Vertaal deze pagina naar:

WIE IS MAXIMA?

13-11-2022

Een aantal vragen die een antwoord waardig zijn!


Van één van onze verslaggevers (Rinus Verhagen).

Wie is Maxima dan, zij die de Nederlander niet kon vinden?Maxima is opgegroeid in een fascistische dictatuur die veel mensen hebben vermoord.

Als je de stamboom bekijkt hebben zij en Willy de overbodige gelijke voorouders.

Stamboom Willem-Alexander en MaximaDus in 2007 vertelt Maxima dat de Nederlander niet bestaat!

Hoe kun je koningin worden van een land / koninkrijk wat staatsrechtelijk niet meer bestaat vanaf 13 mei 1940 zonder een geldige Grondwet? Welke koning geeft zijn land aan een ongekozen fascistische nazi EU, iemand die verantwoording draagt en goed bij zijn hoofd is zou er niet eens over peinzen dit te doen.

Bernhard was een nazi, Claus de vader van Willem-Alexander was een nazi. Beatrix heeft ooit toegegeven dat de leugen regeert. De fake monarchie heeft zichzelf afgeschaft, waarom moeten deze uitvreters dan door een niet-bestaande Nederlander nog steeds onderhouden worden?

Waarom heeft Maxima een baantje bij de VN (Verenigde Naties), die samenspant met het WEF om de wereldbevolking te knechten?


Wie heeft Maxima toestemming verleend en dit ten nadele van de bevolking te doen?


Het is overduidelijk dat Maxima orders opvolgt van nazi Klaus Schwab van het WEF (World Economic Forum). Daarom doet Maxima de uitspraak dat het contante geld per 1 Januari 2023 afgeschaft gaat worden. Dit wekt de indruk dat de Centrale Banken iedereen willen controleren en gijzelen via een fiat geldsysteem, want de Centrale Bank heeft nooit genoeg goud om als tegenwaarde te fungeren.

De EU en het WEF zijn vertegenwoordigers van bedrijven, waar de bevolking van Europa de pinautomaat voor is. Het wordt steeds meer zichtbaarder dat onbevoegde en ongekozen fascisten ons willen onteigenen en zelf willen heersen over het gepeupel.


"Je zal niets bezitten en gelukkig zijn"

Uitspraak van Klaus Schwab (WEF).


Welke Koning en Koningin zouden mee werken aan de GENOCIDE (volkerenmoord) op eigen bevolking?


Het wordt tijd dat de mensen eens gaan nadenken en niet klakkeloos de opdrachten van de (r)overheid aannemen, die de bevolking zelf schaadt. Nu gaat alles naar een hoogtepunt, dus waarom dit gespuis dan nog steeds volgen of gehoorzamen? We hebben inmiddels gezien wat men heeft gedaan (genocide/volkerenmoord door middel van vaccinaties) en hun motivatie ontdekt.

Doe ook onderzoek, om de zoveel jaar wordt de bevolking gereduceerd.


Wat is de Storm?


De overschakeling naar de QFS, waarbij het Swift systeem van de Centrale banken gaat vervallen. Alle bankrekeningnummers zijn in de QFS geporteerd. Daar het QFS systeem al langer meedraait parallel aan het Swift Systeem, zijn alle betalingen geregistreerd.

De bankrekeningen van de Genocide plegers, opdrachtgevers en overheden kunnen nu worden bevroren, dankzij de Executive Orders van Donald J Trump, door zijn inmenging in de Amerikaanse politiek.

Het leger heeft in bezet Nederland tot 18 november 2022 een oefening. Vanaf 18 november 2022 kan een bevel komen van de UPU om de staat van beleg af te kondigen. De UPU staat onder bevel van Donald J Trump en het Amerikaanse Leger.

De hele wereld heeft kunnen zien waar de nazi's mee bezig zijn, dit gaat een groot ontwaken en weerstand veroorzaken tegen de fascisten in de politiek en fake koningshuizen.

Rutte heeft tegen gestemd om het Nazisme uit te roeien. Logisch want Rutte is een nazi satanist, samen met zijn Non Government Organisatie die ons wijs maakt dat ze een legitieme regering zijn. Niet dus, het is allemaal fake gebleken. Nederlandse wetten kunnen niet toegepast worden op inwoners in dit gave land, als we een provincie van Duitsland zijn. Want waar is het Vredesverdrag met Duitsland? En als het er al zou zijn, wie heeft dit dan afgesloten? En wie was in deze bevoegd om dit te doen?

Dan is in Naam der Koning een belediging en oplichting door een Fake Koningshuis en NGO fascisten en politiek. Een NGO zonder inkomsten kan heel snel zijn invloed verliezen en niet meer functioneren zonder onze hulp. Denk hier allen eens goed over na wat hier staat geschreven!


Er is aangekondigd dat in Januari 2023 de Neurenberg Tribunalen gaan beginnen!


Ernst Kuipers, de opvolger van Hugo de Jonge, heeft toegegeven dat het Vaccin een experiment was, dus in strijd met het verdrag van Genéve, waardoor de Neurenberg code op van toepassing is.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg


Dit betekent dat voor Januari 2023 alle Genocide plegers en mede plegers uit de Politiek en MSM van het toneel verwijderd zullen zijn.

Niemand kan meer wegkomen zonder toegang tot een geldsysteem.

Contant geld wil men immers uitbannen!