Vertaal deze pagina naar:

WE KUNNEN ACHTEROM BLIJVEN KIJKEN, MAAR WE MOETEN OOK VOORUIT GAAN KIJKEN!

06-10-2023

Ga zelf ook alvast aan de gang met humanitaire projecten, want wij zijn zelf de verandering, wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan!


De bovenstaande mooie boodschap

deelde de organisatie Free Life World 

vandaag mede aan haar leden, lezers en volgers!


Voorts schreef Free Life World het volgende op haar website:

Er is een groep kwaadwillenden bezig om onze samenleving te vernietigen door omvolking, ontvolking door vaccinaties, geplande aanslagen en bosbranden. Die vernietiging kunnen we alleen stoppen door snel het roer om te gooien naar de Nieuwe Wereld. 

Wees een goed voorbeeld voor anderen, dan volgt de kudde vanzelf. Welke kant het ook op gaat, door zelf tijd en energie in goede humanitaire projecten te steken gaat onze wereld vanzelf positief veranderen.

Zolang de ZIMS en de vreemde valuta niet ingewisseld kunnen worden, kunnen wij gouden bergen verzetten wanneer wij gaan samenwerken en onze talenten, gaven, kennis, vaardigheden, middelen, tijd en energie gezamenlijk gaan inzetten. We horen reeds hele goede geluiden. We zullen er binnenkort over publiceren.  Hou vol, het komt goed, linksom of rechtsom.

Bron: https://www.freelifeworld.info/l/wacht-niet-op-ons-of-op-die-vele-anderen/


De organisatie Free Life World is van mening dat wij zelf de Creators zijn van ons aardse bestaan!

Maar hoe denkt U daar zelf eigenlijk over?

Laat U liever anderen de kastanjes voor U uit het vuur halen?

Of zit U liever op de bank af te wachten hoe iemand anders zich in het zweet werkt?

Of bent U zelf ook iemand die de handen uit de mouwen steekt?


Samenwerken is de sleutel 💜

Dat doen de huidige machthebbers ook, maar zij doen dat in het groot. Kijk eens welke multinationals en bedrijven zij tot heden uit de grond hebben gestampt en welke macht zij inmiddels hebben verkregen? Onderzoek eens wie deze imperiums aansturen, besturen en wie uiteindelijk het vuile werk voor hen opknappen? Dat zijn de betaalde loonslaven die zelfs voor een minimum salaris elke vroeg morgen uit hun bed stappen en met een broodtrommeltje onder de arm gaan werken.

De loonslaven voeren de opdrachten van grote bedrijven en multinationals uit op de werkvloer en op straat. Dit doen veel mensen uiteindelijk allemaal zelf door een arbeidscontract te ondertekenen en vaak ook nog eens met geheimhoudingsverklaring, zodat alle bedrijfsgeheimen en de informatie geheim blijft.

Ga eens onderzoeken welke pijn en ellende de (r)overheid en hun (r)overheidsinstellingen over de bevolking hebben uitgestort en welke roofpraktijken zij erop houden door absurd hoge belastingen op te leggen en onder dwang te innen. In werkelijkheid zijn het giften aan een ANBI instelling. Wanneer de giften niet tijdig worden afgedragen aan de belastingdienst komt zelfs een gerechtsdeurwaarder langs met een aantal politieagenten om het bedrag te innen. Desnoods met een gedwongen verkoop van de boedel of de woning. 

De (r)overheid probeert nog steeds onze samenleving kapot proberen te krijgen door de bevolking monddood te maken, geen stem te geven in de rechtbank en de bevolking te behandelen als loonslaven. Stel je jezelf nou nooit eens de vraag: "Hoe is het mogelijk dat zij zoveel macht hebben vergaard?".

De bevolking bestaat uit vele eenlingen en zijn tot heden nauwelijks verenigd.


Je kunt natuurlijk jezelf eens het volgende gaan afvragen:

Laat ik mijzelf als loonslaaf behandelen en uitbuiten?

Maak ik elke dag mijn eigen keuzes?

Door wie of wat laat ik mij monddood maken en waarom?

Wie begrijpt zal nu gaan begrijpen...