Vertaal deze pagina naar:

VOOR DEGENEN DIE HET NOG NIET BEGREPEN HEBBEN WAT ER GAANDE IS

26-10-2022

U bent vreselijk misleid, in Uw onschuld heeft men U te grazen genomen!


De tekst is niet geredigeerd door ons, het gaat om de boodschap!

De normale griep, die elk jaar ca. 900.000 doden veroorzaakt, door allerlei complicaties etc. heeft men gebruikt om Uw vreselijk te misleiden. De griep kunt U zien als een herfst storm, die dode takken en zieke bomen/mensen doet omvallen. Nu hebben Evil elementen, die al duizenden jaren de wereld regeren, dit gebeuren aangegrepen om de mensheid uit te dunnen.

Zij doen dat volgens een zeer uitgekiend psychologisch uitgedacht gebeuren, ingegeven door een religieuze gedrevenheid met satanische krachten, via de luciferiaanse geloofsovertuiging. Welnu, men creëert een zogenaamde ziekte via de computer en Artificial Intelligence, die men COVID-19 noemt en waar men via de media en via allerlei in elkaar gezette evenementen de bevolking doet geloven dat het echt waar is, dat die ziekte bestaat en dat de ziekte dodelijk is, in ieder geval dodelijk kan zijn.

Tientallen jaren heeft men dit tot in de funesses uitgezocht en proefgedraaid, U kent het nog. Aids, SARS, Mexicaanse griep, schweinflue etc. Men heeft regeringen omgekocht en geblackmailed en men heeft allerlei instanties omgekocht en ook geblackmailed. De wereld media had men al in eigendom en de laboratoria ook. Een heel verhaal.

De bedoeling was dat U zich vrijwillig zou laten inenten teneinde aan deze verschrikkelijke ziekte te ontsnappen. Het was een langdurig opgezet plan, waar iedereen aan ten gronde zou gaan. Een soort pest. Het virus was door een computor samengesteld en alle instanties, die voor toelating van de serums hun akkoord moesten geven werden afgeperst en /of omgekocht.


Miljoenen niets vermoedende mensen trapten er in.

Het was zo doortrapt, dat maar weinigen, zo'n dertig procent niet mee deed.


In het serum, dat heel efficient in elkaar gezet was, zaten min-of-meer acht dodelijke componenten, die werkzaam zijn op de lange termijn van twee, drie of vier jaren. En doodsoorzaken die ons reeds bekend waren in zich hadden. Zoals hartverlamming, hartspier aandoeningen, hart ziektes, tromboses, aneurismen, bloed klonters, verstoppingen en die nog honderden andere doodsbedreigende ziekten zouden veroorzaken.

Ook een gedeelte was in het serum aanwezig, die op korte termijn mensen lieten omvallen, binnen een tot 12 weken. En dood zouden omvallen als het lichaam extra activiteiten moest produceren, waardoor killingsprocessen werden versneld. Vele topsporters zijn reeds hieraan dood gegaan.

Zo zou het ook niet opvallen. Wel een oversterfte veroorzakend, maar 'to hell' daarmee. Als men daar achter zou komen, was het voor velen al te laat.

Ziekenhuizen werden van te voren betaald voor elke COVID zieke, die zij zouden krijgen. Zij moesten hen aan de ventilater leggen, om ze te laten overlijden, dan kregen zij nog een grote extra bonus voor elke dode...


Het idee erachter was een wereldregering te scheppen met een bevolking van zo'n 500 miljoen mensen!


De 500 miljoen mensen zouden worden geleid door elite families, die zih door de rest van de mensen als half mechanische slaven zouden moeten bedienen. Om dat te bereiken liepen nog meer aan de regeringen opgelegde programna's: voedsel schaarste, voedselpoisening, klimaat veranderingen en chemische lucht vervuilingen (chemtrails), spul in het water en spul in de lucht.

De mensen die het allemaal zouden ontdekken wat er gaande was, werden neergezet als wappies, gekkies, complotdenkers, conspiracy people, idioten etc. Onder de noemer van a-sociale mensen, die zogenaamd wilden opvallen en dwarsliggen. Dat werkte een langere tijd uitstekend. TV, radio en film gaven deze mensen geen stem en protesten werden door de politie machten uit elkaar geslagen.

Complotdenkers waren volgens de omgekochte regering nergens goed voor en zouden opgesloten moeten worden en uit maatschappij verwijderd moeten worden en mond-dood gemaakt moeten worden. Ook regerings oppositie partijen werden omgekocht en in de watten gelegd. Die mochten nog wel wat zeggen, maar niet te veel. Ook schepten de regeringen wettelijke kaders om verder het volk te dwingen te gehoorzamen.


Dat is wat er allemaal aan de hand is!


Gooi, net als dokter Vingerhoeds Uw kont tegen de krib.

En maak eigen en goede keuzes!


Oct.26, 2022 - GTB 736.

GTB

 

[Forwarded from Het Hiernamaals]

Link telegram kanaal ► https://t.me/Gerrit_Brendel