Vertaal deze pagina naar:

WE HEBBEN TE MAKEN MET SATANISCHE KINDERMOORDENAARS IN NEDERLAND!

01-10-2022

Ja, U het leest goed, informeer Uzelf!


Ja, Grapperhaus, je kunt het wel niet accepteren, maar volgens mij weet je donders goed waar het om gaat en dat het echt is. Met dank aan Micha Kat, voor zijn jarenlange strijd om dit aan het licht te brengen.

Pieter Omtzigt werd eerder het zwijgen opgelegd door Buma, in opdracht van Rutte.

De Waarheid moet op tafel voor heel Nederland!


Video ► https://youtu.be/UjTOPkGl-U0

Tip: Lees ook de reacties onder de video op youtube.

Video ► https://youtu.be/JrywcdbAaAU

Tip: Lees ook de reacties onder de video op youtube.


Video ► https://youtu.be/TWeD_kkSF5U

Tip: Lees ook de reacties onder de video op youtube.

In Nederland is het een gewoonte om klokkenluiders en getuigen te vermoorden!


In de loop der jaren zijn er opvallend veel sterfgevallen te betreuren onder personen die als gemene deler allen te maken hebben gehad met de verwikkelingen rond vermeend kindermisbruik van topambtenaren.

Een opsomming:

Joyce Labruyere - vermoord

De huisarts Joyce Labruyere kwam op het spoor van kinderen die waren misbruikt door hoge ambtenaren. Ze trok aan de bel. Diende klachten in bij het OM. Ze leeft niet meer, ze werd vermoord. Onder nooit opgehelderde omstandigheden is ze gestorven. In februari 1991 verdween ze onderweg naar haar ouders in Hoofddorp. Haar ontklede lichaam, verzwaard met een blok basalt, werd een maand later teruggevonden in de Maas bij Appeltern.

Advocaat van Frank L., Gerard Hamer - dood van fiets gevallen

Gerard Hamer, de advocaat van 'jeugdprosituee' Frank Leenders, is dood van zijn fiets gevallen op weg tussen zijn kantoor in De Pijp en zijn woning.

Frank Leenders is een van de belangrijkste bronnen en getuigen voor het criminele kindermisbruik van de hoogste man van Justitie. Op 14 oktober 2003 deed 'Frank L.' aangifte tegen Demmink.

Kort daarvoor had Frank L. in een met ex-Panorama-journalist Fred de Brouwer verklaard dat Demmink betrokken was bij de opnames van een pornofilm waarbij een jongetje is 'doodgeneukt' met een kunstpenis. Tevens vertelde hij dat Demmink een grote moedervlek heeft 'op zijn linkerbil' en een penis zo klein als 'een tandenstoker'.

De aangifte van Frank L. is door justitie 'van tafel gespeeld' waarna Frank L. is vervolgd en veroordeeld voor het 'doen van een valse aangifte'.

Privé Chauffeur van Demmink, Rob Mostert - hartaanval

Chauffeur Mosterd reed zowel Aad Kosto als Joris Demmink. Hij beklaagde zich bij zijn chef over het gedrag van Demmink die op de achterbank van zijn auto jongetjes misbruikte. Hij leeft niet meer. Hij stierf onder verdachte omstandigheden, hartaanval luidde de officiële verklaring. Naar de achtergrond van de zelfmoord van de chauffeur is geen onderzoek gedaan door Justitie.

Panorama journalist Fred de Brouwer heeft zowel gesproken met de weduwe als met de dochter van Mosterd. Beiden gaven geen bruikbare informatie, volgens de stukken mede omdat de weduwe een pensioen krijgt van Justitie en het vanuit die optiek 'niet in haar belang zou zijn' nadere informatie te verschaffen over de dood van haar man.

Oud-politieman Henk Laarman schreef hierover aan Gaykrant: schrijft aan GayKrant over een chauffeur van het ministerie van Justitie: die chauffeur overleed aan een hartaanval op 50-jarige leeftijd. Dat is mogelijk veroorzaakt door spanningen op zijn werk. Wat was het geval? Zijn baas, een topambtenaar van Justitie, had de gewoonte schandknapen op te laten pikken met zijn dienstauto. Hij pleegde seksuele handelingen met de jongens op de achterbank van zijn dienstauto terwijl die chauffeur daarvan mocht meegenieten. In zijn brief beschrijft de ex-rechercheur tevens een voorval in de hofstad: toen deze topambtenaar er de gewoonte van maakte zijn chauffeur om twee uur 's nachts uit zijn bed te bellen om hem op te halen bij een bekende homoclub in Den Haag en hij de dienstauto onderkotste omdat hij straalbezopen was, knapte er iets bij de chauffeur. Hij stapte naar zijn chef en maakte melding van dit gedrag. Die chef sprak zijn DG erop aan. Die wilde geen ruchtbaarheid en daarmee ontstond een doofpotzaak die de chef op overplaatsing kwam te staan. Die chauffeur overleed korte tijd later. De weduwe kent al deze verhalen.

Mr. Wilfried Brinkhuis - overleden onder onbekende omstandigheden

Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder onbekende, verdachte omstandigheden is hij gestorven.

Brinkhuis had last van feestjes met kinderen zoals die worden georganiseerd door een groepje uit Eindhoven en rondom Weert. De groep van het 'afdak' van het Anne Frankplantsoen. Daarbij valt steeds de naam van Joris Demmink. Wilfred kent hem via zijn beroep, jurist, en via het sekscircuit, maar ze zijn toch elkaars tegenpolen.

Een van de mannen met wie hij veel contact heeft, heeft een transportbedrijf in Weert, langs de provinciale weg. Op de hoek van zijn terrein staat een bordeel. Normaal ontmoeten mannen de daar werkende vrouwen, maar af en toe worden er ook feesten voor pedo's georganiseerd. Meest voor hetero-pedo's, maar twee keer per jaar ook voor homo-pedo's.

J.D. zou daar zijn gezien. Er moeten zelfs foto's in omloop zijn. Daar is een hoop om te doen geweest. De eigenaar zou er zijn gasten mee chanteren.

Fred de Brouwer - Overreden na val van scooter

Op 14 maart 2014 werd Fred de Brouwer in de Thaise kustplaats Chonburi overreden nadat hij ten val was gekomen op zijn scooter. Dit is bevestigt door zijn broer Rene. Volgens getuigen roept het ongeval vragen op, aangezien de auto die hem fataal werd ruim de gelegenheid zou hebben gehad om hem te ontwijken. Het is vooralsnog onbekend of de chauffeur van de auto die de Nederlandse journalist overreed door de Thaise politie is aangehouden.

De Brouwer was in 2003 de auteur van de allereerste artikelen gepubliceerd in de GayKrant en de Panorama omtrent de handel en wandel van Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal van Justitie. De Brouwer emigreerde kort na de publicaties over Demmink naar Thailand, naar eigen zeggen omdat hij zich in Nederland niet meer thuis voelde. De dagen voor zijn overlijden had de Brouwer veelvuldig contact met journalisten uit Nederland over de zaak Demmink. Dit naar aanleiding van de getuigenverhoren die plaatsvinden over de verdenkingen aan het adres van de voormalige topambtenaar van justitie.

Bron ► https://demminkfeiten.wordpress.com/de-sterfgevallen/

DEMMINK-DODENLIJST

Er staan op de website van Micha Kat (onderzoeksjournalist) diverse doden (zie DEMMINK-DODENLIJST) die volgens Micha Kat direct te maken hebben met de zaak Demmink.