Vertaal deze pagina naar:

WIJ KOMEN OP VOOR ALLE SLACHTOFFERS VAN SEKSUEEL MISBRUIK!

28-07-2023

Jij toch ook? Wat is de reden dat slachtoffers van seksueel misbruik niet worden geloofd?Johan Segers

Johan Segers is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik.

De foto hierboven beeldt Johan uit die nu in het Licht staat van de Waarheid en zijn Kracht.

Johan is christen en wordt door God geholpen op zijn pad.

Het dossier van Johan Segers is te vinden in de onderstaande URL.

Dossier ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-johan-segers/


Update 30 juli 2023

Het wordt tijd dat gecrashte mensen in de samenleving en politieke gevangenen die in de gevangenis, TBS kliniek of de psychiatrie belanden worden begeleid door hulpverleners die wij ZELF gaan uitkiezen!

Hulpverleners die emotioneel krachtig genoeg zijn, weten waarvoor ze staan en weten wat ze te doen hebben, namelijk de samenleving een sprong voorwaarts te brengen, de handel in kinderen te stoppen en een einde te maken van slachtoffers en klokkenluiders die monddood worden gemaakt.


Personeel (r)overheid

Momenteel wordt het personeel van overheidsinstellingen, jeugdzorg, AIVD, GGZ, de gevangenis, de politie, de ME en het leger waar satanisten de scepter zwaaien en wordt het personeel geselecteerd op bepaalde karaktereigenschappen. Dit kan dus nooit goed gaan...

Door het geselecteerde personeel deel te laten nemen aan seksfeestjes waarbij babies, kinderen en minderjarigen worden mishandeld, verkracht en vermoord zijn zij vanaf dat moment chantabel en zullen zij beslissingen maken die zij in een normaal leven nooit zouden maken.


Rutte en vele andere hoogwaardigheidsbekleders werden ook gechanteerd!

Op deze wijze werd de macht achter de scheren in stand gehouden.

Velen verlaten nu het zinkende schip, want alles gaat zich openbaren.

We hebben nog te maken met wat laatste stuiptrekkingen.

Hopelijk gaan er nu wat ogen open bij onze lezers.


Daarom moet het anders, wij zijn zelf de verandering 💜

Wij staan aan de vooravond van zeer grote veranderingen in onze wereld.


In de Wakkere wereld gebeurt veel...

Wat is er de afgelopen dagen nu werkelijk aan de gebeurd?

Hieronder staat beschreven hoe het woordelijke gevecht begon tussen een aantal mensen uit verschillende lagen van de bevolking.


Publieke aanval door Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) 

Eric van den Bosch viel eerst Johan Segers (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik)) aan en vervolgens Dienie Kars (waarheidsvinder) toen zij zich ermee ging bemoeien. 

Dienie vertelde vervolgens het hele verhaal aan Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik).


Dit is de versie van Bart van Well

Bart besloot toen om Eric te bellen vanuit de gevangenis, (waar hij verblijft sinds september 2021).

Volgens Bart gilde Eric in het telefoongesprek toen Bart Eric confronteerde met het feit dat hij waarheidsvinder Dienie aan heeft gevallen met verschillende zeer negatieve uitingen. Bart deelde telefonisch mee aan Eric dat hij Dienie met rust moest laten en heeft toen het gesprek beëindigd.

Eric van den Bosch (zie foto) is de rotte appel

Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman)
Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman)


Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) verkondigt de volgende leugens:

"💥💥 Ons bereik is erg klein geworden omdat door oplichters we uit alle groepen gegooid worden. Waarschuw alstublieft iedereen dat Johan Segers, Dienie Kars aka Dienie Holland en Bart van Well en de Bart van Well Foundation onbetrouwbaar zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Benader hen niet als je ze ziet, ze zijn levensgevaarlijk. Ontwijk ze en vertrouw ze geen geld toe, geef ook nooit privé gegevens, ze gooien ze gewoon in het openbaar.💥💥"


Ons eigen onderzoek van de Waarheidskrant tot heden

Eric van den Bosch heeft een paar jaar geleden een nieuw kanaal opgezet voor Micha Kat en Wouter Raatgever. Dit kanaal heet het Bataafse Nieuws. De chatgroep heet de Bataafse Leeuw.

Eric van den Bosch is de rotte appel in de Wakkere wereld, hij heeft zichzelf nu exposed door waarheidsvinders en slachtoffers van seksueel misbruik te demoniseren en kapot te schrijven. 

