Vertaal deze pagina naar:

WAT GAAN WE DOEN MET DE OMGEKOCHTE PUPPETTEN IN DE TWEEDE KAMER?

03-11-2021

Zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge & Ferdinand Grapperhaus en de rest van de omgekochte Tweede Kamerleden?


Wie gaat deze corona poppenkast stoppen in Nederland?

Ze veroorzaken een tweesplijting bij de bevolking, brengen de samenleving naar de afgrond en zijn verantwoordelijk voor vele doden en mensen die ernstige bijwerkingen krijgen na COVID vaccinaties.


Wie gaat de Genocide Agenda stoppen?

Oftewel de Volkerenmoord?


‼️ DE DEPOPULATIE / GENOCIDE AGENDA VAN KLAUS SCHWAB COVID-19: "THE GREAT RESET" WORDT NOG STEEDS UITGEVOERD IN NEDERLAND ‼️


De Tweede Kamer debatteerde op woensdag 3 november vanaf 14.45 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Vele leugens en verdraaiingen zoals gewoonlijk door leugenaars Rutte, De Jonge en Grapperhaus.

‼️ Alle handhangers van Klaus Schwab (WEF) dienen per direct gearresteerd te worden, zij voeren oorlogsmisdaden uit tegen de bevolking ‼️Het Verenigd Koninkrijk is reeds op weg naar een regelrechte zelf gecreëerde ramp!


VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%.

Waar je ook woont, dit is in alle landen gaande.

Lees verder op de website.

👇👇

Website ► https://www.frontnieuws.com/vk-85-van-de-covid-19-doden-zijn-gevaccineerden-het-aantal-sterfgevallen-onder-kinderen-is-met-83-gestegen-sinds-zij-de-prik-kregen-aangeboden-de-covid-19-vaccins-hebben-een-negatieve-effectiviteit/