Vertaal deze pagina naar:

ZIJN JUIST DE CORONA-VACCINS DODELIJK?

09-06-2021

Een LinkedIn account werd geblokkeerd vanwege een artikel wat begon met de vraag:

"Zijn juist de corona-vaccins dodelijk?"


Duidelijk is dat de Waarheid niet gezegd mag worden op LinkedIn.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat er een LinkedIn account werd geblokkeerd. Vele LinkedIn accounts werden reeds geblokkeerd door LinkedIn van diegenen die de Waarheid schreven over de huidige criminele machthebbers, hun destructieve beleid, vele leugens en genocideplannen door middel van vaccinaties.

De echo over de gevaren van vaccinaties wordt steeds groter wanneer accounts worden geblokkeerd. De Waarheid kan op geen enkele manier meer gestopt worden. De geest is uit de fles, ofwel de tandpasta is uit de tube en kan er niet meer in terug (is uitspraak van Wouter Raatgever van het Red Pill Journal).Peter den Haring (Hoofdredacteur van Tijdgeest Magazine) schreef aan LinkedIn:

U heeft mijn LinkedIn account geblokkeerd en mij nu een waarschuwing gegeven omdat u meent dat ik misleidende informatie heb verstrekt aan mijn lezers. U heeft zich natuurlijk wel gerealiseerd dat ik al bijna 15 jaar een gratis krant maak voor tweewekelijks 11.000 lezers: Tijdgeest Magazine. En voor de Nederlandse journalistiek geldt vanzelf een andere gedragscode dan voor privépersonen.

Ik ben 75 jaar en werk al 50 jaar in dit vak. Binnen de vrije nieuwsgaring heb ik als journalist en lid van de NVVJ, de Nederlandse Vereniging van Vrije Journalisten, inderdaad diverse kritische artikelen gekopieerd naar onze LinkedIn account met meer dan 13.200 volgers. Scherp geformuleerd nieuws moet nu verboden worden? Werkelijk? Radio 1 schermt met "Het Nieuws van alle kanten!" Is dat nog zo?

Pluriformiteit in berichtgeving houdt onze democratie levend. Nieuws hoort uiteraard vrij te zijn. Het recht op vrije meningsuiting is bovendien in Nederland zelfs bij de wet vastgelegd.
Vanwege zijn principiële aard leg ik ons conflict ook graag voor aan enkele van mijn journalistieke collegae en wat politieke contacten.

Ik ben benieuwd of u op basis van deze stellingname mijn account weer vrij zet.

Met vriendelijke groet van Peter den Haring,

Hoofdredacteur van Tijdgeest Magazine


LinkedIn schreef:

Uw account is beperkt vanwege meerdere schendingen van De gebruikersovereenkomst van LinkedIn en het beleid van de professionele community tegen delen inhoud die misleidende of onjuiste informatie bevat:


ZIJN JUIST DE CORONA-VACCINS DODELIJK?

Tijdens de eerste golf viel aan de specialisten van de Erasmus Universiteit op dat alle oudere Covid-19 patiënten enkele maanden daarvoor een griepprik gehad hadden. Er zijn echter nooit op de doden autopsieresultaten gepubliceerd. Veel longproblemen zijn juist door het dragen van mondkapjes ontstaan vanwege het intensief inademen van de eigen adem/bacteriën-uitstoot. Griep is traditioneel the Old Men Best Friend.

Conclusie uit alle Corona-cijfers: er is geen pandemie maar slechts een epidemie. Corona-virussen zijn naast influenza-A en B-bacteriën altijd al aan ons bekend geweest. De test die echter onderscheid maakt, is mondiaal verboden. Het grootste schandaal is mogelijk dat het juist de lekkende Corona-vaccins zijn die dodelijk zijn. Informeer jezelf via een interview met een vooraanstaande viroloog, Dr. Robert Gorter. (https://lnkd.in/ecMraqk).

Enig verzet vanuit de culturele en therapeutische voorhoede tegen onze nationale kwelgeesten is efficiënt de das omgedaan door alles te sluiten wat maar met bewustzijnsontwikkeling te maken heeft. En? Krijgt elk land gewoon de regering en de testsamenleving (dankzij GroenLinks) die het 'klootjesvolk' verdient? Beter even kijken naar de Belgische Prof. Mattias Desmet (https://lnkd.in/eH-c7Af).