Eric van den Bosch is hard door de mand gevallen.


Tip: Doe ook aan hoor en wederhoor, NET ALS WIJ!

Voor iedereen, voor alle lezers, geldt hierbij het volgende: 

Doe aan hoor en wederhoor en laat je nooit beïnvloeden door slechts één zijde van het verhaal aan te horen. Tot heden is er nog geen aangifte gedaan van de smaad en laster die Eric van den Bosch verspreidt over diverse mensen, maar dat wordt niet meer uitgesloten.

De vraag is nu ook waarom Eric van den Bosch de kant kiest van het duister.


Onze bevindingen tot heden over Eric van den Bosch (Eric de Noorman):

Eric van den Bosch heeft duidelijk last van onbewuste conflicten en demonen (negatieve entiteiten) in zich, wat zich openbaart in zijn schrijfsels. Kort gezegd: Eric laat zich door zijn eigen gevoel leiden, dat aangestuurd wordt door demonen.

Doordat Eric zich aangevallen voelt of zich tekort voelt gedaan wordt zijn bewustzijn overgenomen door demonen die dan door hem spreken. God kan door ons heen spreken (engelen), maar ook de duivel kan door ons spreken (demonen).

Het valt ons op dat Eric alles omdraait wat hij beweert over andere mensen en torpedeert hen met enorme onterechte beschuldigingen waar de honden geen brood van lusten. Eric maakt veel onjuiste aannames (beweringen) over andere waarheidsvinders en slachtoffers en pleegt smaad en laster.

Dat is bovendien ook nog eens bijzonder kwalijk wanneer Eric dat over mensen doet die monddood zijn of geblokkeerd zijn om je eigen mening te kunnen ventileren.


Onze visie over Eric van den Bosch

Eric van den Bosch kan beter geen leider meer zijn van een Telegram groep of kanaal die publiekelijk op de voorgrond treedt. Beter is om dan een stapje terug te doen of achter de schermen te gaan werken, omdat je anders de kans loopt dat je, wanneer je voorop staat, geleid wordt door je emoties en demonen wanneer zich nog onbewuste conflicten in jou bevinden.

Dat is ook precies wat er de afgelopen dagen is gebeurd in diverse bewustmakende Telegram groepen en kanalen. Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) liet zich leiden door zijn emoties en demonen.

Doordat Eric zich liet leiden door zijn emoties en demonen heeft hij zich erg narcistisch uitgelaten over vrijheidsstrijders en slachtoffers. Eric heeft diverse mensen onterecht beschuldigd en is daar ver te ver in gegaan.

Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) is de rotte appel
Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman) is de rotte appel


Hoe nu verder?

We dienen inzicht te krijgen in ons aardse leven. Narcistische uitlatingen zijn terug te voeren naar onverwerkte trauma's, waardoor je in een lagere vibratie komt en demonen door jou heen kunnen spreken. Het kan ook een schreeuw zijn om aandacht. Help mij! Die aandacht gaat er dan ook komen, maar dan in de vorm van een zeer negatieve teruggekaatste bal. 

En toch zijn al deze processen nodig om te kunnen transformeren.

Het gedrag van Eric van den Bosch is terug te voeren naar nog onbewuste conflicten en demonen in hem. Dat kan te maken hebben met zijn jeugd, familie DNA, bloedgroep, vorige levens etc. etc.


Ons aardse leven

Ons aardse leven is veel complexer dan menigeen denkt te weten. Houd daar dus vanaf nu rekening mee en probeer te leren van elkaar wat wij elkaar aanreiken aan informatie. Dat is onze aardse les wat er zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld tussen een aantal mensen. En wanneer je het niet begrijpt zullen er nog andere situaties zich gaan voordoen, net zolang totdat jij ervan hebt geleerd.


Vraag:

Wie gaat Eric van den Bosch nu stoppen met zijn uitbraaksels van valse beschuldigingen op social media over bepaalde verzetsstrijders en slachtoffers? 

We hebben elkaar allemaal nodig om het tij te doen keren in Nederland!

Eric van den Bosch is momenteel bezig het hele verzet in Nederland kapot te maken door een aantal verzetsstrijders en slachtoffers van seksueel misbruik kapot te schrijven. 

Wij gaan niet herhalen wat Eric van den Bosch heeft geschreven, het is te erg voor woorden. De laster en smaad die wordt uitgestrooid door Eric van den Bosch is een zeer kwalijke zaak voor de betreffende waarheidsstrijders en slachtoffers van seksueel misbruik.


