Vertaal deze pagina naar:

WAT KUNNEN WE GAAN VERWACHTEN DE KOMENDE TIJD?

06-03-2023

We leven in snel veranderende, enerverende en roerige tijden en kunnen echt van alles gaan verwachten, maar ook zelf gaan manifesteren, dus wees erop voorbereid!


Wat kunnen wij gaan verwachten in Nederland en in de rest van de wereld?

En hoe kunnen wij ons daar het beste op voorbereiden?

Wat kunnen wij zelf doen qua manifestaties?

Beluister de onderstaande video!

Er komt steeds meer aan het Licht!


Stop World Control: "Humanity just has to say 'No'!"

"Global exposure of the United Nations" 

BEKIJK "GEHEIMEN VAN DE VERENIGDE NATIES"

De Verenigde Naties rollen momenteel Agenda 2030 uit, met de beruchte "duurzaamheidsdoelen". Dit wereldwijde project wil elk aspect van het menselijk bestaan volledig veranderen: voedsel, seksualiteit, familie, werk, financiën, gezondheid, onderwijs, alles!

Dit zal zogenaamd een einde maken aan armoede, honger, ongelijkheid, ziekte en andere slechte dingen. Een voormalig uitvoerend directeur die twee decennia bij de VN werkte, vertelt een ander verhaal. Hij legt uit dat de VN wordt gecontroleerd door criminelen die de VN gebruiken om zichzelf te verrijken en de mensheid tot slaaf te maken.


Bestudeer de onderstaande website hoe de wereld wordt bestuurd.

En deel dit artikel met je familie, vrienden en collega's.

Website ► https://stopworldcontrol.com/nl/un/


Bekijk de video's in het onderstaande Twitterbericht en deel deze!

Twitterbericht ► https://twitter.com/dinie_van/status/1632773309338198020


Onze Vrije Wil

Martin Vrijland leg in zijn laatste boek uit dat we in een gematerialiseerde simulatie onder een plasmakoepel (het scherm) leven. Die gematerialiseerde simulatie volgt enerzijds een bepaald script en anderzijds moet het de vrije wil van de 'spelers' respecteren. Dat is nu eenmaal de voorwaarde voor een simulatie, omdat het anders een deterministische (deterministisch betekent 'alles ligt al vast') film is.

Het wordt de komende tijd steeds belangrijker om daar kennis van te hebben, omdat het veel, zo niet alles wat er om ons heen gebeurt (en nog staat te gebeuren) verklaart.

Bron bericht ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-x-men-mensheid-het-medbed-de-eeuwige-jeugd-on-demand-lichaamstransformatie-en-brein-apps/


Alle registers worden door de deep state open getrokken om de besmettingsleugen van de 'C-ziekte' in stand te houden! 

Bij BNR valt het op dat 'complotdenkers' het continu goed hebben: 'Zorgelijk'...

Bron bericht ► https://www.ninefornews.nl/bij-bnr-valt-het-op-dat-complotdenkers-het-continu-goed-hebben-zorgelijk/

Op 11 maart zal het leger aanwezig zijn in Den Haag!

Ten tijde van de grootste demonstratie aller tijden in Nederland van Farmer Defence Force. Hoe dat gaat aflopen staat nog in de sterren geschreven!

De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, heeft een lijntje uitgegooid naar defensie om a.s. zaterdag 11 maart te assisteren, dit omdat de politie het niet aan zou kunnen. De demonstratie mag doorgaan, omdat hij het een goed recht vindt, die praatjes/geintjes kennen we inmiddels wel.

Bron ► https://www.telegraaf.nl/c/1355683149/

Be there, stay tuned!

Mogelijk inval in Turkije

De Griekse eilanden zijn zwaar bewapend en bezet door de Amerikanen ter voorbereiding voor een inval in Turkije. Het nieuws betreffende deze bewapening en mogelijke inval in Turkije wordt gecensureerd door de Turkse overheid!

Grote bedreigingen door Khazariaanse maffia

De Khazariaanse maffia is gereduceerd tot het dreigen met het gebruik van aardbevingswapens om landen te dwingen goud af te staan. De Indonesische autoriteiten vertellen ons dat hen wordt opgedragen goud en andere natuurlijke hulpbronnen in te leveren, anders zal er later deze maand een zeer grote aardbeving plaatsvinden. De bedreigingen kwamen van de Nederlandse ambassade in Jakarta. Het werd doorgegeven aan een hooggeplaatste functionaris van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Indonesië in Jakarta, zeggen Indonesische inlichtingenbronnen.

Dat verklaart waarom de Nederlandse 'seismoloog' Frank Hoogerbeets -die internationale bekendheid verwierf na het voorspellen van de verwoestende aardbevingen in Türkiye en Syrië- een 'mega-aardbeving' voorspelt met een kracht van 8,5 of hoger 'vanwege de bijzondere positie van de aarde, Mercurius en Saturnus."

Deze pseudo-wetenschap is niets anders dan een nauwelijks verhulde dreiging.

Dit is een bericht van de WDS aan de Nederlanders:

"Mensen die onder zeeniveau leven, zouden geen tsunami's moeten afwachten."


