Vertaal deze pagina naar:

WILLEM ENGEL OVER KORT GEDING DONDERDAG 11-02-2021

11-02-2021

Nederland is een bedrijf, er is geen Democratisch systeem of Democratie in Nederland.

Willem Engel gelooft schijnbaar ook nog in sprookjes!

Dat bedrijf (De Staat der Nederlanden) is of gaat failliet, het is een zinkend schip!

Het Vaticaan, de City of London en Washington D.C. was de driehoek, de piramide.

Die machtspiramide gaat ter ziele en wordt ontbonden.

NESARA / GESARA komt eraan.Van een Willem Engel moeten we het ook niet hebben, hij speelt mee in het corrupte en zieke satanische systeem door een bepaalde rol aan te nemen in het sprookje wat wordt gespeeld.

Het is nu aan de bevolking!


De Staat der Nederlanden staat als bedrijf ingeschreven bij Dun & Bradstreet.

Doe onderzoek, zoals wij dat ook hebben gedaan!

We zullen het U vergemakkelijken, volg de link hieronder.

https://krishnananda949.wordpress.com/2020/05/08/fraudedossier-staat-der-nederlanden/

Er worden momenteel veel set-ups gespeeld om de bevolking te laten doen blijven geloven in sprookjes. Het lukt ze nog steeds aardig, maar niet lang meer.

Het kaartenhuis gaat steeds harder in elkaar storten.Rechtbank Den Haag


Is geregistreerd bij Dun & Bradstreet.

De zogenaamde: "rechters", hebben een eed afgelegd aan het private: BAR-Gilde, en trouw aan de koning en de Grondwet gezworen (of beloofd). Dit is een private en een publieke eed, van oudsher een verkeerde combinatie volgens de: Hoge Raad der Nederlanden, zelf.

De koning is verantwoordelijk voor het bedrijf genaamd: "Staat der Nederlanden (Ministerie van Financiën)", welk bedrijf als: STAAT DER NEDERLANDEN, is geregistreerd bij de: Securities and Exchange Commission in Washington-DC.

De rechters hebben Allen meineed gepleegd vanaf het begin van hun carrière en zijn door middel van hun eed van trouw aan hun koning rechtstreeks verbonden met het in het~Di-strict-van-columbia geregistreerde bedrijf: STATE OF THE NETHERLANDS.

Hiermee is de hele Rechtspraak voor deze Postzone een vreemde mogendheid en vaart dit schip onder een valse Nederlandse vlag. Dit Rechtspraakschip-in-droogdok heeft niets, maar dan ook helemaal niets met deze~Nederlandse-postzone te maken.

Tip: Doe zelf onderzoek, zoals wij dat ook hebben gedaan.

De Nieuwe Media 🟣
Jan Willem Haan schreef:


"De hoogste tijd om de Haagse Corona-Maffia in de kraag te vatten op basis van o.a. Art. 326 Sr (oplichting), Art. 131 Sr (opruiing), Art. 294 Sr (aanzetten tot zelfmoord), Art. 307 Sr (dood door schuld), Art. 4 lid 1 Wet internationale misdrijven en het vergeldingsrecht (oog om oog tand om tand). Waarvan akte."


Word Wakker Allen en Sta op!