Vertaal deze pagina naar:

DE WERELDELITE BEREIDT ZICH REEDS JARENLANG VOOR OP ABSOLUTE TIRANNIE!

05-01-2023

Zeventien grote leugens van de media, om U te misleiden in opdracht van de WHO en de NWO


Leugens, in opdracht uitgevoerd door de Cabal (Deep State), om U uiteindelijk te onderdrukken en slaaf te maken van hun systeem.

Leugens, die er ingegaan zijn als zoete koek!


Leugen 1


COVID 19

Vrij vertaald: "Certificate Of Vaccination Identity"

Gepatenteerd, en bewerkt.

Een verkoudheidsbacterie, bewerkt om zich zo snel mogelijk te verspreiden. Een virus is een afvalzakje wat de menselijke cel uitscheidt, afvalstoffen die het lichaam verlaten moeten. Het is GEEN dodelijke ziekmaker! Men noemt dit afvalzakje een virus. Een dood virus, het kan U niet besmetten. Dus is geen gevaarlijke ziekte, die de ene mens op de ander over kan brengen.

U KUNT NIET ZIEK WORDEN VAN EEN VIRUS!

Wel van een PCR test, COVID vaccinatie en nanofijnstof!


Leugen 2


Injecties zijn veilig en effectief?

Dit is een grote leugen, want effectief zijn zij nooit geweest, zij beschermen de geïnjecteerde niet. Dat is nu wel iedereen duidelijk geworden. En safe zijn ze al helemaal niet, zelfs levensgevaarlijk!


Leugen 3


Klimaatverandering? Door de mens veroorzaakt?

Dit is de grootste onzin die je maar kunt vertellen. Klimaat wordt geregeld, beïnvloed en gemanaged door de stand van de zon ten opzichte van de aarde. En door niets anders. Het klimaat verandert altijd. Door de veranderde ellipsbaan van de zon boven de aarde.


Leugen 4


Uitstoot CO2 gevaarlijk?

Dit is de grootste onzin die er maar is, CO2 hebben wij juist heel hard nodig!

De planten hebben dit nodig, de bossen zetten het om in zuurstof en de planten hebben het nodig om te groeien. Zonder Co2 stikken wij de moord, dat willen zij juist!


Leugen 5


CBDC - Central Bank Digitaal Currency

Een controle tool, om alles wat U financieel doet te controleren. Straks gaan ze bepalen wat U wel en niet mag kopen in verband met milieu regels. Of dat U voor het einde van de maand het geld moet opmaken, anders vervalt het saldo. Hun dwingende mogelijkheden zijn onbeperkt. Dus blijf alstublieft cash betalen, zodat zij niet kunnen beweren, dat U geen cash geld meer gebruikt!


Leugen 6


WHO en NWO, nemen echt geen controle?

Wel dat is een flagrate leugen. Zij willen U namelijk nog steeds dwingen, onderwerpen en alle bewegingsvrijheid ontnemen. De MSM en alle grote kranten zijn eigendom van deze Cabal organisatie.


Leugen 7


Kanker is niet te genezen?

Er is al meer dan 20 jaar een zeer effectief medicijn wat werkt tegen kanker. Het is weggehouden voor de mensheid, want de opbrengst voor de behandelingen loopt in de honderden miljarden.

Deze leugen komt binnenkort uit.

Bovendien zijn de MED BEDS straks beschikbaar voor de wereldbevolking.


Leugen 8


Uw stem telt echt? Dit is een grote leugen!

Dat is al de laatste 60 jaren niet meer het geval geweest. U stemt en daarna bepaald de elite wie zij op de stoel willen hebben. Uw stem telt dus helemaal niet, terwijl U dat wel denkt. Daar zorgen zij voor.

Dus alle Tweede Kamerleden spelen het verdeel en heers spel mee, in opdracht van de lobbyisten achter de schermen. De lobbyisten bepalen de werkelijke macht en zitten achter de verdienmodellen, waarmee miljarden gemoeid zijn. Zij financieren Oekraïne, omdat dit het bolwerk is van de oude NAZI's, dit is het vroegere Khazaria.


Leugen 9


De toekomst wordt elektrische auto's? Dit is een grote leugen!

Als iedereen elektrisch haar rijden is er geen grondstof meer voor de lithium batterijen.

Dat tekort tekent zich nu al af, gezien de tienduizenden electro scooters, die nu vanwege het ontbreken van een batterij onverkoopbaar zijn geworden. Daarover later meer.


Leugen 10


De bewering dat de banken en gouvernementen U echt niet gaan controleren op dit moment.

Welnu, het wordt steeds duidelijker dat dit juist wel het geval dreigt te worden, gezien de wetten van onderdrukking en controle, die reeds voorbereid worden.


Leugen 11 t/m 17 zullen wij binnenkort publiceren.


Lieve lezers,

Doe zelf ook onderzoek!

En slik niet alles (meer) voor zoete koek!


GESARA IS COMING!


Er komt een wereld van overvloed aan!Het duurt niet lang meer...

De Space forces laten zich nu aan elke kant zien, dat zij bestaan en zij de capaciteit hebben ons fenomenen te laten zien in de Sky, die nu overal op de wereld plaatsvinden en ook gezien worden en van waaruit hun superioriteit blijkt.Een teken van ondersteuning aan de Q en Z forces.

Bron: GTB en eigen brononderzoek.

Word alstublieft Wakker!