Vertaal deze pagina naar:

ZIJ DIE ZICH TOT VIJAND VAN HET VOLK HEBBEN GEMAAKT VREZEN IN STILTE!

14-07-2021


Sommigen zijn te hoogmoedig om zelf afscheid te nemen van de macht die ze naar zich toe hebben getrokken...


Zij wachten op het onvermijdelijke.

Grapperhaus rijdt niet voor niets in een B7 gepantserde Audi A6 met chauffeur. En hij zal de enige niet zijn die zich op die manier verplaatst van huis naar werk en terug. Zij die zich tot vijand van het volk hebben gemaakt vrezen in stilte.

Dit bericht lazen wij (de redactie) vandaag op social media, toeval?

Nee, alles heeft een reden!


Stop met luisteren naar deze psychopaten!


Een klokkenluider schreef vandaag:

Een moorddadige regering, volg hun regelgeving of restricties in je leven niet op, betaal geen belasting meer en zeg:

"Ik doe niet meer actief mee met deze fascistische boeven die geen mandaat van de bevolking hebben gekregen"


Heb het besef dat ook het leger slachtoffer is van deze gekken die hun met een mes in de rug gestoken hebben met de dodelijke injectie.

Het leven van de politici is niets meer waard, want ze gaan opgejaagd worden, gearresteerd en berecht voor hun misdaden. Men heeft verloren maar zullen doorgaan als een fanatische sekte om zoveel mogelijk slachtoffers te maken.De connectie tussen het Corona virus, Chemtrails en 5G

5G-elektromagnetische straling kan symptomen veroorzaken bij mensen die vervolgens blijkbaar verkeerd worden gediagnosticeerd als Covid 19. Specifiek kan 5G-straling de aanwezigheid veroorzaken van iets dat exosomen wordt genoemd. Deze aanwezigheid van exosomen zorgt er blijkbaar voor dat artsen patiënten met het gevreesde Coronavirus diagnosticeren.

In dit proces kan chemtrail-spray fungeren als transmissiemedium voor de 5G-straling.

Bron ► https://davidicke.com/2020/07/26/the-coronavirus-chemtrails-and-5g-connection/


⚠️ Code rood wil zeggen dat de 5G straling is verhoogd ‼️

Heb het besef, dit kan nooit gebeuren als de regeringen van de wereld er niet aan zouden meewerken!

Met de Chemtrail vliegtuigen worden opzettelijk bacteriën en chemicaliën gespoten om de bevolking ziek te maken!

De transitie is niet te stoppen!

Welke gekke fratsen de politiek ook bedenkt en met hun Mind Control de mensen in angst en paniek wil verzetten!


De meest geestelijk zwakkeren hebben zich laten verleiden om de dodelijke injectie te nemen.

Maar wat is DOOD, mensen die zich hebben laten vaccineren worden nu de rechten van de mens ontzegd, daar ze immers een transhuman experiment hebben deelgenomen als toekomstige zombies.

https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdfUPDATE


OPERATION DISCLOSURE


Bron ► https://operationdisclosureofficial.com/2021/07/14/restored-republic-via-a-gcr-as-of-july-14-2021/


(De onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit het Engels, excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten!) 


Op di. 13 juli President Trump meldde dat: "Zowel Iran als hun volk willen dat de Nucleaire Wereldoorlog 3 begint met het vervullen van islamitische profetieën waarbij de Grote Satan Amerika viel, de Kleine Satan Israël weer Iran werd en de Eén Wereld Islamitische Orde voltooid."

Onze militaire Intel Contact meldde dat er internationaal sprake was van een enorme crisis, waaronder een beurscrash, overstromingen, branden, waarbij 65 mensen omkwamen in Irak, massale arrestaties van prominente mensen en protesten in Cuba die het land ertoe brachten een democratie te worden - die allemaal spoedig zou leiden tot een activering van het Emergency Broadcast System.

De Global Currency Reset was de grootste overdracht van rijkdom die de wereld ooit heeft gekend, waarvan de uitrol bezig was en niet kon worden gestopt.

Afgelopen woensdagavond 7 juli werd opperrechter van het Hooggerechtshof John Roberts gearresteerd - en diezelfde dag begonnen de F&P-uitbetalingen. Roberts werd beschuldigd van pedofilie, kinderhandel, het aannemen van miljarden aan steekpenningen in de Deep State, het omleiden van $ 9,1 biljoen van Gebouw 7 dat op 11 september 2001 door Bush Jr-Cheney werd gestolen en het betalen aan de Clintons voor CIA Rockefeller Deep State-misdaden. In de afgelopen 16 jaar had Roberts NESARA/GESARA en de GCR/RV-vrijgave geblokkeerd en zijn arrestatie maakte officieel de weg vrij voor de Global Currency Reset.

Op di. avond 13 juli meldde Bruce:

Op zat. 10 juli om 7.30 uur EST Boetes en Sancties werden uitbetaald.

Zon. middag 11 juli om 16:00 uur EST 44.000 van de 67.000 Prosperity Packages-meldingen zijn via e-mail verzonden. ma. middag 12 juli gingen er weer 11.000 PP-meldingen de deur uit. Op dinsdag ging er meer uit. 13 juli en zou op wo. 14 juli.

Vanaf vanmorgen di. 13 juli Obligatiehouders ontvingen e-mails dat ze op woensdag 1% op hun rekeningen zouden kunnen zien. 14 juli 's middags en hebben toegang tot die gelden op donderdag. middag 15 juli. Onze militaire Intel-contactpersoon rapporteerde ook op dinsdag. 13 juli dat dit was een grote dag waar we meer beweging zouden zien in financiële transacties, samen met F & P & kennisgeving obligatie uit te gaan voor de Shotgun release die aan de gang was op dit moment .

