Vertaal deze pagina naar:

WAT IS COVID NU IN WERKELIJKHEID? EN WAT IS DE WERKING VAN VACCINATIES, 5G EN NANODEELTJES?

13-08-2022

Zowel COVID als het zogenaamde STIKSTOF probleem is een HOAX - Er is wel een NANOSTOF, FLUORIDE, VACCINATIE en STRALING probleem!

Beluister de onderstaande video, dan bent U ook op de hoogte.


In deze video wordt verteld wat de echte pandemie is, hier draait alles om.

Deel deze video aub met zoveel mogelijk mensen.

Onderschat niet wat luchtvervuiling in je lichaam kan veroorzaken!


Niet alleen nanodeeltjes maakt ziek, ook niet verwerkte trauma's, wrok, haat, opgekropt verdriet enz. Kortom, detox jezelf op alle gebieden.

Grafeen oxide is een hexagonaal (6 vlakken) rooster van Koolstof-atomen (atoomnummer 6) te vinden is op positie 6 van het periodieke systeem. Dus... 666.

Een reactie onder de video:

Hoe vertel je mensen dat hun hele bestaan is gebouwd op leugens?

Het is ieder zijn eigen weg om te ontwaken uit de illusies die door de buitenwereld op je geprojecteerd worden. Het is vooral zaak dat voldoende wakkere Zielen dit onder ogen komt, opdat het verankerd wordt in het Bewustzijnsveld hier op Aarde.

De rest mag overgelaten worden aan de Goddelijke Voorzienigheid.

Hoever zullen ze gaan?


Weet dat de machthebbers over lijken gaan.

Ze willen de wereldbevolking reduceren naar max. 500 miljoen aardbewoners.


Uit de Nieuw-Zeelandse stad Oamaru kwam een onthutsende ontdekking op het kerkhof toen ze met een vriend het graf van haar twee overleden zoontjes bezocht.


In korte tijd waren er meer dan 90 graven bijgekomen. De vrouw verbaast zich in een filmpje dat viraal is gegaan over het aantal nieuwe graven. "Waarom zijn het er zoveel?" vraagt ze. "Het zijn er nooit eerder zoveel geweest. Ik kom hier al acht of negen jaar."

De vrouw benadrukte dat ze nog nooit zoiets heeft gezien.

Toen de beelden viraal gingen, zagen de autoriteiten in Oamaru zich genoodzaakt om te reageren. Volgens het stadsbestuur heeft het te maken met het slechte weer. De vrouw is van plan om op een later moment terug te gaan naar de begraafplaats en deze zaak verder te onderzoeken. Oamaru is een stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en telt bijna 14.000 inwoners.

Bron ► https://www.ninefornews.nl/vrouw-doet-onthutsende-ontdekking-op-kerkhof-zoveel-nieuwe-graven-heb-ik-nog-nooit-gezien/

Wouter Raatgever (spreker rechtsboven) zit nog steeds in de gevangenis, nu begrijpt U misschien waarom. Deze waarheid mag niet bekend worden bij de bevolking.

VOLK WORD WAKKER!


Ga ook onderzoek doen en bestel een T-shirt.