Vertaal deze pagina naar:

WAT KAN ER GEBEUREN WANNEER JE BESLUIT AL JE GELD INEENS VAN DE ING BANK TE HALEN?

24-07-2022

Dan gaan er ineens grote alarmbellen af bij de ING Bank!


Eerder gingen er in de ongecensureerde media (het alternatieve circuit) reeds berichten uit over de Banken, wat in de bovenstaande afbeelding als voorbeeld te lezen is.

Veel mensen halen tegenwoordig al hun geld van de bank omdat ze de banken niet meer vertrouwen. Maar blijkt nu, dan gaan er grote alarmbellen af bij de Bank is reeds gebleken.

Dan krijg je ineens te maken met de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) en de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) van de ING Bank.

Een burger die de ING Bank niet langer meer vertrouwde haalde ineens het hele banktegoed van de Bank. Maar, het is toch tenslotte z'n eigen geld wat hij in bewaring gaf, toch?


Wij kregen het volgende hierover te horen:

Ze willen na opname van ons tegoed ineens mijn hele privé weten. Alleen vanwege het feit dat wij de ING Bank niet langer meer vertrouwden.


De vragen zijn nu:

1. Welke rechten heeft de Bank werkelijk om persoonlijke info op te eisen van een client die de bank niet meer vertrouwt?

2. Heeft het feit dat wij vanaf het jaar 1851 reeds Soeverein zijn zoals Eric (Postmaster General Nederland) al eerder uitgelegd heeft en de in 2013 uitgeroepen 'Motu Proprio' door de Paus een rechtsgeldigheid?


Wie hier een antwoord op heeft kan ons mailen.

redactie@de-nieuwe-media.nl


Zeer interessante video!


Laatste video (24-07-2022) van Peter DG en Eric (Postmaster General Nederland) met zeer interessante informatie over Uw rechten en Uw plichten naar Uw medemens en entiteiten die denken dat ze de baas over U kunnen spelen. Het spel is over en uit.

Doe Uw voordeel ermee!