Obligatiehouders hadden een bericht ontvangen van Paymasters en banken dat ze tijdgevoelige e-mails kregen van ongeveer 1% die toegankelijk zouden zijn op hun rekening en die op woensdag op een vast tijdstip beschikbaar zouden zijn. 14 juli .

Bruce meldde ook dat Tier 4B op woensdag een melding zou moeten ontvangen om afspraken te maken om vreemde valuta om te wisselen en Zim-obligaties in te wisselen. 14 juli 's middags en in staat zijn om ingestelde afspraken begin Thurs. 15 juli.

Meerdere geloofwaardige bronnen, waaronder onze militaire Intel-contactpersoon (die rechtstreekse Intel van de Alliantie ontving), hebben gemeld dat de Shotgun Start later deze week zou plaatsvinden - wat samenviel met wat Bruce zei over de melding op woensdag. 14 juli, met afspraken vanaf donderdag. 15 juli.

GESARA en NESARA zou beginnen op Thurs. 15 juli.

O n woensdag 7 juli heeft Irak zijn digitale, door goud gedekte dinar internationaal vrijgegeven. Op donderdag. 8 juli Europa heeft de euro officieel door goud gedekt. Op vrijdag 9 juli heeft Zimbabwe de ZIM-dollar officieel door goud gedekt. Op zaterdag 10 juli werd de fiat USD omgezet in door goud gedekte USN / USN. Het gerucht ging dat door Mon. 12 juli zou de Chinese Yuan publiekelijk worden aangekondigd als door goud gedekt.

A. Amerikaanse militairen die de leiding hebben:

Op vr. 13 augustus 2021 verwachtten de DoD White Hats dat Trump weer in functie zou zijn als president van de VS.

Op dit moment had het Amerikaanse leger de leiding over de Amerikaanse regering en trad onder het gezag van de Alliantie* op als toezichthouders van de wetshandhaving over de hele wereld voor de Global Currency Reset.

Op 20 januari, toen het Congres er niet in slaagde een volledig rapport over de verkiezingen van 2020 te presenteren waaruit bleek dat het voldeed aan de wetten van de Constitutionele Republiek, begon het Amerikaanse leger hun eigen onderzoek van 45 dagen. Op 6 maart stelde het Amerikaanse leger vast dat er sprake was van fraude en buitenlandse inmenging bij de verkiezingen van 2020 - een daad van verraad. Het Amerikaanse leger las vervolgens Donald Trump voor als opperbevelhebber van de VS op 11 maart.

Vele jaren geleden machtigde de Alliantie de RV-beveiligingsteams van het Amerikaanse ministerie van Defensie (onder leiding van Trump en de White Hats) om de Illuminati, Cabal, Deep State of Black Hats** te bestrijden en te onderwerpen die het wereldwijde monetaire systeem decennialang hadden gecontroleerd. Vanaf juli 2021 waren er genoeg Deep State-banksters, politici, bureaucraten en mensenhandelaars gearresteerd, plus DUMB's/tunnels vrijgemaakt van verhandelde en gemartelde kinderen, om de GCR/RV over de hele wereld veilig te kunnen vrijgeven.

De Chinese Ouderen waren samengesteld uit verschillende Chinese families met meerdere generaties die in de Filippijnen woonden en die door de eeuwen heen ongeveer 90% van het goud in de wereld bezaten en er verantwoordelijk voor waren, en het uitleenden aan landen voor het opzetten van hun financiële systemen. Er waren vijf Chinese oudsten die verantwoordelijk waren voor de Global Currency Reset en RV-vrijgave van fondsen.

In 1914 ondertekenden de Illuminati Bloodline Families een 99-jarige huurovereenkomst op het goud van de Chinese Oudere en gingen vervolgens over tot het illegaal witwassen van al het geld van de Amerikaanse belastingbetaler via hun particuliere Federal Reserve, IRS, Centrale Banken en bedrijven - Washington DC, City of London en de Heilige Stoel in Vaticaanstad. Dat is het systeem dat nu is veranderd met de Global Currency Reset.

**De Illuminati, Cabal, Deep State of Black Hatsverwierven hun macht over de volkeren van de wereld door Satan te aanbidden door middel van pedofilie en kinderoffers. De cabal bestond uit 13 Illuminati Bloodline Families, waaronder de Habsburgse familie. Onder hen bevonden zich de zwarte jezuïet paus Adolfo Nicolas en zijn zes generaals, paus Franciscus en 350 personeelsleden in het Vaticaan, waaronder de voormalige secretaris-generaal van de jezuïet Peter Hans Kolvenbach. Op hun beurt maakten de jezuïeten deel uit van de meeste regeringen en leiders, vooral de vrijmetselaars, die elke inlichtingendienst ter wereld hebben geïnfiltreerd met maçonnieke leiders, waardoor ze marionetten werden die jezuïetenorders uitvoerden. Andere caballeiders waren maffialeiders, waaronder Khazariaanse maffialeiders, Klaus Schwab van de World Economic Fascists, koninklijke families van Europa, waaronder koningin Elizabeth, Nederland en de Spaanse koninklijke familie.

