Vertaal deze pagina naar:

ZEER INTERESSANTE EN VERRASSENDE ONTHULLINGEN OVER MARINE LE PEN

11-06-2024

Verrassende onthulling: Marine le Pen blijkt een Kennedy telg te zijn!

We gaan een verrassende tijd tegemoet!

Marion Anne Perrine (Marine) Le Pen (Neuilly-sur-Seine, 5 augustus 1968) is een Franse politica en was van 2011 tot 2022 voorzitter van het rechtse Rassemblement national. In 2011 en 2015 noemde het magazine Time haar één van de 100 invloedrijkste personen ter wereld. 

Driemaal was ze kandidaat voor de presidentsverkiezingen in Frankrijk. Tweemaal bereikte ze de tweede ronde, in 2017 en 2022, maar werd beide keren verslagen door Emmanuel Macron.

Een greep vanuit de berichten van Marine le Pen in 2023 op Telegram.

3 november 2023 - Terwijl Bruno Le Maire beloofde dat er geen inhaalbeweging op de elektriciteitsprijzen zou plaatsvinden, kondigde Agnès Runacher aan dat de stijging in februari 2024 niet meer dan 10% zal bedragen. Er zal dus opnieuw een prijsstijging plaatsvinden en het zijn opnieuw de Fransen die de prijs zullen moeten betalen voor de leugens en incompetentie van deze regering.

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1248

11 november 2023 - In opoffering en hoop vielen 1,4 miljoen Franse soldaten om ons land en onze vrijheid te verdedigen. Vanuit de diepten van hun graven herinneren ze ons er met kracht en ernst aan dat Frankrijk geen verloren zaak is en nooit zal zijn.

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1251

 

18 november 2023 - Sinds het begin van het jaar zijn er al 564 antichristelijke daden geregistreerd. Een kerk vernielen betekent het duizenden jaren oude culturele erfgoed van de Fransen aantasten. De gerechtigheid moet meedogenloos zijn tegenover degenen die een van de fundamenten van de identiteit van ons land aanvallen.

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1254 

Meer info: In de nacht van 14 op 15 november werd ingebroken en geplunderd in de Sacré-Cœur-basiliek in Rouen. De pastoor van Rouen schat de schade op "tienduizenden euro's".

20 november 2023 - Dorpsfeesten, bruiloften, verjaardagsfeestjes... Al jarenlang zijn plattelandsdorpen het slachtoffer van echte invallen. Mes aanvallen, aanvallen van ongelooflijke brutaliteit: de laatste liet een kind dood achter, een kind... Niemand is meer veilig. Genoeg is genoeg! 

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1255

Meer info:In de nacht van 18 op 19 november brak er een vechtpartij uit tijdens een dorpsfeest in Crépol, in de Drôme. Een 16-jarige jongen werd dodelijk neergestoken. Bij RTL getuigt Hugo, een van zijn vrienden, en vertelt over de scène.

26 november 2023 - Het lot van Gérard Collomb is onlosmakelijk verbonden met dat van de stad Lyon. Zijn angst voor een gebroken Frankrijk moet ons meer dan ooit uitdagen. Ik stuur mijn oprechte medeleven naar zijn familie.

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1258

27 november 2023 - Het is een echte misdaad tegen jongeren, een misdaad tegen de toekomst om ons onderwijs zo te laten instorten. Degenen die ons de afgelopen dertig jaar hebben geregeerd, moeten zich schamen.

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1259

Meer info: De kennis van jongeren die in 2023 naar de vierde klas gingen, was het onderwerp van een nationale beoordeling onder 7.039 instellingen en 795.000 middelbare scholieren, waaruit een ongekende ineenstorting van hun niveau blijkt. Volgens de conclusies beheerst 52,8% van de leerlingen de basisvaardigheden in het Frans en 54,7% in de wiskunde niet.

In instellingen die als prioritair onderwijs zijn geclassificeerd, begrijpt 79,1% van de studenten de Franse taal niet en 83,5% kent de basisprincipes van rekenen niet. Driekwart van de leerlingen met een achterstand op school kan niet lezen of rekenen. Alleen particuliere instellingen presteren acceptabel, veel beter dan die van de publieke sector, met uitzondering van voorrangsonderwijs.

4 december 2023 - Vrolijk feest van Sint-Barbara, patrones van brandweerlieden en mijnwerkers. Vandaag en zoals elk jaar brengen we hulde aan hen!

Bron bericht: https://t.me/marinelepen/1261

Het gaat goed komen in onze Wereld!

Wij zijn zelf de verandering, lees onze artikelen en steun ons.

https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN