Vertaal deze pagina naar:

DE POLITIEKE GEVANGENEN VAN NEDERLAND/PEDOLAND!

31-03-2022

Wat hebben de dure advocaten werkelijk bereikt van Micha Kat, Wouter Raatgever, Joost Knevel, Max van den Berg en Bart van Well?

Nul komma nul, nul, nul, nada niets!


Waarom geen KAMERVRAGEN over deze Politieke gevangenen?

@thierrybaudet @GideonvMeijeren @PvanHouwelingen


Waarom niet? Of horen jullie ook bij de club volksverlakkers?

O ja, jullie hebben natuurlijk ook een eed of belofte van trouw afgelegd aan die club!


WAT HEBBEN DE DURE ADVOCATEN WERKELIJK BEREIKT VAN MICHA KAT, WOUTER RAATGEVER, JOOST KNEVEL, MAX VAN DEN BERG EN BART VAN WELL?

De bovengenoemde  heren zitten in opdracht van het OM om politieke redenen nog steeds gevangen achter de muren van justitie, wat zelf een criminele organisatie is. Deze organisatie wordt beschermd door de zwarte maffia (rechters en advocaten). Advocaten en rechters legden een eed van trouw af aan de kroon. Echter die kroon bestaat uit een nep koningshuis en een ongekozen NAZI regering.

Laatste spraakbericht van Micha Kat voor z'n rechtszaak op 01-04-2022 ► https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-bericht-25-uit-her-majesty-s-prison-in-belfast-31-maart-2022/

 Ze houden zich bezig met machtsmisbruik, pedonetwerken, kinderhandel, grondstoffenroof en wat al niet meer. Daarom weigerde Beatrix DNA af te staan voor genealogisch onderzoek naar haar stamboom!

Ja, U leest het goed, doe ook onderzoek!


Alle feiten op een rijtje:


  • De hoogzwangere Wilhelmina was op 30 april 1909 in Soestdijk, en niet in Den Haag. Een hofdienaar heeft dit later verteld aan zijn kleinzoon Henk, die op zijn beurt heeft gesproken met de presentator van de O-show. Ook vertelde deze opa aan Henk, die vrijwel zijn hele leven in Baarn heeft gewoond, dat de baby's toen het donker was zijn omgeruild met gebruikmaking van de koninklijke koets.
  • De politie van Baarn heeft tijdens deze koetsrit de omgeving afgesloten, met onder andere een afzetting bij de praamgracht (aan de zuidkant). Een adjudant van Baarnse politie heeft dit later verteld aan een jongere collega, die de (inmiddels overleden) schoonvader was van Herman, die dit heeft verteld aan de presentator van de O-show.
  • Vanuit diverse leden van de Baarnse familie Van der Grift is deze babyruil bevestigd. Ook is aangegeven DNA te willen afstaan om dit verhaal daarmee te kunnen bewijzen. Maar verder wil niemand van deze familie op de voorgrond treden uit angst voor represailles.


Er is geen geldige Grondwet en er is geen Grondwettelijk Hof in Nederland!

Daarom zei Maxima destijds dat 'De Nederlander Niet Bestaat'!

Laat het maar lekker ontploffen deze ontboezemingen na al die jaren!