*De Alliantie of White Hats bestond uit president Trump, de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping, de Iraakse premier Mustafa Al-Kadhimi, de Indiase premier Narendra Modi, White Hatsbij het ministerie van Defensie onder leiding van de afdeling Defensie Chris Miller, onderafdeling Defensie Intel Ezra Cohen Watnick en generaal Michael T Flynn, Q-troepenmacht (samengesteld uit ongeveer 800 speciale ops die president Trump adviseren, waaronder vicechef John Hyten, generaal van het Pentagon, Gen. James McConville, Adm. Michael Gilday, Gen. CQ Brown, Gen. Paul Nakasone en Gen. Jay Raymond), QAnons (vrijwilliger Patriots onder leiding van Ezra Cohen-Watnick, Generaal Flynn en JF Kennedy Jr, die Q is. President Trump werd geloofd om Q+ te zijn), de National Security Agency onder leiding van onze huidige waarnemend Amerikaanse president Richard Grenell, die, samen met de VS onder de staat van beleg, militaire operaties leidde in Washington DC en verschillende legers over de hele wereld, waaronder de internationale troepenmacht die bevoegd is om arrestaties te verrichten in elk land, Interpol.

B. di. middag 13 juli meldde onze Militaire Intel Contact:

Afgelopen woensdagavond 7 juli - dezelfde dag dat de F&P-uitbetalingen begonnen - kreeg opperrechter John Roberts een niet-verzegelde aanklacht en werd hij stilletjes gearresteerd. Robert's verzegelde aanklacht beschuldigde hem van pedofilie, kinderhandel (bezoeken aan Epstein Island), het aannemen van miljarden aan steekpenningen in de Deep State, het omleiden van $ 9,1 biljoen van Gebouw 7 dat op 11 september 2001 door Bush Jr-Cheney werd gestolen en het aan Clintons betalen voor CIA Rockefeller Deep Staatsclowns. https://youtu.be/kZEvGm4Ik2A

DoD-veiligheidsteams moesten Roberts laten arresteren omdat hij een van de Cabal-puntpersonen was die de afgelopen 16 jaar herhaaldelijk NESARA/GESARA blokkeerden en daardoor de vrijgave van de GCR/RV blokkeerden door de F&P's (boetes en straffen, gerechtelijke schikkingen, PP's) te blokkeren. ) tegen uitbetaling en het blokkeren van meldingen en pakketten voor bezorging aan PP-ontvangers.

Direct na Robert's arrestatie op donderdag. 8 juli t/m zo. 11 juli Boetes en boetes, gerechtelijke schikkingen en welvaartspakket Betaalmeesters kregen liquiditeit.

Ze stroomden geld naar de rekeningen van hun begunstigden op hetzelfde moment dat Duitse obligaties begonnen uit te betalen, terwijl andere obligaties (Super Petchilis enz.) op dit moment werden verwerkt terwijl er meer F&P-meldingen werden bezorgd.

Ontvangers krijgen een percentage besteedbaar geld, maar geen volledige liquiditeit totdat 70% van de F&P's de F&P-ontvangers bereikt (naar verwachting zal dit binnenkort worden bereikt).

di. 13 juli was een grote dag van meer beweging achter de schermen in de cascadering van financiële transacties en F&P & obligatie-meldingen die op dit moment de Shotgun Release omvatten.

Het Tier 4B-mandaat van het World Court dat toezicht hield op de release zorgde ervoor dat Tier 4B werd gestart in de releasevolgorde die later deze week zou plaatsvinden .

Verwacht NIET te horen dat F&P- of obligatieontvangers hun meldingen ontvangen en toegang krijgen tot een percentage van hun geld vanwege STIJF NDA's - niemand wil dat hun rekeningen worden bevroren vanwege het schenden van hun NDA-voorwaarden!

Banken kregen 0,25% vergoeding voor het afhandelen van onze uitwisseling. Ze zouden worden gesanctioneerd, maar hebben dit nu als SOP.

C. di. 13 juli 2021 The Big Call, Bruce: Thebigcall.net 712-770-4016 pin123456#

Op zat. 10 juli om 7.30 uur EST Boetes en Sancties werden uitbetaald.

Zon. middag 11 juli om 16:00 uur EST 44.000 van de 67.000 Prosperity Packages-meldingen zijn via e-mail verzonden. ma. middag 12 juli gingen er weer 11.000 PP-meldingen de deur uit. Op dinsdag ging er meer uit. 13 juli en zou op wo. 14 juli.

Vanaf vanmorgen di. 13 juli Obligatiehouders ontvingen e-mails dat ze op woensdag 1% op hun rekeningen zouden kunnen zien. 14 juli 's middags en hebben toegang tot die gelden op donderdag. middag 15 juli.

Tier 4B zou op woensdag een melding moeten ontvangen om afspraken te maken om vreemde valuta om te wisselen en Zim-obligaties in te wisselen. 14 juli middag en afspraken kunnen maken vanaf donderdag. 15 juli.

GESARA en NESARA zou beginnen op Thurs. 15 juli.

D. di. 13 juli Fleming's Intel Update-feiten in het openbare register:

De IRS is geen Amerikaanse overheidsinstantie. Het is een agentschap van het IMF (Internationaal Monetair Fonds) (Diversified Metal Products v IRS et al. CV-93-405E-EJE USDCDI, Public Law 94-564, Senaatsrapport 94-1148 blz. 5967, Reorganisatieplan nr. 26 , Publiekrecht 102-391)

Het IMF Internationaal Monetair Fonds is een agentschap van de VN (Black's Law Dictionary 6th Ed. pagina 816)

De Verenigde Staten hebben sinds 1921 GEEN Schatkist (41 Stat. Ch 214 pagina 654)

De Amerikaanse schatkist is nu het IMF Internationaal Monetair Fonds. (Presidentiële documenten Volume 24-Nr. 4 pagina 113, 22 USC 285-2887)

De Verenigde Staten hebben geen werknemers omdat er geen Verenigde Staten meer zijn! Geen reorganisaties meer. Na meer dan 200 jaar faillissement is het eindelijk voorbij. (Uitvoerend bevel 12803)

