Vertaal deze pagina naar:

WIJ MOETEN NU MASSAAL GIDEON VAN MEIJEREN ONDERSTEUNEN DIE HET VERHAAL VAN LISA TER SPRAKE BRENGT IN DE TWEEDE KAMER!

19-01-2023

De moeder van Lisa en Huig Plug hebben hier lang op gewacht dat het verhaal van Lisa eindelijk besproken zou gaan worden in de Tweede Kamer!


Go Go Go Gideon!

Niet alleen in België zijn destijds dergelijke dingen gebeurd, ook in Nederland vindt het plaats en Justitie weet dat maar al te goed. Ze proberen alles in de doofpot te stoppen en het deksel er stevig op te houden. Echter de Waarheid komt nu naar buiten toe. Topambtenaren zijn wel degelijk schuldig aan seksueel misbruik en moord volgens onderzoekers. Beluister de onderstaande video!

Onder de video is de volgende tekst te lezen:


'Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.'

Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.

Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus.

Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?

Schrijfster Yvonne Keuls publiceerde veelvuldig over seksueel misbruik, rechterlijke macht en minderjarigen. Ze noemt het relaas over Lisa's hel volstrekt geloofwaardig.

Onderzoek door het VPRO-radioprogramma Argos wees uit dat Justitie blunderde in deze zaak, alsof van hogerhand wordt verijdeld dat de onderste steen boven komt.


Het verhaal van Lisa


Soms is er een verhaal dat te bizar is voor woorden...


Zo ook het verhaal van Lisa.


Lisa is 15 jaar als ze bij de politie aangifte doet van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en in een cafe in Den Haag. De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven. Het Openbaar Ministerie besluit het onderzoek stop te zetten. Maar dan duiken er bewijzen op die Lisa's verhaal ondersteunen.


Argos bestudeerde de dossiers van de politie, het Openbaar Ministerie, het medisch dossier van Lisa, verklaringen die zijn afgelegd bij de notaris en onderzoek van Hoffmann Bedrijfsrecherche. Daarnaast voerden ze tientallen gesprekken met betrokkenen, hulpverleners en deskundigen. Ook kregen ze computers van het gezin tot hun beschikking.

Let op: Het verhaal van Lisa bevat schokkende details, expliciete beschrijvingen van seksuele handelingen en geweld. De naam Lisa is niet de echte naam van het meisje.

Bron ► https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

Lees hieronder de reactie van het Hof Den Haag en het Openbaar Ministerie op de uitzending.

Wat vindt U ervan dat Nederland deze topambtenaren beschermd? Doe ook onderzoek en laat Uw stem horen, zodat er eindelijk Gerechtigheid komt voor de vele slachtoffers van seksueel misbruik!

Ook al hebben ze Pedofilie in de Grondwet legaal gemaakt sinds kort...

Lees het onderstaande artikel.

Moeten wij vanaf heden goedkeuren dat rechters hun eigen kinderen mogen mishandelen en seksueel misbruiken?


Nee toch? Lees het onderstaande artikel, de schrijver van dit artikel, Micha Kat (onderzoeksjournalist), zit al vanaf augustus 2021 in de gevangenis. Vindt U dat normaal?

https://revolutionaironline.com/horror-de-haagse-pedo-rechter-rueb-vriend-van-demmink-en-westenberg-misbruikte-zijn-eigen-kinderen-en-ranselde-kinderen-met-stokken-en-zwepen-af-in-de-rechtbank/

BEKIJK EN BELUISTER DE VIDEO'S


Bart van Well legde op 04-10-2012 in Amerika een getuigenis af over seksueel misbruik, wat hem zelf is overkomen als 15-jarige in Amsterdam.

Wanneer kinderhandelaren een natie regeren.

Video's ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/bart-in-de-media/

Het wordt tijd dat we als bevolking zijnde het recht in eigen hand gaan nemen, genoeg is genoeg!

Lees ook de reacties onder deze video ► https://youtu.be/gcFeUZLqDIU


"Paternotte over Rutte en WEF; Hij zit er AL TWAALF JAAR !!!"


"Snappen nou nog niet dat wij een WEF kabinet hebben?"