Vertaal deze pagina naar:

WAT IS DE OPLOSSING VAN WAT WIJ, DE NIEUWE MEDIA, TOT HEDEN HEBBEN GESCHREVEN?

14-08-2022

Maak de weg Vrij naar binnen, leef in de Waarheid, bevrijd jezelf en maak goede keuzes!ANGST is het echte VIRUS!


Moed betekent niet dat je niet bang wordt.


Moed betekent dat je je niet door angst laat beheersen.Maar ook al weet je erg veel van wat er momenteel gaande is, is het nog steeds moeilijk om datgene los te laten wat je nu zo bezighoudt. Sommige mensen blijken daadwerkelijk een Missie te hebben in hun leven.

En ja, er is meer als wat ons wordt verteld. Veel kun je zelf opzoeken wanneer je een beetje handig bent met het ingeven van sleutelwoorden in een zoekmachine. Dan popt de informatie vanzelf op.

En sommige mensen ontvangen veel informatie middels hun derde oog (pijnappelklier).

Er is ook veel informatie terug te halen middels regressietherapie.

Muziek kan onze geest en lichaam helen.

Anton Teuben (Ufoloog/Klokkenluider) kan erg boeiend vertellen over wat hij tot heden heeft meegemaakt. En ja, ook Anton heeft een Missie in zijn leven. Wanneer U meer wilt weten over Anton Teuben kunt U zijn website bezoeken en/of de video hieronder beluisteren.

https://www.antonteuben.nl/


Ans Hoornweg had ook een Missie, zij is op 1 augustus jl. gaan hemelen, zoals zij dat zelf noemde. Ans is 80 jaar geworden en heeft heel veel video's ingesproken, die erg interessant zijn om te beluisteren.

Wanneer U meer wilt weten over Ans Hoornweg kunt U haar website bezoeken en/of de onderstaande video bekijken en beluisteren.

https://www.anshoornweg.nl/


Paradijs op Aarde


Weet en beseft U dat we eigenlijk in het Paradijs op onze Aarde leven?

Velen zijn het alleen vergeten doordat het voor veel mensen een hel op Aarde is geworden.

We hebben nog een weg te gaan, a Way to Go!

Maar het is nooit te laat...

In afwachting van wat er wel of niet gaat komen...

Terug naar de Tien Geboden?

Opnieuw beginnen?

We kunnen er weleens heel kort voor staan.

Wat zou U dan nog willen doen?

Dat dus...

Wacht niet!

De bevolking wil zeker wel, helaas zit de bevolking gevangen in een slavensysteem, zonder het te beseffen!


Dit was de aankondiging vooraf aan de bovenstaande Rally:


Lieve mensen,

Wij de Organisatie van WWD Netherlands hebben na onze laatste manifestatie op het Museumplein op 20 maart 2022 gemerkt dat het tijd is voor wat anders en hebben de afgelopen tijd geluisterd naar waar de behoeftes liggen, dat is vooral de focus op de toekomst en ons leven te leven op de manier die wij willen.
Wij hebben daarom besloten om af te wijken van ons gebruikelijke patroon om eens in de twee maanden een manifestatie of Vrijheidsmars te organiseren, waardoor we de editie 8.0 die gepland zou staan op 21 mei over slaan.

In plaats daarvan gaan we ons richten op een tweedaags festival in Juli. Dit zal een Nieuwetijds Festival worden geheel gericht op de Parallelle Samenleving.

Het wordt een Festival van Verbinding, Informatie, Workshops hoe te overleven als er bijvoorbeeld geen stroom meer is, een podium met artiesten en internationale Foodtrucks.

Wij denken dat het op dit moment nodig is om op een andere manier te verbinden waarbij het geven van informatie heel erg belangrijk is.

Houd daarom onze officiële kanalen goed in de gaten voor actuele informatie.

We hopen jullie allemaal te zien in Juli!

Organisatie WWD Netherlands.


De Rally "Dutch Lions Sise Up!" vond plaats op 23-07-2022 op de Dam in Amsterdam

Generaal Flynn, boodschap getoond op de Dam in Amsterdam bij het #WeStandAsOne protest 23 juli 2022


Mijn naam is generaal Mike Flynn, en ik ben diep vereerd dat ik vandaag een paar opmerkingen mag maken aan de Nederlandse boeren die vechten voor hun vrijheid. Vandaag vertegenwoordigt het meest ingrijpende moment, niet alleen in de geschiedenis van de Verenigde Staten, maar zeker in de geschiedenis van de Vrijheidslievende Wereld. Al onze rechten liggen onder vuur.

Wij stemmen er niet mee in dat onze vrijheden ons worden ontnomen, in feite hebben wij er niet mee ingestemd dat onze vrijheden ons werden ontnomen. En dat is waarom vele naties over de hele wereld beginnen op te staan tegen de tirannie van hun regeringen. Maar vandaag is echt om steun te betuigen aan de Nederlandse boeren en om ervoor te zorgen dat u begrijpt waar het ons om gaat en dat we absoluut sterk staan, schouder aan schouder, met u. De wereld staat achter de boeren. Vrijheden liggen overal onder vuur. Canada, Australië, Brazilië, Frankrijk, Italië, de Verenigde Staten en nu ook Nederland.

