Vertaal deze pagina naar:

WIE WEET HOE HET GELD IS/WORDT BESTEED VAN GIRO 555 IN TURKIJE EN SYRIE?

13-02-2023

Turkije en Syrië werden begin 2023 zwaar getroffen door meerdere zware 'man made' aardbevingen (HAARP), naschokken en explosies van gebouwen, door vooraf aangebrachte explosieven.

De schade is enorm!

Vele gebouwen zijn ingestort, vele duizenden mensen zijn gewond geraakt en het dodental liep in korte tijd op tot meer dan 34.000 mensen en vele gewonden. 87.000 gewonden waren er volgens giro 555, de onderstaande bron. Veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou.

Bron (giro 555): https://giro555.nl/actions/aardbeving-turkije-en-syrie-2023/

Er zijn heel veel vragen en vraagtekens

In het onderstaande Twitterbericht was het volgende te lezen:

"Beeld van een berg op het moment van de aardbeving - Osmaniye 6 februari 2023 - Er zijn een heleboel vragen en vraagtekens - Het verbrandde de harten van ons allemaal - Deze pijn neemt niet af."

Bron: https://twitter.com/aliosmanonder34/status/1624922823708839936?t=M0FS9a7Cm54FkiahplZFaw&s=35

Video: https://twitter.com/i/status/1624922823708839936

We kunnen spreken van een wereldwijde Massamoord!

Oftewel genocide - Beluister en bekijk de onderstaande video.

Slechte ervaringen met giro 555

Inmiddels hebben wij vanuit het verleden ervaringen opgedaan dat het ingezamelde geld van giro 555 niet gebruikt wordt voor de werkelijke hulp aan  slachtoffers, maar dat het verdwijnt in de zakken van personen met hoge functies in de organisaties zelf.

Kijk ook goed welke zogenaamde 'Goede doelen' bij giro 555 zijn aangesloten.

Oproep aan onze lezers

Wie inmiddels bewijzen of feiten heeft verzameld hoe het ingezamelde geld van giro 555 aan slachtoffers in Turkije en Syrië werkelijk is of wordt besteed mag ons berichten op het volgende e-mailadres: redactie@de-nieuwe-media.nl

Hoe kunnen wij de plaatselijke en getroffen bevolking in Turkije en Syrië door de 'man-made' aardbevingen wel helpen en ondersteunen?

Neset Temirci (Koerd) bericht ons daarover vanuit Turkije, vanaf de plaats van de ramp, Koldere Koyu bij Nurdagi, in Turkije. Echter moeten we er ook voor waken dat de donaties die bij Neset Temirci terecht komen ook echt gebruikt gaan worden voor hulpgoederen en niet wederom in zijn eigen zak verdwijnt, gezien de ervaringen vanuit het verleden. We wilden U als lezers echter de beelden in Turkije niet onthouden. U mag en kan zelf keuzes maken wat U wel of niet doet, wie U wel of niet wilt ondersteunen.

Tip: Lees ook even het artikel hieronder over Neset Temirci, zodat U weet aan wie U eventueel gaat doneren. Artikel over Neset Temirci: https://www.freedom-for-all.com/neset-temirci/


Goed om hier eens over na te gaan denken...

Giro 555 vraagt om donaties voor Turkije en Syrië en Neset Temirci voor Turkije. Temirci is een Koerd. Wat is voor nu de beste oplossing? Hoe kunnen we de bevolking in Turkije en Syrië het beste ondersteunen? En wie gaat dat doen? En wat is het volgende probleem in onze wereld?

Er werden LIVE opnames gemaakt door Neset Temirci vanuit het rampgebied in Turkije (deel 1, 2 en 3)

Deze video's zijn kort daarna door Neset Temirci allemaal op ZWART gezet.


DEEL 1

DEEL 2

DEEL 3

Wij wensen een ieder heel veel sterkte die door de 'man-made' aardbevingen en explosies van gebouwen in Turkije en Syrië dierbaren en/of vrienden zijn verloren!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.