De FCC, CIA, FBI, NASA en alle andere alfabetbendes maakten nooit deel uit van de Amerikaanse regering, hoewel de 'Amerikaanse regering' aandelen in de agentschappen had. (VS tegen Strang, 254 US491 Lewis tegen VS, 680 F.2nd, 1239)

Social Security Numbers worden uitgegeven door de VN via het IMF (Internationaal Monetair Fonds). De aanvraag voor een sofinummer is het SS5-formulier. Het ministerie van Financiën (IMF) geeft de SS5-formulieren uit en niet de Social Security Administration. Op de nieuwe SS5-formulieren staat niet wie ze publiceert, terwijl op de oude formulieren staat dat ze "Department of the Treasury" zijn. (20 CFR (Council on Foreign Relations) Hoofdstuk 111 Subpart B. 422.103 (b))

Er zijn GEEN gerechtelijke rechtbanken in Amerika en zijn er niet sinds 1789. Rechters handhaven geen statuten en codes. Executive Administrators handhaven statuten en codes. (FRC v. GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428, 1 Stat 138-178)

Sinds 1789 zijn er GEEN rechters in Amerika geweest. Er zijn net beheerders geweest. (FRC v. GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428, 1 Stat 138-178)

E. di. ochtend 13 juli The Real News op Telegram:

Donald Trump: Zowel Iran als hun volk willen dat de Nucleaire Wereldoorlog 3 begint met het vervullen van "islamitische profetieën". Deze hebben "Grote Satan Amerika" laten vallen, "Kleine Satan Israël wordt weer Iran" en de Eén Wereld Islamitische Orde voltooid. We zijn in Teheran.

OP DE KLOK Systeem CRASH// IMMINENT///Summer on Fire.

Aanklachten tegen John Durham: https://youtu.be/-Gk6AtVagI0

Juan O' Savin & Gene Decode Interview met Nicholas Veniamin! - Moet Video | Opinie - Conservatief | Before It's News (beforeitsnews.com) Het opperbevel van het Amerikaanse leger heeft hun gezag nooit overgedragen aan de regering-Biden. De Grondwet was het contract tussen de burgers en de overheid. Op 20 januari, toen het Congres er niet in slaagde een volledig rapport over de verkiezingen van 2020 te presenteren, waaruit blijkt dat het voldeed aan de wetten van de constitutionele republiek, begonnen de militairen hun eigen onderzoek van 45 dagen naar de verkiezingen van 2020. Op 6 maart stelde het leger vast dat er sprake was van fraude en buitenlandse inmenging bij de verkiezingen van 2020. Op 11 maarthet leger las Donald Trump in als opperbevelhebber. Ze hebben dit niet aan het grote publiek aangekondigd, zodat ze bewijs konden verzamelen, aanklachten konden indienen, procederen en aan de wereld bewijzen dat er een illegale overname plaatsvond van niet alleen de VS, maar ook van andere wereldregeringen.

Mensen vroegen naar de EBS. Het is van militaire satellieten. Het is een wereldwijde uitzending. Google de TURKSAT-raket die op 8 januari vanuit de VS werd gelanceerd . Deze lancering vertelt je dat het een wereldwijde militaire operatie is. Het is een militaire satelliet voor militaire communicatie naar tv's en radio's van mensen voor Afrika, Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. De Event zal plaatsvinden voordat ze de schakelaar op de Quantum Systems in een baan om de aarde zetten. Allemaal gecontroleerd door de US Space Force.

HET EVENEMENT heeft ook vele facetten. De WorldWide Blackout om over te stappen op TESLA Energy. Het uitschakelen van mediasatellieten, QFS, Rods of God op dammen & 34 gebouwen en nog veel meer.

Iets krachtigs gaat Mossad Media Satellites uitschakelen. Dit zal de media wereldwijd uitschakelen, schakel ons over naar de Quantum Systems. Dit is PROJECT ODIN. Geef al met al de reden om de Militaire EBS te activeren. Starlink [17] lijkt zich tactisch op het juiste moment te hebben geplaatst. Als je de TURKSAT-raket opzoekt die in januari vanuit de VS is gelanceerd, zul je zien dat deze specifiek was voor MILITAIRE COMMS naar tv's en radio's van mensen in AFRIKA, MIDDEN-OOSTEN, EUROPA & CENTRAAL-AZI.

Stroomuitval zou slechts van korte duur zijn. US Space Force heeft in januari de stroom van 10 landen in één keer uitgeschakeld. 209 moet leuk zijn. Onthoud dat u 7 presidentiële berichten op alle mobiele telefoons op planeet aarde ontvangt om u te laten weten wat er aan de hand is. = 7 Trompetten = 7 Koninkrijken. Je hebt wel stroom nodig voor EBS naar TV's & Radio's. Het was geen toeval dat Texas onlangs zwaar werd getroffen. De TEXAS TESLA TOWER kan zelf de wereld gratis van stroom voorzien.

On The Clock betekent dat Cyber ​​alle systemen op de planeet afsluit. Ik geloof dat de NSA het internet zal overspoelen met een hele hoop belastend bewijsmateriaal. De Space Force zal de hele planeten uitschakelen. Overstappen op gratis Tesla Energy. Mr Pool liet ons zien dat alle treinen zullen worden stopgezet. Ze werken aan grote elektriciteitsnetten. Alle Social Media Platforms zullen worden verwijderd en nieuwe zullen ze vervangen door het nieuwe Quantum Internet gecontroleerd in de ruimte. Het is onhackbaar. Download uw gegevens als u geen tweede exemplaren van foto's enz. heeft. We zijn gewaarschuwd voor de wereldwijde cyberbeveiligingscrisis.

