Vertaal deze pagina naar:

WE KUNNEN HET ROER OMGOOIEN IN DE WERELD, HET IS EEN KWESTIE VAN DOEN!

24-10-2023

Het is een kwestie van met elkaar gaan verbinden en samenwerken!

Door het verbinden van de echte Joden met alle Christenen en Moslims.

Laten we verbroederen tot één samenleving met elkaar.

Hopelijk gaat de wereldbevolking tijdig inzien dat dit echt noodzakelijk is.

Eén team, één taak ALLEN: Wereldvrede!


Zodra de doden op papier,
als mensen van vlees en bloed,
op gaan staan,
gaat het roer om in onze wereld!

De dag komt, dat alle aartsleugenaars ter verantwoording worden geroepen middels een Tribunaal!

Heersers die NIET te chanteren waren, zijn op miraculeuze wijze om het leven gekomen.

Daar zijn helaas teveel voorbeelden van voorbij gekomen de afgelopen jaren.

R.I.P.

De diplomatieke onschendbaarheid van het WEF moet per direct worden opgeheven!

Najadi vindt dat de diplomatieke onschendbaarheid van het WEF opgeheven moet worden. Hij roept de Zwitserse autoriteiten op om de verantwoordelijken voor de uitrol van het biowapen te arresteren.

Het WEF, de WHO, Gavi, Big Pharma, Big Tech en Bill Gates wilden dat de mensheid geïnjecteerd zou worden met een biowapen. En Zwitserland biedt hen onderdak. We mogen geen enkele entiteit toelaten die het injecteren van gif bij mensen promoot. Ik ben het slachtoffer. Ik ben stervende en datzelfde geldt voor mijn moeder. Het is democide en het recht zal zegevieren, aldus Najadi.

Stuckelberger wijst erop dat de Zwitserse overheid ook immuniteit heeft verleend aan Gavi (Global Alliance for Vaccine Immunization). Ze spreekt van een staatsgreep. De hele wereld is volgens haar een plaats delict.

"Dit nooit meer. De kop van de slang bevindt zich in Genève. Hij vormt een direct gevaar voor de Zwitserse bevolking. Maar ik kan zeggen dat hij wordt afgehakt," zegt Najadi.

Je kunt het volgens hem vergelijken met een kaartenhuis. 

Als justitie er één kaart tussenuit trekt, stort het in elkaar. 

"Alle gevaccineerden, de geïnjecteerden weten dat ze vergiftigd zijn. Wij zijn de massa. We zijn met miljarden. Laten we opstaan en zeggen: stop. We gehoorzamen niet."

Video: https://odysee.com/@neutralswiss:e/SaveTwitter.Net_1715101124452118528(720p)-FR-avec-sous-titres(5):2?src=embed&t=11.240317

Bron: https://www.ninefornews.nl/gewaagde-documentaire-over-world-economic-forum-de-kop-van-de-slang-wordt-afgehakt/

The Guardian schreef op 20 oktober 2023 het volgende:

De oorlog tussen Israël en Hamas is al een impuls voor de Grote Reset-agenda 

Een paar dagen geleden publiceerden we een artikel waarin we bespraken hoe de Great Reset-agenda achter de schermen nog steeds vooruitgang boekt, terwijl de krantenkoppen vol staan over Israël-Palestina. Maar het is ook waar dat de oorlog zelf in de dertien dagen dat hij bestaat, die agenda ook al naar voren heeft gebracht.

Het normaliseren van de onderdrukking van afwijkende meningen en het creëren van een cultuur van angst rond de vrije meningsuiting vormen een belangrijk onderdeel van de Grote Reset, nadat alle andere stappen zoveel gemakkelijker zijn als je ongemakkelijke protesten verbiedt.

En uiteraard zijn sinds het begin van de oorlog overal oproepen tot onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting opgedoken. We hebben dit besproken in ons artikel "Israël-Hamas 'oorlog' – nog een excuus om de vrijheid van meningsuiting stop te zetten"

Sinds dat artikel verscheen, is deze campagne in een stroomversnelling gekomen.
Commissaris van de Europese Unie, Thierry Breton, stuurde waarschuwingsbrieven naar alle grote sociale-mediaplatforms, waarin hij beweerde dat ze "desinformatie moesten bestrijden" over Israël en dreigde met boetes.

Als zoveelste klap voor het 'China staat aan onze kant'-verhaal heeft de Chinese dienst voor het delen van video's TikTok gretig ingestemd met 'het bestrijden van desinformatie'.
Studenten van Harvard en Berkeley zijn bedreigd met een "zwarte lijst" omdat zij steun betuigden aan Palestina.

De Duitse en Franse politie breken pro-Palestijnse demonstraties op, terwijl er – zowel in Groot-Brittannië als in de VS – oproepen klinken om mensen te arresteren omdat ze met Palestijnse vlaggen zwaaien, of om degenen die "Hamas steunen" te deporteren.

Het creëren van een cultuur van angst, waardoor mensen bang worden om zichzelf of hun politieke mening te uiten, is slechts een van de vele dingen die Covid, Oekraïne, de klimaatverandering en nu Israël gemeen hebben.

Bron: https://off-guardian.org/2023/10/20/the-israel-hamas-war-is-already-pushing-the-great-reset-agenda/

👆👆

NB. Aan dit artikel wordt momenteel nog gewerkt.

Wij trachten met dit artikel onze lezers te informeren over wat er werkelijk gaande is in onze wereld en over datgene wat de grote omgekochte kranten voor ons verzwijgen of verdraaien.

Steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, door dit artikel te delen of door een financiële bijdrage te doen middels onze steunactie door hier te klikken of hier: https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media/-25588?popup=donate


Zodra dit artikel klaar is zullen wij dit kenbaar maken in ons Telegram kanaal.

https://t.me/DeNieuweMedia