Vertaal deze pagina naar:

ZAL ELEMENT 115 DE WERELD ECHT VERANDEREN?

27-02-2023

Doe ook onderzoek om erachter te komen of dat dit inderdaad mogelijk is!


Volgens Robert Lazar die claimt te hebben gewerkt voor het super geheime regeringsproject 'Area S-4' (dichtbij de geheimzinnige luchtmachtbasis 'Area 51' ten noorden van Las Vegas), wordt Uup, Element 115 gebruikt als stuwmiddel voor vliegende schotels.

Volgens Lazar waren er eind jaren tachtig van de vorige eeuw negen vliegende schotels in hangars in de heuvels ondergebracht. Lazar klapte uit de school, werd bekend en kwam op televisie.

Samen met het vermeende UFO-ongeluk bij Roswell droeg zijn verhaal bij tot een deel van het scenario voor de sf-film Independence Day (1996).

Uup is stabiel, zegt Lazar!


Het valt dus niet binnen korte tijd uiteen, zoals andere superzware elementen. Zo hebben bijvoorbeeld rutherfordium (Rf), dubnium (Db), seaborgium (Sg), bohrium (Bh), hassium (Hs) of meitnerium (Mt), de elementen 104 tot en met 109, halfwaardetijden van slechts 70 milliseconden tot hooguit 1,1 minuut.

Dat Uup, element 115, niet op aarde voorkomt, is geen wonder. Het komt alleen voor in planetenstelsels rond zeer massieve sterren, volgens Lazar.

In de door hem onderzochte UFO-reactor wordt element 115 beschoten met een proton. Dat nestelt zich in de kern van het 115-atoom, dat daardoor een atoomgetal van 116 krijgt. Element 116 valt onmiddellijk uit elkaar. Daarbij ontstaan naast minder zware elementen ook kleine hoeveelheden antimaterie. De antimaterie wordt opgevangen in een magnetische opslagring. Doordat het in een magnetisch veld gevangen blijft, botst het niet tegen de wanden en vindt dus geen reactie met gewone materie plaats. Pas later botst het op een plasma van gewone materie en dan treedt annihilatie op.

Bron en meer info: https://www.dossierx.nl/grenswetenschappen/element-115-ufo-brandstof.html