Whiplash347: Blijft de aandelenmarkt na de grootste ineenstorting van de aandelenmarkt in de geschiedenis? Dat zullen [PRECISIECYBERAANVALLEN] zijn op CABAL-bedrijven die ook terugkoppelen (EXECUTIVE ORDERS 13818 & 13848] Overdracht van rijkdom moet op de een of andere manier gebeuren. [Wat is OPEN SOURCE?] STELLAR.mIk begin het bewijs achter de STELLAR NETWORKS te zien de nieuwe aandelenmarkt zijn. STELLAR = For The People. Q zegt dat we je een gloednieuwe wereld gaan laten zien. Zoals ik al zei in mijn beschrijvingen. Veel industrieën en bestaande systemen zullen niet blijven bestaan.

GESARA is afgemelddoor alle landen in Den Haag (Internationaal Gerechtshof) 2019 & 2020 POTUS zou u nummers geven zoals grensmuur en andere nummers die u vertellen hoeveel landen hadden ondertekend. #TransitionToGreatness = Overgang naar Gesara. Nu moeten ze gewoon een nep WW3-scenario naspelen om sirenes te laten rinkelen in elk Nationaal Militair Commandocentrum. Dit is om voor de hele planeet veel dingen te rechtvaardigen die al hebben plaatsgevonden. De militaire wet van Gesara is van kracht. Geheime militaire tribunalen, bekentenissen etc. Veel executies. Zoals alle militairen normaal doen, zullen ze helpen bij het bouwen van nieuwe dingen. Weet je nog dat POTUS zei dat alle ziekenhuisapparatuur tegen het einde van het jaar verouderd zal zijn? Geen chemo, bestraling enz. Med-bedden, UV-lichttherapieën enz. Ziekenhuizen en scholen zullen uit elkaar worden gescheurd.

KABELS MILITAIRE Insider: Alles wat er gebeurde moest gebeuren.. Om ze allemaal te vangen in de momenten van de misdaad. Wat je over de hele wereld ziet... De rellen. Explosies. Het opdringen van de vaccins... De burgerlijke onrust groeit.. Wordt gecreëerd door de Deep State... Dit zijn hun laatste moment van wanhoop om uit de gevangenis of executies van het doodseskader te blijven die binnenkomen via de Nürnberger code en misdaden tegen de menselijkheid processen... Deze chaos die we nu in de wereld in juli en volgende week zien, wordt toegestaan ​​door het leger omdat alle fouten nu in elk land worden gemaakt door de diepe staat. Ze proberen hun sporen uit te wissen, maar stellen al hun elementen en slapers binnen hun gelederen bloot. Het leger bevindt zich nu in 80% van de wereld... Geloof me broeder!! De HAMER komt eraan!..."

CIA - Rothchild-Vaticaan- Wereldbank - Kazarische maffia- Rockefeller Geheime bijeenkomst in Sun Valley, Idaho: GATES/ZUCKERBERG/YT Wojcicki/Anderson Cooper/ CNN, NBC, ABC, CBS, NPR, HEADS/Google PI chai/CIA, FBI hoofden en ongeveer 200 Mainstream-mediaregisseurs van over de hele wereld woonden allemaal de geheime Idaho-bijeenkomst in Sun Valley bij.

Afgezien van het dagelijkse koken en offers brengen ter ere van Moloch The God of Children Sacrifices in de ondergrondse kamer die bekend staat als de Light room (een eerbetoon aan Luciferian Light), bestonden de bijeenkomsten uit de Tech Giants, waaronder ook Anthony Fauci en leden van NIAIH, CDC, NIH en WHO.

De belangrijkste onderwerpen waren Hoe alle patenten te verbergen die betrekking hebben op SARS/COVID-patenten en vaccinsoctrooien die algemeen bekend zijn en die dateren van begin 2002_2004. 2007 (vaccinsoctrooi voor huidige COVID-19)

Weersveranderingen en invloed van klimaatverandering

Klimaatverandering en invloed op doofpotaffaires van verkiezingen

Klimaatverandering en invloed op het verdoezelen van huidige vaccins DOODS

Klimaatverandering en invloed op de huidige Amerikaanse en militaire operaties die plaatsvinden om hun wereldpartners te arresteren en komende inbeslagnames van bedrijven en eigendommen en activa (en een plan om het leger te vermijden)

Klimaatverandering in samenwerking met Delta Variant om de bevolking onder controle te houden en burgerlijke onrust te veroorzaken.

Volledige CONTROLE nemen over internet/telefoons en de sterkste censuur creëren om degenen die zich verzetten tegen het klimaat/vaccins/covid-verhaal als EXTREMIST te bestempelen

En het nieuwste programma vrijgeven om financiële online accounts van EXTREMIST te annuleren/dataminen/effect te hebben

VK gaat op donderdag in permanente lockdown. 15 juli in opdracht van de Illuminati, Wereldwijde voedseltekorten, internetcensuur, kinderen en ouderen niet gevaccineerd uit huis gehaald : https://bestnewshere.com/investigator-deborah-tavares-updates-us-with-a-leaked-email- dat-zal-je-bloed-koken-video/

Geloof me, het zal erger worden... Totdat de mensen over de hele wereld samen opstaan ​​en hun standpunt innemen... Alleen tot dan zal MIL ingrijpen...Tot er genoeg slapende schapen wakker worden... PIJN PIJN PIJN PIJN PIJN PIJN PIJN PIJN PIJN [EXPLOSIES] TELLEN TOT GROTE AF _EVENT ZOMER IN Brand.

