Vertaal deze pagina naar:

WIJ ZIJN DE STORM!

05-09-2023

Hoe het allemaal begon voor de Wakkere bevolking van bezet Nederland en Youri Plate in Schinveld.

Youri Plate en vele Nederlanders  kwamen er een aantal jaar geleden achter dat Nederland geen geldige Grondwet heeft door de onderstaande video, die al meer dan tien jaar rond circuleert op social media en indertijd werd ingesproken door Ad van Rooij en Rob Brockhus (RIP). 

De beide heren, Ad van Rooij en Rob Brockhus, waren goed op de hoogte van wat er toen gebeurde op 13 mei 1940 met de Grondwet, direct na het vluchten van het koningshuis naar Engeland.

In de onderstaande video wordt dit goed en helder uitgelegd.

ZEER GOEDE UITLEG OVER DE MENS EN ZIJN PERSONA!

Klik op de onderstaande link.

👇👇

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/5423

*** Rectificatie ***

Over deze publicatie is inmiddels behoorlijk wat ophef ontstaan in Nederland, want het blijkt een fake bericht te zijn van een trol of een drol in Nederland!


***

OP 6 SEPTEMBER 2023 WORDT OP VELE TELEVISIEZENDERS EEN SPEECH UITGEZONDEN VAN FAKE KONING WILLEM IN VERBAND MET DE VELE ONTHULLINGEN OP 6 SEPTEMBER 2023 DOOR YOURI PLATE EN VELE ANDERE KLOKKENLUIDERS BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL IN UTRECHT

***

Gods Wil Geschiedt!

Uw Wil geschiede, gelijk in den Hemel alzo ook op de Aarde.

https://bible.knowing-jesus.com/Dutch/topics/Gods-Wil-Geschiedt


"Een mens leeft niet van brood alleen. 

Een mens leeft óók van elk woord dat God spreekt"

Deuteronomium 8:3.

Er is duidelijk iets aan de hand in Nederland!

In korte tijd nemen tientallen politici ontslag, diverse afdelingen van de belastingdienst schrijven zich uit de kamer van koophandel, diverse politiediensten en vele andere overheidsinstanties!

Mainstream media begint te erkennen dat het aantal wakkere mensen in Nederland geen duizenden maar miljoenen zijn. Vele advocaten kiezen de zijde van de waarheid en gaan strijden tegen de corrupte overheid. Grote rechtszaken worden gestart tegen Rutte en zijn criminele bende.

De waarheid komt naar boven hoe Nederland geregeerd wordt door een ongecontroleerde schaduwmacht. Miljoenen mensen komen er intussen achter dat hun land in feite bestuurd wordt door het ondemocratische private World Economic Forum (WEF).

Het is bekend geworden hoe verkiezingen steevast gemanipuleerd worden om de agenten van deze organisaties te positioneren, diverse MP's van de Europese Commissie verklaren publiekelijk dat de pandemie georganiseerd was om de bevolking te injecteren met als doel depopulatie (genocide/volkerenmoord).

Grote aantallen politieagenten kiezen de zijde van het volk en sluiten zich aan bij het internationale "Police for Freedom". Steeds meer ooggetuigen van kinderhandel die door de overheid georganiseerd wordt bundelen hun krachten met gepensioneerde politie en rechercheurs en bereiden massale onthullingen voor.

Internationale organisaties van psychologen en advocaten komen samen met ooggetuigen van de kinderhandel en bereiden acties voor. De afgelopen weken worden een miljoen flyers van onze vrijheidsbeweging verspreid doorheen het hele land. De EU probeert in wanhopige paniek alles tegen te houden door een wet erdoor te jassen die misdadige censuur gaat toepassen, wat uiteraard nog veel meer ontwaken en ontmaskering zal teweegbrengen.


En dat is alleen nog maar het topje van de ijsberg!

Op wereldvlak gebeurt er nog ongelooflijk veel meer. 

We gaan een nieuwe tijd tegemoet! 

Blijf op alle mogelijke manieren waarheid bekendmaken. 

Kies de zijde van recht en vrijheid. 

Er komt een nieuwe wereld aan. 

Sta op en doe mee!

(De bovenstaande tekst is geschreven door David Sorensen en werd aangereikt door Arie Elgersma - Grote dank aan beide heren!)

Dus ook geen Zorgverzekering meer betalen!

Het is klaar, ze zijn uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

NESARA / GESARA

Terwijl ondertussen NESARA en GESARA zich ontvouwen, staan we aan de vooravond van een wereld waar welvaart, vrijheid en innovatie gedijen en de menselijke geest zweeft zonder te worden belast door materiële zorgen. In geavanceerde beschavingen behoren zorgen over voedsel, onderdak en transport tot het verleden.

Om een naadloze overgang te garanderen, zijn er nauwgezette voorbereidingen getroffen. Het nieuwe financiële systeem is al maanden operationeel en wordt veilig gehost op een kwantumserver die ondoordringbaar is voor hacken of ongeautoriseerde toegang. Cruciaal is de verspreiding van rijkdom als hoeksteen van deze transformatie. Nieuwe bezitters van rijkdom zijn meer geneigd om bij te dragen aan humanitaire inspanningen, wat uiteindelijk rijkdom voor iedereen bevordert.

Technologieën die ooit onderdrukt werden door de cabal, sommige eeuwen oud, worden eindelijk vrijgelaten. Het ongerepte water van Antarctica zal bijvoorbeeld dorre gebieden nieuw leven inblazen en alle flora en fauna nieuw leven inblazen. Er wacht een wereld met gepersonaliseerde creditcards, replicators die alles produceren en een nieuw bewustzijn van de kracht van de geest om onze wensen te manifesteren. Echte gezondheidszorg die in staat is onze lichamen te verjongen, ledematen of organen te laten hergroeien en zelfs het verouderingsproces tientallen jaren terug te draaien, ligt in het verschiet.


Bevrijding van financiële ketens 

Geld en traditioneel bankieren, gereedschappen die van oudsher door de cabal worden gebruikt om ons te manipuleren en te controleren binnen een op schulden gebaseerde economie, zijn verouderd. Munten zullen echter blijven bestaan. Met de wereldwijde eliminatie van nationale schulden zullen de belastingen voor individuen en bedrijven worden verlaagd. In plaats daarvan zal een vlakke omzetbelasting van ongeveer 15% op nieuwe artikelen worden ingevoerd.

Bron: https://t.me/RinusVerhagen/15588