiste stappen vooraf hebt genomen en je ingeschreven staat in de gemeente in het basisregister zal de belastingdienst je brieven en aanmaningen blijven toezenden en zelfs de deurwaarder op je afsturen, wanneer je de belasting niet (tijdig) hebt betaald. 

Als je een brievenbus hebt worden de brieven van de belastingdienst daarin bezorgd, hiermee geef je de belastingdienst de mogelijkheid om de brieven in ontvangst te nemen. Dit heeft daarna consequenties, of je betaalt tijdig de belasting, dan heb je nul problemen met hen of je gaat de juiste stappen vooraf zetten en je betaalt daarna geen belasting meer.

Lesgroep over belastingen en andere zaken

In de onderstaande lesgroep op Telegram is veel informatie te vinden hoe je het een en ander kunt aanpakken. Ga ook vragen stellen, want van vragen word je wereldwijs!

https://t.me/autonoomlesgroep


*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***

De Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate© werkt niet met ongeopende enveloppen retour te zenden of met dicht geplakte brievenbussen. Mensen komen hierdoor in grote problemen en helaas kan de Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate© deze mensen dan niet bijstaan.

 Hun advies is om de post te openen, te kijken wie u heeft aangeschreven en uw onderzoek te doen of deze persoon wel bevoegd is. Dit is de weg die Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate© bewandeld en alleen op deze manier kunnen zij u proberen bij te staan!

Website de Vereniging Jurisprudentie Juridisch Kantoor Plate©

https://youriplate.nl/