Peter Schweizer: We hebben bevestigd dat 'Joe Biden een directe begunstigde' was van de deals van zijn zoon. "The Big Guy" kreeg 10%: https://resistthemainstream.org/peter-schweizer-joe-biden-was-a-direct-beneficiary-of-his-sons-deals/?utm_source=rtmt&utm_medium=rtmt&utm_campaign=rtmt

Bewezen verkiezingsfraude in Georgië: https://creativedestructionmedia.com/investigations/2021/07/13/breaking-here-first-proven-election-fraud-in-georgia/ BREAKING: nieuw vrijgegeven bewijs onthult GA-auditfraude en enorme fouten . Er stonden frauduleuze gegevens op de GA SoS-website.

Ze zullen ZWARTE STEM verliezen zodra Haïti bekend is gemaakt. Nu verloren (ontwaken). Ze houden ze tot slaaf. Wat deed Hussein voor de zwarte gemeenschap? tegen POTUS? Vraag

Fox Maria Bartiromo: Massale nationale veiligheidsproblemen. Massief. Mij ​​is verteld dat Dirty Venezolan & Cuba geld achter Dominion zit. De software heeft ook componenten uit China. Dit staat op ontploffen. https://thepalmierireport.com/maria-bartiromo-drops-a-bomb-on-voting-software-this-is-about-to-explode/

Cubanen dragen Amerikaanse vlag terwijl ze vrijheid eisen van communistische dictatuur: https://newsyoucantrust.me/3xBWXml

Loop: 8+9+5=22 vrijdag. 22 jaar. Jr. Crash

BREAKING: Alle duistere websites van REvil zijn uit de lucht. REvil is een beruchte groep achter de cyberaanval bij JBS, 's werelds grootste vleesleverancier. https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1414955880521605129?s=20

#ProjectApario: 3.178 nieuwe pagina's toegevoegd aan de Hillary Clinton-collectie op #ProjectApario. Niets zou haar ochtend meer verpesten dan wanneer je #StumbleInto™ de records met verwijzingen naar "Crimes Against Children" haar betrokkenheid bij Jeffrey #Epstein, #RussiaGate, #SethRich https://projectapario.com/si/record_set/SD4AXEHB2/ naam/Hillary-Clinton

Canada: CABLES: [DS] HAARP FF >> TESTEN op de Canadese VILLAGE // Canadese stad Lytton afbrandt dagen na HAARP waarschuwing afgegeven aan NOTAM (een Notice to Airmen en vluchten) * dat het testen zal worden gedaan juni 21_25 2021 Op 25 juni een hittegolf begon en doodde op 30 juni meer dan 230 mensen ... met een miljard schelpdieren gekookt door de hittegolf in de wateren. 1 juli dagen na de HAARP-TESTING brandt een dorp in CANADA tot de grond toe af.. Zelfs metalen die dergelijke hitte kunnen weerstaan, smolt tot de grond..90% van het dorp Lytton, CANADA BC. verbrand. _710.000 verlichtingen gemeld door Noord-Amerikaans bliksemdetectienetwerk 30 juni_juli1.. Maar geen enkele instantie geeft de brand de schuld van de verlichting. Maar leg de schuld bij de KLIMAATVERANDERING._>>De premier bedankt de regering voor het creëren van regen om de branden op Live tv te blussen??<<<(hij liet weermodificatie Tech. binnensluipen zijn toespraak)

Twee bruggen stortten in in China in 24 uur, aardbeving vandaag, China Flood 2021, dam met 3 kloven: https://www.youtube.com/watch?v=d6GJIMzYPHs

NEVADA : De zware onweersbui heeft nu tot dinsdag 01:30 uur een waarschuwing voor plotselinge overstromingen gegenereerd. Levensbedreigende plotselinge overstromingen mogelijk op Valley Of Fire Highway & Valley Of Fire State Park.

VERKEERWAARSCHUWING Arizona-Nevada !: I-15 is in beide richtingen afgesloten in het noordwesten van Arizona (ongeveer twee uur van Las Vegas) vanwege een natuurbrand. Vermijd de route indien mogelijk. https://bit.ly/3xFHWQy

Irak: Er is een krachtige brand gemeld op de COVID-afdeling van een ziekenhuis in de Iraakse provincie Nasiriyah, waarbij 38 mensen om het leven zijn gekomen en het aantal zal naar verwachting toenemen.

Rusland: Rosgvardia is van start gegaan met de Zaslon 2021-oefening in meerdere regio's in Rusland, die van 12-30 juli zal plaatsvinden, de eerste grootschalige oefening in zijn soort.

Australië: https://www.naturalnews.com/2021-07-12-australia-announces-beginning-of-new-world-order.html

Algerije: meldingen van stroomuitval na enorme explosie in elektriciteitscentrale in Khemis Miliana, Ain Defla

OVERSTROMINGEN IN New York (ik had jullie allemaal verteld..150 mini-TUNNELS moeten worden schoongemaakt... Kleine doolhoven die allemaal aansluiten op grote tunnels die leiden naar Maglev-tunnels en subtunnels)//

Iran: MASSIEVE explosie van twee hoogspanningsmasten van de Iraanse Mirsad-lijn in het gebied van steengroeven bij het Hamrin-meer in Diyala

Irak: enorme brand breekt uit in het ministerie van Volksgezondheid van Irak >>> KABELS Irak>>eindelijk onderzoeken we misdaden TEGEN de mensheid en hebben topleiders in het ministerie van Volksgezondheid computers gehad, servers in beslag genomen tijdens het weekend/) Brand vandaag is binnen Job om te dekken connecties met CDC WHO WEF//) >>Irak begint op zijn verraders te jagen>> Escalatie [DS] IRAK <<<

Georgië Tbilisi : Protest verandert in rellen en journalisten bestormen het parlement / er breekt een gevecht uit in het parlement /) Een journalist meldde dood.. MILITAIRE stand-by..

