Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

Jaargang 3 - Editie 9/2023

Digitale uitgave zondag 5 november 2023


*** SPECIALE EDITIE ***


Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door HIER te klikken.

Journalisten, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders die de Waarheid mee willen/durven te schrijven vanuit hun hart kunnen zich aanmelden middels ons e-mailadres: redactie@waarheidskrant.nl

DE GROTE OMMEKEER IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD

*** Speciale editie ***

Zondag 5 november 2023


Er is een grote Ommekeer gaande in Nederland en de rest van de wereld, het wordt nu steeds zichtbaarder voor iedereen. Lees dagelijks onze digitale Waarheidskrant met informatie over actuele onderwerpen.

(Editie 9/2023 van onze Waarheidskrant).


Laat onze digitale Waarheidskrant ook lezen door diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de onderwerpen in deze editie van de Waarheidskrant en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen.

Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland, België en de rest van de wereld. Gezamenlijk zullen wij de strijd tegen de vergiftiging op onze Aarde gaan (over)winnen. 

Zodat wij in Vrijheid, Gezondheid en Liefde kunnen gaan leven in de Nieuwe Wereld.


Zondag 5 november 2023

David Wilcock LIVE: 

Ik kan je dit allemaal niet vertellen... omdat het geheim is!

Wat vertellen de beste insiders ons over ondergrondse bases, buitenaards leven en hun aanwezigheid hier op aarde? David neemt je mee diep in het konijnenhol van de nieuwste en beste interne informatie.

Dit is een elfdelige, ruim tien uur durende online cursus over de beste leringen van de Heilige Wetenschap van Aartsengel Michaël die David de afgelopen ruim dertig jaar zorgvuldig heeft ontwikkeld op basis van wetenschappelijke gegevens.

David wordt vergezeld door de 'Cosmic' insider Chris Beskar, CEO van Stavatti Aerospace, voor een "peer review" van deze gegevens – en de resultaten zijn bij uitstek waarneembaar en zeer fascinerend en inspirerend voor onze toekomst.
Deze cursus bevat ook alle zeven Michael Prophecies-boeken, klaar voor gebruik vanaf het moment dat u zich aanmeldt – net als de elfdelige cursus met filmische productiewaarde.


Tip: Kijk later nog een keer voor het extra nieuws wat in de loop van de dag is toegevoegd.

Word lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.