Vertaal deze pagina naar:

RED PILL JOURNAL 🔴

 

Dit ter ere van de drie Volkshelden:  Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat, ze belandden alle drie in de gevangenis!


De Waarheid mocht niet gezegd worden in het openbaar!

Micha Kat zit nog steeds in de gevangenis!

Joost Knevel en Wouter Raatgever zijn reeds vrijgelaten.


Je kunt Micha Kat steunen door een kaart of brief te sturen:

PI Achterhoek
Micha Kat
Detentienr. 8079666
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ  ZUTPHEN
Nederland

Tip: Als je een brief stuurt en je wilt graag antwoord, voeg dan ook even een gefrankeerde envelop bij met je naam en je adres erop.

Micha, Joost en Wouter zijn super goed bezig geweest om de Waarheid boven tafel te krijgen in Nederland!

Respect van onze redactie voor de openbaringen die de drie Volkshelden eerder deden, Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat, die in de zomer van 2021 in de gevangenis zijn beland. Nadat ze in de gevangenis waren beland nam een patriot vanaf 6 oktober 2021 het initiatief om elke avond om 20.00 uur een uitzending te tonen van het RED PILL JOURNAL, zodat nieuwe kijkers het vanaf het begin af aan konden volgen. 

Wanneer U deze video's, die nog steeds online te vinden zijn, goed beluisterd bent U aardig op de hoogte over de satanische praktijken die in Nederland gepleegd worden door hoge topambtenaren en hooggeplaatsten. Beluister de video's in het belang van alle kinderen die eerder slachtoffer zijn geworden van satanische rituelen en die verkracht, gemarteld en vermoord zijn geworden door de satanische elite.

Wanneer U onderzoek doet komt U er vanzelf achter waarom de heren Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel zich in hebben gezet middels het Red Pill Journal.


Raad van Wouter Raatgever

Voordat Wouter Raatgever in de gevangenis belandde adviseerde hij aan de daders van verkrachtingspraktijken of die deel hebben genomen aan satanische rituelen om zelf contact te zoeken met de politie. Ook wanneer U zelf ook slachtoffer bent van verkrachtingspraktijken en satanische rituelen in het verleden. Dan gaat Uw straf zeer waarschijnlijk veel lager uitvallen wanneer er een Tribunaal gaat plaatsvinden.

*** 

WANNEER WE MASSAAL WOUTER RAATGEVER, MICHA KAT EN JOOST KNEVEL GAAN ONDERSTEUNEN KOMT ER EEN EINDE AAN DE VRESELIJKE VERKRACHTINGEN EN SATANISCHE MOORDEN VAN BABIES EN KINDEREN IN NEDERLAND GEPLEEGD DOOR HOGE TOPAMBTENAREN EN HOOGGEPLAATSTEN 

***


De Red Pill Journal video's zijn terug te bekijken in het onderstaande videokanaal.

Ga zelf ook onderzoek doen beste mensen, informeer jezelf!

Videokanaal: https://rumble.com/user/MH20


Laatste Red Pill Journal van 2 juni 2021

Voordat Wouter Raatgever werd opgepakt.

Video ► https://rumble.com/vhy241-live-20.00-oclock-red-pill-journal-joost-en-wouter-2-juni-2021.html

Joost Knevel schreef de tekst hierboven voordat hij werd opgepakt in Spanje.

Dossier Joost Knevel ► https://www.bvwfoundation.com/dossier-joost-knevel/

De Waarheid is te gruwelijk!

Maar we zullen nu door deze zure appel heen moeten bijten beste mensen om een positieve verandering te kunnen bewerkstelligen in Nederland en de rest van de wereld. Besef dat de corona hoax ook een positieve keerzijde heeft, want steeds meer mensen gaan nu ook andere zaken doorzien. Zoals het probleem van pedofielen, geplaatst op topfuncties in Nederland, die echt tot alles in staat zijn. Gebleken is dat deze hooggeplaatsten over lijken gaan. 

Pim Fortuyn doorzag dit alles en wist veel over de wandaden die gepleegd werden door eigen politici, hooggeplaatsten en hoogwaardigheidsbekleders, daarom werd hij vermoord, anders had hij zeker in 2002 Minister President geworden van Nederland.

Bodegraven = Dodegraven!

Christiaan van der Kamp, eerder Burgemeester van Bodegraven, zal ooit moeten bekennen dat hij ook op de hoogte was van wat er zich in Bodegraven heeft afgespeeld. Er is een grote kans aanwezig dat Christiaan van der Kamp zelf ook slachtoffer is van seksueel misbruik in zijn eigen jeugdjaren. Of hij is chantabel gemaakt door deelname aan seksfeestjes met kinderen, dat is ook een mogelijkheid. 

We gaan het zien en beleven!

R.I.P. voor alle slachtoffers die omkwamen door satanisch ritueel misbruik.