Vertaal deze pagina naar:

WEES DEZE MAAND SEPTEMBER 2023 OP ALLES VOORBEREID!

13-09-2023

In dit artikel een samenvatting van wat we kunnen gaan verwachten.


*** WAARSCHUWING ***

Er zullen binnenkort militaire lockdowns zijn!

Maar let nu even heel goed op wat hieronder staat geschreven.


Niet te verwarren met de WHO-lockdowns, (waarvan U wordt aangemoedigd deze te negeren en ertegen te protesteren).  Echter zodra het leger in actie komt op straat en je drie uur de tijd geeft om naar huis te gaan: GEHOORZAAM dan! 

Afhankelijk van uw locatie wordt U 3 tot 10 dagen opgesloten in Uw huis met periodieke stroomstoringen. Hoe dichter U bij de grote steden bent, hoe langer Uw afsluiting. Wees voorbereid met niet alleen voedsel en water, maar mentaal en spiritueel zullen de komende twee weken wereldwijd moeilijk zijn. 

Er zullen de komende weken gebeurtenissen plaatsvinden die nog nooit zijn genoemd, dus wees te allen tijde alert en bewust van Uw omgeving. Houd er rekening mee dat er binnenkort EBS uitzendingen kunnen komen om de bevolking op de hoogte te brengen. EBS = Emergency Broadcast System.

De Mensheid en de Planeet Aarde gaan samen naar een Quantum Realiteit Bewustzijn Systeem van Vrede en Vooruitgang. Het is het einde van een financieel en menselijk bewuste slavenmaatschappij. De oude systemen van het gouvernement op het gebied van onderwijs, financiën, gezondheid, handel en commerce zullen worden ontbonden en vervangen. In America komt er nieuwe munt, de USN US NOTE, wat goud gedekt is.

De onderstaande video werd 9 jaar geleden opgenomen, maar is nog steeds actueel!

In de video wordt in klare taal concrete mogelijkheden en oplossingen aangeboden om als Nederlandse samenleving gezamenlijk uit de crises te komen. Eindelijk, want het is nodig!

De man links is Paul van der Sluijs en de man rechts is Ronald Bernard.

De visie van Martin Vrijland

Wie zullen de verlossers zijn na het schokkende moment (of liever gezegd: na die schokkende periode van enkele dagen)? Het moge duidelijk zijn. Dat is het kamp Donald Trump, Elon Musk, Tucker Carlson en alle rechtse politici in verschillende landen wereldwijd die nu via juridische procedures en journalistieke aanvallen in het verdomhoekje gedreven worden. Zij zullen als de opruimers van de deepstate en de verlossende helden omarmd worden? Waarom? Omdat dat zo gescript is.

Meer info ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verguisde-politici-straks-de-helden-terwijl-de-zittende-macht-implodeert/


Hoe je je mentaal kunt voorbereiden volgens Martin Vrijland

De waarheid is bedoeld om je wakker te schudden uit de droom. De enige voorbereiding die je nodig hebt, is weten; weten vanuit consciousness.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-kun-je-je-mentaal-voorbereiden/


Martin Vrijland voorspelt al enige maanden een moordaanslag op Donald Trump

Ook heeft hij een burgeroorlog in de VS voorspeld, de crash van de dollar, het uiteenvallen van de NAVO en een psychologische operatie die de indruk wekt dat de deepstate opgeruimd wordt. Op basis van de eerder genoemde symboliek rondom de datum van 23 september 2023. 

Lees meer hierover in het onderstaande artikel.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/moordaanslag-op-donald-trump-op-18-september-2023/

Door zelf onderzoek te doen komt U tot Uw eigen Waarheid!

Deel ons artikel met diegenen die hiervoor openstaan, zodat zij zelf ook onderzoek kunnen gaan doen naar de waarheid van ons aardse bestaan. We gaan het vanzelf zien wat er wel of niet komen gaat. Probeer zelf goede keuzes te maken op basis van wat U wordt aangereikt aan info.


Tip: Probeer ook te doorvoelen wat U zelf doorkrijgt middels Uw Hogere Zelf

Sterkte en Succes allemaal met de bovenstaande informatie.

We staan aan de vooravond van zeer grote veranderingen, wereldwijd!

Wij wensen U een Goede en Behouden reis!