Vertaal deze pagina naar:

WIE IS ER NOG MEER BLIJ MET DE GIFSPUIT?

08-05-2021

Veel mensen zijn blij met het vaccinatieprogramma, aangeboden door een paar grote leugenaars en misleiders van een criminele organisatie in Den Haag.

Wij (de redactie) weten echter beter, echter veel mensen willen niet luisteren.

Wie niet horen wil zal gaan voelen...

Veel mensen zijn onwetend en hebben geen idee aan welk experiment ze deelnemen. Nu al gaan de geruchten dat verzekeringsmaatschappijen niets zullen uitkeren van een levensverzekering wanneer mensen dood gaan door de vaccinatie. Dit in verband met dood door eigen schuld.

https://commonsensetv.nl/van-haga-roept-nederlanders-op-boycot-onzinnige-testsamenleving


Marijke Soulimans schreef op 8 mei 2021 de volgende 'prik' ervaring:

"Poe Poe, het was me het nachtje wel. Mijn lichaam verandert in "ijltempo" in een earth quake.


Uren lig ik te shaken, trillen, bibberen, beven en klappertanden van de kou. Ik krijg mijn lichaam niet tot bedaren, ook niet als ik mijn ademhaling probeer te controleren. Mijn dubbele dekbed biedt geen soelaas, maar de buitenkant van mijn lichaam is zo heet als een gloeiende kolenkachel, alhoewel ik dat niet eens in de gaten heb, extreem koud is het voor mijn gevoel.

De opel astra zenica kadett racet als een bezetene door mijn lijf, mijn hart pompt overuren, mijn bloeddruk stijgt vast naar ongekende hoogte. Ik ben links geprikt, maar voel de prikplek rechts en eigenlijk neem ik overal pijnplekken waar in mijn lichaam.

Een stekende pijn in mijn nek en een rare gewaarwording in mijn hoofd. Alsof er bliksemflitsen doorheen jagen. En dat alles veroorzaakt door een prikje gistermiddag. Deze heb ik toch even niet zien aankomen. Ik was er nogal gerust op. Mijn lichaam schiet in de verdediging met een snelle aanmaak van antistoffen om het gevaar het hoofd te bieden.

Uiteindelijk val ik in slaap en droom over de buren, die twee jongens onderdak bieden. Een van de twee, een motorrijder heeft de ander gered, die met zijn auto in de sloot was beland. Het liep goed af. Vervolgens lag ik met al het personeel van het werk in een giga groot opblaas zwembad met een overheerlijk dessert te genieten van tropische temperaturen. Badend in het zweet van de hitte word ik wakker. Van binnen voelt het nog onrustig en ik heb kippenvel all over van de koorts.

De muziekacademie sla ik vandaag maar over.

Laat u niet afschrikken door mijn ervaring, bij u zal het vast niet zo een vaart lopen. Ga in op de uitnodiging om geprikt te worden, het dient een groter belang dan uzelf.

We willen toch met z'n allen weer de spontaniteit van het leven terug net als voorheen, zonder spuugdoek of snotlap voor onze mond en neus?

Ik heb me in ieder geval voor vandaag in een nieuw jurkje gehesen, dat geeft een schrale troost."