Vertaal deze pagina naar:

WE MOETEN OPSTAAN ALS BEVOLKING ZIJNDE EN NIET NORMAAL MAKEN WAT NIET NORMAAL IS!

04-01-2023

Durf jouw geprogrammeerde bestaan los te laten en maak nieuwe keuzes voor alle toekomstige kinderen!

~ OPSTAAN ALS MENS !


Een zeer interessant artikel om te lezen voor inzicht in ons denken.

Artikel ► https://humaninnovator.nl/opstaan-als-mens.html

Vergis u niet, er is een gecoördineerde poging gaande om pedofilie als "ongevaarlijk" voor te stellen!


Wat is er aan de hand?


De media presenteren ons een klassiek geval van het "Overton-venster".

Volgens de politicoloog Joseph Overton is er een venster waarbinnen er ideeën zijn die door de samenleving als "aanvaardbaar" worden beschouwd en daarom zelfs worden getolereerd door degenen die ze niet delen. Ideeën buiten dit venster worden beschouwd als "extremistisch" en niet geaccepteerd in het publieke debat.

Volgens de globalistische elite in Davos is het tijd dat de mainstream samenleving hen bijhaalt en het achterhaalde maatschappelijke taboe op pedofilie versoepelt. En wat is een betere manier om de maatschappelijke moraal te veranderen dan de kinderen te hersenspoelen?

Deze week nog werd Klaus Schwab betrapt op het opscheppen over hoe het World Economic Forum het onderwijssysteem in veel landen volledig heeft geïnfiltreerd. Volgens Schwab kunnen kinderen volledig worden geïndoctrineerd als ze op jonge leeftijd worden blootgesteld aan de WEF-ideologie.

Ze zijn geïnfiltreerd in de scholen en zetten een koers uit die recht op onze kinderen afkomt. En we weten al dat ze in de kabinetten zijn geïnfiltreerd.

Regeringen over de hele wereld, die onder controle staan van het World Economic Forum, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.

Wat er nu gaande is in de wandelgangen van de satanische machthebbers, lees dit artikel en beluister de video!


Een controversieel initiatief dat in de wandelgangen van de macht wordt gepromoot door het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab in Davos, zal gezinnen en iedereen die om kinderen geeft in de armen sluiten.

Het World Economic Forum roept nu op tot decriminalisering van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen 'leeftijdskloofliefde', beter bekend als pedofilie, 'de mensenrechten schenden'.


GOOI ALLE WEF AANHANGERS UIT HET KABINET ZOALS RUTTE, HOEKSTRA EN DE JONGE!

Wat is decriminaliseren?


Het streven om aan sommige handelingen die in de wet als misdrijf worden genoemd, het karakter van strafbaar feit te ontnemen en andere juridische vormen te scheppen, waarmee het conflict dat als gevolg van het misdrijf is ontstaan, kan worden opgelost.

Iets, meestal een bepaalde handeling die voorheen als crimineel, verboden of zeer omstreden te boek stond, niet langer als crimineel beschouwen, ontdoen van eventuele criminele of verboden associatie.