Vertaal deze pagina naar:

ZEG EENS EERLIJK WAT HEB JIJ TOT HEDEN BEREIKT MET ALLE DEMONSTRATIES?

23-09-2022

Ga nu alles eens op een rijtje zetten voor jezelf!


Wie heeft jou tot heden allemaal voor de gek gehouden?

John Wick (ex-illuminati) is aan het woord in de onderstaande video. Op Facebook heet hij Bram Willem zegt hij in de video. Bram zegt momenteel huidkanker te hebben en heeft PTSS en autisme.

De boodschap van John Wick in de onderstaande video is om alle Defend groepen openlijk te gaan ontbinden. Alle kopstukken van de grote landelijke groepen werken volgens hem samen (AIVD).


Tip: Lees de protocollen van de Wijzen van Sion.

U zult dan veel herkenning krijgen van wat er nu gaande is.


OVER DEMONSTRATIES


Nadat Thierry Baudet in het parlement het zwijgen werd opgelegd organiseerde Clint van Hove gisteren spontaan een actie in Den Haag. Hij maakte daarbij gebruik van een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens waarin werd bepaald dat als een demonstratie "het onmiddellijke antwoord is op een politieke gebeurtenis" en daardoor niet op tijd kan worden aangemeld dit geen reden mag zijn de demonstratie te beëindigen.

Volgens Clint is zijn er wel pogingen gedaan hem (en zijn groep) weg te krijgen maar kon hij uiteindelijk gewoon zijn actie voeren. Interessante aanpak wellicht. Smart cookie uit Heerhugowaard.

Verder (niet in dit filmpje verwerkt) kondigde Clint een actie van Hans Blackaert (die net Bliksem een Vlaamse maat van Clint is) aan. De politieke beweging van Clint (genaamd "Vrij Verenigd Onafhankelijk Nederland") heeft als kern standpunten onder meer ook dat Vlaanderen moet worden uitgenodigd zich aan te sluiten bij Nederland, we uit de Europese Unie moeten stappen en onze banden met het World Economic Forum verbreken.


Tip: Beluister de onderstaande video wanneer je nog lid bent van Facebook.

https://www.facebook.com/bram.willem.9/videos/835808230780584Weet en besef


Een 'spontane' demonstratie mag altijd.

Sterker nog het is niet VERPLICHT om een demonstratie aan te melden.

Hooguit wenselijk zodat de politie het kan FACILITEREN.

Ook de INHOUD van de demonstratie mag de politie zich niet mee bemoeien.

Je mag hooguit geen demonstratie houden op plaatsen waar het gevaarlijk is (spoorweg bijvoorbeeld). Een demonstratie kan en mag niet zomaar worden verboden. Dan moet een noodbevel worden uitgegeven, maar... Een noodbevel heeft alleen maar legitimiteit als deze heel goed onderbouwd kan worden.

Afgelopen 2,5 jaar is wel gebleken dat dit door de burgermeester (die mag dit uitgeven) totaal niet goed onderbouwd is.

Ons platform "De Nieuwe Media' zet Clint van Hove graag in de spotlights.

Clint van Hove is een volksheld!Maar wie is VIDERE?


Natuurlijk maakte VIDERE er weer gebruik van om Clint van Hove te kunnen bekritiseren en weg te kunnen zetten als Wappie. Wij 'De Nieuwe Media' zijn het inmiddels gewend van VIDERE.

Wij van 'De Nieuwe Media' zijn blij met mensen als jij Clint, door in de spotlights te gaan staan. je hebt het toch maar gedaan wat je jezelf eerder voornam.

Je kunt terecht trots zijn op jezelf Clint!Wie weet wie er achter de VIDERE website actief is?


Stuur ons dan een e-mail - Dank U wel.