Overal zijn de mensen bezig met vreedzaam verzet tegen de globalistische elite. Aan het volk van Nederland: wij staan achter jullie! We moedigen mensen overal aan om zich te verenigen, op te staan, op te staan en zich uit te spreken! Post en deel de vlag van Nederland op AL je social media sites, zorg ervoor dat de mensen over de hele wereld weten dat we achter de Nederlandse boeren staan terwijl ze vechten voor hun vrijheid en hun vermogen om hun families van voedsel te kunnen voorzien.

Vandaag zijn we allemaal Nederlandse boeren, JOUW strijd is ONZE strijd. Wij juichen uw moed toe en wij vechten om uw land te verdedigen, uw vermogen om landbouw te bedrijven, en uw vrijheden worden aangevallen en wij zullen aan uw kant staan!

Dus God zegene u, God zegene Nederland, en hartelijk dank.

[Forwarded from Nederlands Verzet Kanaal (janneke)]

Er is zoveel meer wat hier nog niet is geschreven...


Het gaat over auralifters, ook wel archonten of negatieve entiteiten genoemd.

Ook (jonge) kinderen kunnen last van auralifters hebben. Hun energetisch systeem is nog gevoeliger afgesteld en ze pikken daardoor nog meer energie op. Auralifters zoeken vaak aandacht bij hooggevoelige- en nieuwetijdskinderen omdat zij veelal kunnen praten met deze zielen. Voor deze kinderen vaak heel normaal, maar ze kunnen er ook bang van worden. Want niet iedere ziel is vriendelijk. Sommigen kunnen zo boos zijn dat ze het op de kinderen afreageren. Deze zielen vallen de kinderen dan lastig. Echter zoals je ook boze mensen hebt, zo heb je ook boze auralifters. Ze zijn vaak boos op de situatie waarin zij (denken te) zitten. Niet zozeer op de persoon waar ze op dat moment bij zijn. Dit is belangrijk om te beseffen mocht jij en/of jouw kind ermee te maken hebben.

Je kunt jezelf niet 100% beschermen tegen auralifters. Het gebeurt soms gewoon. Wel is het van belang te weten dat dergelijke energieën aangetrokken worden tot emoties van de mens. Het is zaak om je (onverwerkte/onbewuste) emoties onder de loep te nemen en ermee aan de slag. Opdat ze verwerkt worden en ze zo geen blokkade in je energetisch systeem meer kunnen vormen.Info om eens door te lezen:


https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

https://leefbewust.nu/depressie-is-geen-chemische-disbalans-van-de-hersenen/

https://holistik.nl/indigokind/#:~:text=een%20volwassen%20indigokind%3F-,Dit%20zijn%20de%2015%20belangrijkste%20kenmerken,die%20niet%20(meer)%20werken

https://www.nieuwetijdskind.com/muziek-hoogsensitieve-mensen/

https://www.nieuwetijdskind.com/draag-jij-de-last-van-je-ouders/Thuisonderwijs


Er zijn reeds ouders die in groepjes een thuisonderwijs geven. Elke dag is er een ouder die vrij is en les geeft. Als meerdere ouders dit doen dan ben je eens in de 14 dagen thuis van jouw werk. En het belangrijkste is dat kinderen leren schrijven, lezen en rekenen. Leer ze ook tekenen, muziek maken en hoe ze groentes moeten verbouwen etc. Leer ze wat respect is en liefde voor de medemens.

Vergeet niet dat we met nieuwetijdskinderen te maken hebben. Dus dwang en strenge opvoeding erc. op school is een zeer storende factor voor ze. Zeker als zij autisme hebben, die kinderen zijn hooggevoelig. Inmiddels is reeds bekend hoe dit komt en hoe daarmee om te gaan. Stuur een mail naar onze redactie wanneer U hier meer over wilt weten.


Tot slot, er staat heel veel info in dit artikel.


Tip: Doe Uw voordeel met de info en deel deze, zodat we inzicht krijgen in onszelf, onze Medemensen, de Natuur, het Dierenrijk, Ufo's en het Universum.
Een mooie afsluiter,

om even naar te luisteren,

speciaal voor jou 💜


Je eigen trilling verhogen door je energie op te schonen.


Een frisse wind
door je hele systeem,
een moment van stilstaan
en bewust alles loslaten.

Muziek is voor mij magisch.
Geluid is een trilling,
jij bent een trilling.

En wanneer je muziek aanzet
ga je als vanzelf meetrillen.

Als je heel verdrietig bent
en niet kan huilen,
zet dan eens muziek op
die je raakt.

Het kan net het duwtje zijn
waardoor je je kan ontladen.

Wanneer je je een
beetje down voelt,
zet dan muziek op
waar je van houdt.

Kom in beweging,
maak dat dansje
en je trilling zal verhogen.

Heling door muziek is mogelijk.
Er zijn bepaalde frequenties die
je hele lichaam zo terug kunnen
brengen naar je balans.

Je kan jezelf als het ware baden
in de helende klanken.

Je lichaam bestaat voor het
grootste deel uit water.

En water trilt mee met
de omgeving.

Niks vaags aan en zelfs
wetenschappelijk onderzocht.

Muziek kan je naar
alle emoties brengen,
kan je opschonen,
terug brengen naar je balans,
naar je vreugde en
je liefde.

En wordt tevens graag
door het Leven gebruikt
als een boodschap van
of naar je ziel.

Lichtflits 💜

To Find Yourself - Think for Yourself