Vertaal deze pagina naar:

WAT ZIJN REPTIELEN VOLGENS DAVID ICKE?

21-10-2022

David Icke meent dat al millennia lang "reptielen" de macht hebben!


David Icke meent dat al millennia lang "reptielen" de macht hebben!


Doe zelf ook onderzoek lieve lezers!

Mordechai Krispijn was vandaag in gesprek met David Icke.

Video ► https://youtu.be/HYW1lgwVUXcTip: U mag zelf gaan onderzoeken of het klopt wat Bram Willem schrijft.


Bram Willem schreef het volgende op Facebook over dit gesprek:

Wat zijn we wijzer geworden?


David meent dat al millennia lang "reptielen" de macht hebben. Hij is daar achter gekomen dankzij studie, wetenschap en "bronnen bij inlichtingendiensten". En nee, met reptielen bedoelt hij niet specifiek joden maar een groep mensen die leeft in het onzichtbare en continue van vorm verandert.

Soms zijn het nazi's en soms zitten ze in de Europese unie.

Het is misschien een beetje zoals de Russische matroesjka pop in zijn studeerkamer. Reptielen zijn overal maar je kunt ze niet zien. Verder hebben we geleerd dat Mordechai honderd procent Joods is en David, voor zover mij bekend, hem niet heeft opgegeten. Beide ondernemers die zich met hun bedrijf op "het verzet" richten zijn (als je het wiskundig bekijkt) dus waarschijnlijk geen reptielen.

Of juist wel? Wie zal het zeggen.

Het antwoord bevindt zich waarschijnlijk in een ander elektromagnetisch spectrum. Verder is David gewoon een steenrijke "complot ondernemer" die uitstekend kan spreken (ook met zijn handen) maar als je goed luistert best veel inconsistente onzin uitspreekt.

Maar antisemietisch? Ik heb er geen bewijs voor gevonden. Hooguit wat spijkers op laag water bijna dertig jaar geleden. Onder meer ook Chris van Meerveld, Yvette Evers, Erik Boonstra en Frank Ruesink woonden het gesprek bij.

Bron: https://www.facebook.com/bram.willem.9/videos/1442049326286608

Conclusies gesprek met David Icke


1. Niemand van de Main Stream Media heeft David ook maar iets gevraagd,

noch hebben ze contact met hem gezocht.

2. David erkent de Holocaust.

3. David erkent ook dat Joden en meer groepen zijn vermoord door de Nazi's.Tot 6 november op De Dam in Amsterdam, de dag van de Menselijke Verbinding!