Pietermaritzberg, Zuid-Afrika: Brookside Mall PMB in brand na nachtelijke RIOTS

Rellen in Johannesburg worden erg Violet en journalist wordt aangevallen ... KABELS: Q heeft de afgelopen 3 maanden een grote toename van Q-volgers en veel mensen schakelen Media en Journalist in

Cuba .. Militair verhuizen naar Havana, Cuba: Tremenda Nota Cuba Magazine meldde. Special Forces langs de Calzada de Diez de Octubre op weg naar Oud Havana. Morgen wordt de hoofdstad gemilitariseerd wakker. Cubaanse president roept noodtoestand uit. Cuba blokkeert INTERNET en sluit elektriciteit af naar grote delen van het eiland.

Amazon- servers vallen uit! Amazon kampt met een grootschalige serverstoring in de Verenigde Staten.

Trump: 'HRC is verdwenen...' zegt TRUMP bij CPAC. BANNER op TV onder TRUMP AT CPAC gaat viraal met de tekst _ Q SENT ME

CYBERAANVALLEN: Honderdduizenden bedrijven werden in juli over de hele wereld getroffen door cyberaanvallen. Summer on Fire wanneer de lichten van de KLOK uitgaan!!

UK Media waarschuwt / Voedselketen cyberaanvallen dreigend (wanneer MSM rapporteert. Ze telegraferen meestal hun FF-bewegingen)

IRANS ministerie van transport en spoorwegen getroffen en lijnen vallen uit

NBC meldt dat Cyberattack- specialist de Ransomware / meer dan 1500 organisatiehit in het weekend niet langer kan bijhouden

Oost-Duitsland getroffen door massale cyberaanval. Duitse district verklaart ramp. De aanval van het Amerikaanse softwearbedrijf Kaseya heeft honderdduizenden bedrijven over de hele wereld getroffen en de gevolgen zijn nog steeds voelbaar. Duizenden computers nog steeds niet beschikbaar in Duitsland

"CASTLE ROCK" https://en.chessbase.com/post/wikileaks-founder-on-capablanca-vs-marshall-1918

Het evenement om op Biden neer te gaan. Iedereen geeft Biden de schuld.

Leger vernietigt de verkiezingen.

Koning Trump redt de dag. Held.

De koning stapt opzij

De oppositie klaagt de koning aan.

Een belangrijke gebeurtenis gaat ten onder.

[NEP] Wereldwijd oorlogsscenario dat alle militairen wereldwijd activeert.

In het echte leven.

Het politie- en rechtbanksysteem regeert het land.

NESARA/GESARA komt binnen.

Alle rechters, politie en advocaten moeten WERELDWIJD aftreden. De corrupten gearresteerd. De anderen zijn bijgeschoold in het constitutionele recht van 1776.

Terug naar het schaakbord.

Door een WO-scenario te activeren

De koningsmannen (militair) gaan van pionnen en lopers (onder) de politie naar koningen en koninginnen. (Boven) Ze dweilen dan het andere team op

Vlekkeloze planeet aarde bevrijd. 1776

"Toen Q zei: "Weten Anons wat er op het punt staat te worden losgelaten" Dit is precies ^ ^ Al die hondencomms

F. Internationale kinderhandel:

Haïtiaanse president onthult de Clinton Foundation & Hillary for Child Trafficking: https://youtu.be/CiAgOuVbask Voormalig senaatspresident van Haïti, Bernard Sansaricq, schokte een grote menigte tijdens een Trump-campagne-evenement in Little Haiti, FL.

https://insiderpaper.com/more-unmarked-graves-found-near-former-residential-school-in-bc-canada/ Meer ongemarkeerde graven gevonden in de buurt van een voormalige residentiële school in BC, Canada - Insider Paper. Volgens berichten in de media zijn er meer dan 160 ongemarkeerde graven ontdekt in de buurt van een voormalige inheemse school in Canada.

Paus Franciscus naait de Nederlandse koninklijke familie en de negende cirkel Satanische doodsekte! Paus Franciscus schuldig bevonden aan kinderhandel, verkrachting en moord! Moet video's zien! | Christelijk nieuws | Before It's News (beforeitsnews.com) Het Nederlandse koningshuis en de Negende Cirkel. Maxima kreeg een baby met Dope Francis en offerde die toen op. Hoor hoe ziek het er aan toe gaat in het Nederlandse koningshuis en Dope Francis en de negende kring. De Joden / Jezuïeten creëerden de Negende Cirkel in de zestiende eeuw die zijn oorsprong vond in Egypte en Babylon en het gaat nog steeds goed vandaag de dag baby's en kinderen te ontvoeren, ze te verkrachten, te martelen en te vermoorden voor hun satanische rituelen. The Ninth Circle Satanic Cult, een kinderoffergroep bestaande uit wereldwijde elites, lijkt routinematig kinderen te verkrachten, martelen en vermoorden .

