Vertaal deze pagina naar:

WAT IS TRUMP AAN HET DOEN?

21-07-2022

Een einde maken aan de Deep State en de macht teruggeven aan het volk!


Het alomvattende plan van Trump is het teruggeven van de macht aan het volk.


De VS zit immers net als Europa gevangen in een imperialistisch web dat al meer dan een eeuw wordt gecontroleerd door een klein clubje globalistische bankiers, militaire industriëlen en multinationals.


Om te slagen moet Trump een einde maken aan alle buitenlandse oorlogen en militaire operaties, zijn troepen thuisbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de controle nemen over de (private) Federale Reserve, het internationale Swift betalingssysteem opheffen, de propaganda macht van de media afbreken, en 'het moeras' van de Deep State en al zijn supranationale organisaties droogleggen.

Tot de komst van Trump stond Putin moederziel alleen in zijn strijd om te voorkomen dat de Nieuwe Wereld Orde totale controle over alle energiebronnen (met olie voorop) zou krijgen. Het eerst wat de Russische president daarom deed was het leger moderniseren en met formidabele wapens uitrusten, waarmee het land niet alleen zichzelf, maar ook onafhankelijke olieproducenten zoals Syrië, Venezuela en Iran kan beschermen tegen de machtsovername door de NWO/NAVO.


'Kortgezegd moet Trump de Nieuwe Wereld Orde en de ideologie van de globalisten vernietigen.

Deze taak is op zijn zachtst gezegd reusachtig en gevaarlijk.

Gelukkig staat hij niet alleen.'


Bron ► https://www.tribute.nu/post/wat-is-trump-toch-aan-het-doen

Diana, John F. Kennedy (Jr.) en Trump maken het speerteken.
Diana, John F. Kennedy (Jr.) en Trump maken het speerteken.

Alles wijst erop dat Trump op een legendarische wijze terugkeert naar het Witte Huis


Wie is er klaar voor om getuige te zijn van een ineenstorting van het establishment... zoals we nog nooit eerder hebben gezien?


De formule voor bekwaamheid, welvaart en succes stroomt door de aderen van deze buitengewone man. De mainstream media probeert wanhopig zijn naam te vernietigen, maar elke poging om Trump in diskrediet te brengen is gewoon weer een hilarische mislukking.

En daarom vallen ze hem aan.

Omdat ze bang zijn voor hem, voor ons en het volk van Amerika.


WWG1WGA