Nederlandse bevolking sta gezamenlijk op voor alle slachtoffers van seksueel misbruik!

Spring in de bres voor alle slachtoffers van seksueel misbruik. Geef de slachtoffers steun door in hen te geloven en sla eens een arm om hen heen en luister naar hen wat ze werkelijk te vertellen hebben. 

Ga zelf ook onderzoek doen, wat wij ook hebben gedaan.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


Waarschuwing voor de falende justitie

Pas goed op jullie eigen kinderen en alle andere kinderen, want we hebben te maken met een falende justitie die geen onafhankelijk onderzoek doet en er is gebrek aan goede slachtofferhulp in Nederland.

Max van den Berg de fakkeldrager

Max van den Berg is zich met de kwestie van Eric van den Bosch ook gaan bemoeien en dwingt Dienie Kars nu partij te gaan kiezen. Dit kan grote consequenties hebben voor de volgende vredelievende acties op straat die gehouden worden door de Black Umbrellas's, Child Lives Matter en de WITTE MARS in Nederland. 

Je merkt nu alweer dat een eerdere vredelievende actiegroep zich weer aan het splijten is. Hoe komt het toch dat groepen ineens weer uit elkaar spatten?


Heeft het te maken met het feit dat er eerst de rotte appels uit moeten?

En dat het kaf zich nu van het koren aan het scheiden is?

Wordt daar in de Bijbel ook over gesproken? Jazeker!


Johan Segers is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik

Het seksueel misbruik verleden van Johan Segers wordt nu op social media ontkend door Eric van den Bosch (aka Eric de Noorman). Dit is een zeer kwalijke zaak!

Hieronder is het dossier te lezen van Johan Segers.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-johan-segers/


Joost Knevel is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik

Het OM (Openbaar Ministerie) ontkent ook al het seksueel misbruik verleden van Joost Knevel. Waarom wordt dit door hen ontkend en draaien zij alles om?


Hieronder is het dossier te lezen van Joost Knevel.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-joost-knevel/


Het Algemeen Dagblad zet Joost Knevel (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik) neer als een complottheorist, het moet toch niet gekker worden in Nederland?

https://www.ad.nl/bodegraven-reeuwijk/ongelofelijk-dat-complottheorist-joost-knevel-snel-vrijkomt-verzachtende-omstandigheden-dader-boven-lot-slachtoffers~a7306e28/


Zijn de ontkenners van seksueel misbruik wellicht zelf de daders?

Je zou nu haast echt gaan denken dat de ontkenners van seksueel misbruik de waarheidsvinders en slachtoffers met opzet valselijk beschuldigen, omdat zij zelf als dader zijn betrokken bij seksueel misbruik van babies, kinderen en/of minderjarigen. 

Dit dient nader onderzocht te worden!


Is het tweede Rolodex onderzoek in aantocht?

https://www.bart-van-well-foundation.nl/rolodex-onderzoek/

https://www.bart-van-well-foundation.nl/demmink-zaak/


Komt er teveel Waarheid naar buiten?

Je zou je de vraag kunnen gaan stellen waarom ze Dienie Kars nu ineens uit bepaalde groeperingen willen gaan werken. Komt er anders teveel Waarheid door Dienie naar buiten toe met wat daders graag in de doofpot willen houden? 

Over henzelf? Over de Demmink zaak? Over vlucht MH17? Over de corona hoax? Over de criminele (r)overheid? Over corrupte burgemeesters en wethouders? Over corrupte deurwaarders? Over corrupte topambtenaren en hooggeplaatsten? Over corrupte advocaten en rechters? 

Het zou zomaar kunnen!


Staat Max van den Berg onder chantage of wordt hij beïnvloed of misleid door Eric?

De vraag is nu of Max van den Berg ook wordt gechanteerd, beïnvloed wordt. Of is hij misschien jaloers dat Dienie Kars straks teveel aandacht gaat krijgen op straat met de Bart van Well Foundation tijdens vredelievende acties met de WITTE MARS? Het zou zomaar kunnen, wij sluiten niets uit.

Vergeving is de sleutel om verder te kunnen met elkaar.

Doe zelf ook onderzoek en steun onze Waarheidskrant

Tip: Lees en bestudeer de artikelen in dit artikel.

Denk en handel in goede oplossingen.

https://www.freelifeworld.info/