Vertaal deze pagina naar:

WIE OF WAT IS VIDERE?

03-10-2021

Welke kakkerlakken zitten achter het platform van VIDERE die klokkenluiders enorm belachelijk maakt?

Door wie wordt VIDERE gefinancieerd of gesponsored? 

Wie zit(ten) er achter VIDERE? Het wordt de hoogste tijd dat VIDERE wordt exposed. Dat bekend wordt welke kakkerlakken achter het platform van VIDERE zitten, zodat zij aangeklaagd kunnen worden voor smaad en laster!

VIDERE doet veel Klokkenluiders, Waarheidsvinders en Vrijheidsstrijders heel veel onrecht aan door ze op een belachelijke wijze in beeld te brengen op internet (demonisering) en belachelijk te maken op hun website door bepaalde woorden te gebruiken en geknipt en verknipt beeldmateriaal te gebruiken.

Zie website: https://videre.fail/


Voorbeeld demonisering door VIDERE

VIDERE schreef op 1 oktober jl. op haar platform: "Het is de laatste dagen wat onrustig bij de wappies. Logisch natuurlijk, want ze kwamen erachter dat ze als ze niet gaan vaccineren of gaan testen niet meer mogen meedoen. Nu stonden ze al ver buiten de normale maatschappij, maar deze hakt er enorm in. En dan krijg je ook nog eens ruzie onderling en verdeeldheid en gaan ze maar volledig los op elkaar.

Hier zien we wappie Frank Ruesink die het niet eens meer alleen kan en daarom maar de hulp heeft ingeschakeld van zijn vrouwtje Loes. En Loes gaat even los hoor, want ze vindt het niet leuk hoe het mannetje behandeld wordt, ze moet er zelfs van huilen!"

Weet U wie achter VIDERE zit?

Laat het onze redactie weten!

Meld het ons middels ons contactformulier.

Of schrijf een e-mail naar:

redactie@de-nieuwe-media.nl

Dank U wel.