Ook de Filipijnen worden bedreigd

De Khazariaanse Maffia probeert ook de Filipijnen te intimideren om hun goud en andere hulpbronnen af ​​te staan. Het Filipijnse volk vecht terug.

Een Filipijnse rechtbank heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd voor Bill Gates, die als oprichter van de Bill and Melinda Gates Foundation wordt gezocht in verband met honderdduizenden doden, een aantal dat momenteel niet kan worden geschat en dat zeker zal toenemen exponentieel in de tijd."

Bron ► https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/


Dit arrestatiebevel houdt verband met de moord op Negros Oriental-gouverneur Roel Degamo, die u in de onderstaande link kunt zien.

Link ► https://benjaminfulford.net/2023/03/06/entire-km-financial-system-about-to-collapse-with-credit-suisse-the-likely-first-domino/

Het hele financiële systeem van KM staat op instorten met Credit Suisse de waarschijnlijke eerste dominosteen!

De ineenstorting van het financiële systeem van de Khazariaanse maffia lijkt op handen te zijn met Credit Suisse de waarschijnlijke eerste dominosteen. Als het valt, zal het een proces op gang brengen dat zou leiden tot de ineenstorting van meerdere grote banken en daarna de Wereldbank, het IMF en de grote Kahuna, de UNITED STATES CORPORATION.

Er is nu een volwaardige bankrun op Credit Suisse aan de gang, aangezien klanten alleen al vorige maand $ 120 miljard hebben opgenomen. Nu meldt de New York Post dat gevoelige persoonlijke informatie, waaronder identificatie van de sociale zekerheid, arbeidsinformatie en contactgegevens van klanten die $ 50 miljoen of meer op de bank houden, is gecompromitteerd.

Bron bericht ► https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/


"Ja, de Credit Suisse-kwestie is zeer serieus, bedenk eens hoeveel accounts gekoppeld zijn aan elke bekende elitecrimineel ter wereld", valt een CIA-bron in. Dit "Suisse Secrets"-rapport van een jaar geleden raakt slechts het topje van de ijsberg.

Bron bericht ► https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/


"Suisse zal hoogstwaarschijnlijk de eerste grote door de KM gecontroleerde bank zijn die wordt losgelaten... Dit riekt naar een eindspel",

zegt een Mossad-bron.

Het hoofd van MI6 is het ermee eens en zegt: "Credit Suisse is inderdaad betrokken bij internationale criminele fraude, in dit geval de geldwasserij in Genève van de Europese Unie die omkoping betaalt aan alle premiers van de koningin om hoogverraad te plegen. We hebben alle bewijzen. Daarom blijf ik premiers in Londen ontslaan. De koningin en de echtgenoot van Hare Majesteit zijn hierdoor onder zovelen vermoord. De shoot-to-kill-licenties 001 en 002 zijn nu volledig in gebruik, voegt hij eraan toe.

Deze implosie gaat niet alleen over gangsters op hoog niveau, maar zal waarschijnlijk leiden tot de verwijdering van de meeste van de zogenaamde leiders in de wereld, zeggen bronnen van de White Dragon Society.

De onderstaande onthullingen van omkopingsrekeningen van Vaticaanse banken van de regering-Obama zijn een voorbeeld van systematische KM-omkoping die zou kunnen worden gereproduceerd in de meeste door het Westen gecontroleerde landen van de wereld.

Omdat banken allemaal aan dezelfde mensen lenen, als een bank omvalt en haar leningen terugtrekt, kunnen de leners ook andere leningen niet betalen, dus stort het hele systeem in elkaar.

"Ik weet uit zeer geloofwaardige bronnen dat Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan Chase insolvent zijn en een faillissementsprocedure hebben lopen. Ze zijn 'verzegeld' voor het publiek', voegt de Mossad-bron toe.

Ondanks de poging om dit te verdoezelen, lekken er stukjes en beetjes. Chinese vastgoedontwikkelaars hebben ongeveer 53,6 miljard dollar aan leningen aan westerse banken stopgezet, Blackstone heeft voor 580 miljoen dollar een gebouw in Manhattan in gebreke gehouden (40% leegstand); de tweede wanbetaling op Nordic REIT (46% leegstand) van in totaal $ 2,1 miljard. PIMCO ging in gebreke voor $ 1,7 miljard en Brookfield ging in gebreke voor 2 gebouwen in Los Angeles met $ 783 miljoen aan hypotheken.

Bron bericht ► https://www.henrymakow.com/


Dit zal naar verwachting de Zwitserse Octagon-groep neerhalen en daarmee hun controle over de G7-landen en verschillende slavenstaten over de hele wereld!

De grote vraag is waar is al het fysieke goud dat de Zwitsers al meer dan 50 jaar in hun kluizen hebben opgeslagen? Ze hebben tot nu toe geweigerd om legitieme verzoeken in te willigen om Chinees of Japans keizerlijk goud terug te geven. Als ze het goud niet meer hebben, is dit erg belangrijk omdat aan de top van het financiële systeem alleen echte activa zoals goud worden geaccepteerd: papier niet.