BEFEHL IST BEFEHL

De reguliere media zijn in de handen van een dubieuze elite, bereid om de rechtstatelijke democratie geheel om zeep te helpen. De ambtenarij volgt rustig onwettelijke orders op van hun politieke bazen en het napraterij van fakenews: "Corona is dodelijk!" De Corona-hype is er eentje van eerst een probleem creëren en dan een voorgekookte oplossing bieden. Statistieken vervalsen, het lukt de gezondheidsindustrie moeiteloos. Buitenshuis kun je ondertussen nergens meer plassen, tenzij in stille portieken. Dat moet de mensen BINNEN HOUDEN. Gaat die verkreukelde mindset dit jaar nog naar een climax?

De dominantie van Duitsland bij het Europese Corona-beleid gaat opvallend over vaccindwang, surveillancecontrole en uitschakelen van rebelse karakters: in een kamp daarmee! Men weet helaas nog niet wat men aan moet met die 300.000 daklozen in Duitsland. Wel moet iedereen handen wassen! Befehl ist Befehl, Ordnung muss sein und Arbeit macht frei!"


STOPPEN MET OBSESSIEF TESTBELEID OM BEPERKINGEN TE KUNNEN DOORDUWEN!

Mr. Jeroen S. Pols van Viruswaarheid sommeert Minister Hugo de Jonge onmiddellijk te stoppen met het huidige Covid-19 testbeleid. Hij onderbouwt zijn vraag uiterst helder.

De hogere aantallen positieve testresultaten van de afgelopen weken correleren niet met de ziekenhuisopnames of sterftecijfers. Bij een lage prevalentie van het virus is het aantal te verwachten fout-positieve testresultaten hoog. Prof. dr. Jaap van Dissel, directeur Centrum Infectieziektebestrijding RIVM en voorzitter van het OMT, heeft inmiddels meermaals als de gebreken en beperkingen van de PCR-test naar buiten gebracht. Het RIVM en de GGD's gebruiken ondertussen de meest simpele en minst betrouwbare variant van de test. Dit vergroot vanzelfsprekend de kans op fout vals- en/of fout-positieve 'cases'. Het mediabeleid rond het testbeleid is zowel misleidend als schadelijk met zijn obsessieve nadruk op het "worst case scenario." Paniek en angst domineren thans het publieke debat met ongekende grondrechteninperkingen tot gevolg. Terwijl de mortaliteit van Covid-19 die van een gemiddelde griep nog steeds niet overstijgt. Het virus vormt voor 98% van de bevolking geen gevaar. Duidelijk genoeg?


Het vertrouwen in de wetenschappelijke kwaliteit van veel medici heeft een enorme knauw gekregen. Een academische titel houdt geen integriteit meer in. De griepprik creëert meer griepdoden en de meeste vaccins zijn absoluut niet meer veilig. Preventie vanuit gezonder leven levert meer rendement dan de mondkapjesillusie en de 1,5 meter hysterie.


Cijfers zijn onvolledig en gemanipuleerd, artsen bestrijden elkaar. De economische en sociale schade is enorm, terwijl er in Nederland misschien een paar honderd doden vallen. Emotie regeert en het verstand stagneert. Fijn dat er veel onzelfzuchtige hulpvaardigheid is ontstaan. Maar wat zit er achter deze privacy-aantastende hoax?


GLOBALE OPLICHTING ROND CORONA

De Coronavirusstam die zich momenteel in heel de wereld verspreidt is een gepatenteerd virus dat eigendom is van The Pirbright Institute, gevestigd in Surrey, Engeland. Dit bedrijf wordt gedeeltelijk gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation. Op een variatie van dit Corona-virus rust nog een Engels patent, namelijk EP3172319B1. De 'uitvinding' achter dit patent is ontwikkeld door Erica Bickerton van hetzelfde Pirbright Institute. De reguliere media weten van niks. Motievenonderzoek was er al niet bij het MH-17 onderzoek en nu wil opnieuw geen krant het wezenlijke motief onderzoeken waarom de hele bevolking gegijzeld moet worden.

Slaap jij ook zacht thuis?!