G. CV-19 Hoax:

Cuba heeft zijn eigen vaccin gemaakt en heeft onlangs een productieovereenkomst met Argentinië gesloten. Cuba voerde onlangs ook gesprekken met leiders uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied over de distributie van het vaccin na goedkeuring. Cubaanse functionarissen besloten te weigeren samen te werken met Pfizer, Moderna en anderen. In plaats daarvan creëerden ze hun eigen vaccin. Nadat het Cubaanse vaccin een noodvergunning had gekregen, begonnen 24 uur later massale rellen in het land. Het lijkt erop dat de regering-Biden al enkele weken op de hoogte was van de situatie, maar Cuba ging er niet vanuit hoe de VS zouden reageren. De leiders van de protesten in Cuba een paar weken eerder waren in nauw overleg geweest met Ben Shapiro en andere neoconservatieven van de Republikeinse Partij die vaccins promootten. Ik steun het vaccin of de Cubaanse regering niet. Echter, Ik wijs erop dat het erop lijkt dat de grote vaccinbedrijven, de WHO, de regering-Biden de plannen van Cuba om te concurreren met grote farmaceutische bedrijven niet goedkeurden. Dus begonnen ze de kleurenrevolutie. De eigenaren van grote farmaceutische bedrijven en MSM (mainstream media) zijn met elkaar verbonden, dus je ziet dat zoveel MSM de revolutie steunen. De MSM berichtte niet over de vrijheidsprotesten en de protesten tegen isolatie, maar ze laten Cuba overal zien. Hoewel sommige Cubanen en Amerikanen goede bedoelingen hebben gehad om hun steun voor vrijheid te tonen, lijkt het erop dat ze als pionnen worden gebruikt. Uit protest voegde het establishment verschillende Amerikaanse vlaggen en modieuze hashtags toe en een dag later kondigde de regering-Biden aan dat het vaccins aan Cuba ging leveren. Zowel het linkse als het rechtse establishment steunen de interventie in Cuba. Politici maken zich ineens meer zorgen over vrijheid in een ander land dan over vrijheid in Amerika. Veel linkse Amerikanen denken dat dit Cuba helpt met voedsel en vaccins. Veel rechtse Amerikanen denken dat we het hebben over de omverwerping van het communisme. Het lijkt er echter op dat het alleen in geneesmiddelen voorkomt. Politici die Cuba steunen, leggen het land economische beperkingen op en willen deze niet opheffen. Ze zorgen ervoor dat de grote farmaceutische industrie geen concurrentie heeft en dat er een kans is om een ​​marionettendemocratie te vestigen. Het steunen van deze revolutie in Cuba lijkt te leiden tot een groot farmaceutisch succes en veel vluchtelingen. Ik kan het mis hebben, de tijd zal het leren. Wees waakzaam. Vraag jezelf, waarom wordt dit ondersteund door de MSM en alle vormen van politiek? Ze spelen de gevoelens van beide kanten uit om steun te krijgen.https://t.me/worldawakeningdraft/214

H. Wereldwijde valuta reset:

Het Ministerie van Defensie had de controle over de Amerikaanse regering, niet de regering-Biden, en had alle Intel gesloten terwijl ze met bondgenoten over de hele wereld samenwerkten om GESARA/NESARA en de Global Currency Reset te initiëren.

Banken schaften kredietlijnen op rekeningen af ​​ter voorbereiding op hun nieuwe rol om belastinggeld niet langer voor eigen gewin te gebruiken, geen rente over die gelden in rekening te brengen en een dienstverlener te zijn in plaats van controleur van het wereldwijde monetaire systeem.

Binnenkort zou Tier 4B een melding ontvangen volgens tijdzones om hun afspraken voor het wisselen van vreemde valuta / Zim-aflossing te maken.

Een Safelink-website zou op verschillende Dinar-websites worden gepubliceerd en per e-mail worden verzonden naar alle Tier 4B-valuta-/Zim-houders wereldwijd voor afspraken bij Redemption Centres in hun specifieke land. De Safelink-website en e-mails bevatten de definitieve officiële instructies voor het inwisselen en inwisselen. Tier 4B-notificatie-e-mails zouden voornamelijk afkomstig zijn van Wells Fargo, maar zouden ook door Chase en HSBC worden verzonden.

Bij Redemption Centres zou Tier 4B een Contract Rate kunnen bedingen, of de Default Rate ontvangen, die beide hoger zouden zijn dan de General Public Tier 5 Rate bij de banken.

Er zouden ongeveer tien dagen zijn om Zim in te wisselen en valuta te wisselen tegen de speciale tarieven, hoewel afspraken tot 30 dagen kunnen worden gemaakt. Na een dag of tien zou het inwisselen van Zim en de speciale tarieven eindigen, tenzij je binnen die periode van 30 dagen een afspraak had gemaakt bij een Redemption Center.

Na die tien dagen zou de General Public Tier 5 vrij zijn om vreemde valuta om te wisselen tegen de nieuwe internationale koersen. De banken zouden valuta wisselen tegen de internationale koers die het Teller Window voor die dag liet zien.

Judy Opmerking: als je vreemde valuta en/of Zim hebt gekocht en de Global Currency Reset op internet hebt gevolgd, werd je beschouwd als onderdeel van Tier 4B. Dezelfde Intel op de Shotgun Start- en Redemption Centers gold voor alle Tier 4B-leden over de hele wereld.

I. Herstelde Republiek:

De cabal was vastbesloten om de Europese economieën in te storten.

De Event: Of de Event nu plaatsvond vanwege de White of Black Hats, het zou een schok van enorme proporties zijn met wereldwijde implicaties. Het kan een beurscrash zijn, Trump Clone nep-moord of arrestatie, massale cyberaanvallen, nucleaire Holocaust False Flag of een, alle, of zelfs meer verontrustende gebeurtenissen.

Na de gebeurtenis en om de orde over de hele wereld te handhaven, zou het leger het nooduitzendingssysteem Star Link-satellieten aanzetten om alle tv en radio wereldwijd over te nemen, waarna zeven presidentiële berichten zouden worden uitgezonden.

Alles gaat Quantum: Quantum GESARA, Quantum Financial System, Quantum Voting System, Quantum Healing, Quantum Physics en Quantum Internet.

Quantum Internet: Het internet zou uitvallen en een nieuw internet zou opnieuw opstarten zonder Microsoft, Operation Mockingbird of media die eigendom waren van en gecontroleerd werden door de Mossad, UK Royals, 5 Eyes en CIA. TV en kranten zouden samenkomen in één transparante nieuwszender, bewaakt door de militaire inlichtingendienst.Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een mooie of goede boodschap!