Vertaal deze pagina naar:

WAT ER WERKELIJK GEBEURDE IN AMERIKA TIJDENS DE ECLIPSE VAN DE ZON OP 8 APRIL 2024

10-04-2024

De eclipse van de Zon op 8 april 2024 werd gebruikt om in Amerika een bio-wapen uit te strooien, (volgens insiders).

Volgens insiders was het een gelegenheid om in Amerika in drie fases een bio-wapen uit te strooien, zoals dat in chemtrails ook gebeurt. Mensen worden daarna ziek en tegen de verkiezingen in november 2024 zitten ze in Amerika met de volgende plandemie, lockdowns  etc. 

Hoe stoppen we dit hele circus in onze wereld? 

O ja, ze sproeien in feite overal, nietwaar? Kijk zelf naar de witte strepen in de lucht.

Meer info: https://www.godlike.com/forum1/message5676271/pg1

De onderstaande waarschuwing werd afgegeven op het onderstaande forum:

https://www.godlike.com/forum1/message5676271/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

WAARSCHUWING: 

Biologische aanval van 8 april zonsverduistering. 

Ga die dag niet naar buiten!


Ze plannen een biologische aanval op 8 april, net voor de totaliteit van de zonsverduistering. Dit is hoe het zal aflopen. Vliegtuigen zullen hun lading met drie tussenpozen afleveren.

De eerste is 2 uur voor de totaliteit, 1 uur voor de totaliteit en de laatste 30 minuten voor de totaliteit.
De vliegtuigen zullen een droog poeder (bacterieel biowapen) inzetten. Het zal niet zichtbaar zijn. Je zult het niet zien vanuit vliegtuigen of vanuit de lucht. Het is bedoeld om te infecteren via aërosolafgifte.
De eerste twee vliegtuigen zullen zich op standaardhoogte bevinden, het laatste vliegtuig zal zich op ongeveer 10.000 - 15.000 voet bevinden.

Het vluchtpad begint vanuit het noordoosten en ze zullen langs het centrale pad van de totaliteit reizen, west-zuid-west, waarbij ze gelijke tred houden met de totaliteit van de zonsverduistering.

Ze doen dit om te profiteren van de gebeurtenis, omdat ze weten dat er gegarandeerde doelwitten zullen zijn die geïnfecteerd zullen worden, en dus de vectoren zullen zijn die de besmetting verspreiden.

De symptomen verschijnen 7 tot 10 dagen na infectie. 30 dagen na infectie zullen de media het merken. 60 dagen na infectie zal de paniek altijd het grootst zijn. 90 dagen na de infectie zullen de nieuw overeengekomen pandemische bevoegdheden van de VN en de WHO van kracht worden.

En je weet wat er daarna gaat gebeuren!

MANIFEST VAN "WIJ HET VOLK"

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN