Vertaal deze pagina naar:

WAT IS NIEUWE MEDIA?

"Durf Kritische Vragen te Stellen!"

"Nieuwe media" is een term die verwijst naar vormen van media die zijn ontstaan of geëvolueerd in het digitale tijdperk. Het wordt doorgaans geassocieerd met het gebruik van technologie en het internet. Maar sinds een aantal jaar is daar verandering in gekomen.

Tip: Wanneer U de links en info op de website van New Media Point heeft onderzocht komt er nog een hoofdstuk achteraan voor de echte onderzoekers onder ons. De tijd van Tartaria, vrije energie, geluid en frequenties.

Informeer jezelf over de verloren en verborgen geschiedenis van Tartaria.

Hier ligt de sleutel en oplossing voor onze Toekomst 💜

https://www.dewaarheidskrant.nl/tartaria/

Nieuwe Media 2024

Sinds de laatste paar jaren heeft de term 'Nieuwe Media' een andere betekenis gekregen. Tegenwoordig associeert men het met een alternatief geluid en een vernieuwende benadering van journalistiek onderzoek. Nieuwe media worden nu gezien als het moderne bedrijven van journalistiek: het stellen van de juiste vragen, kritisch zijn, zelf nadenken en grondig onderzoek doen. En niet alles zomaar klakkeloos overnemen van bekende reguliere mediakanalen zoals Reuters en ANP. Dat kenmerkt Nieuwe Media anno 2024.

Vormen van Media

Nieuwe media omvatten een breed scala aan communicatiekanalen en platforms, waaronder:

  1. Internetgebaseerde platforms: Websites, blogs, sociale medianetwerken en online forums zijn voorbeelden van nieuwe mediaplatforms die aan belang hebben gewonnen in het digitale tijdperk.
  2. Digitale multimedia: Inhoud in verschillende formaten, zoals audio, video en interactieve media, die via digitale kanalen worden geleverd. Hieronder vallen podcasts, streamingdiensten en interactieve websites.
  3. Sociale media: Platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn worden beschouwd als nieuwe media en faciliteren door gebruikers gegenereerde inhoud, sociale interactie en het delen van informatie.
  4. Mobiele toepassingen: De proliferatie van smartphones heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze mobiele toepassingen die verschillende vormen van inhoud, diensten en communicatie bieden.
  5. Digitale journalistiek: Online nieuwswebsites, blogs en digitale publicaties zijn steeds belangrijkere bronnen van nieuws en informatie geworden.
  6. Virtual reality (VR) en augmented reality (AR): Technologieën die gebruikers onderdompelen in virtuele of verrijkte omgevingen en nieuwe manieren bieden om met inhoud om te gaan en ermee te communiceren.


Bekijk hieronder alle nieuwe media kanalen:

Bekijk hier Video's en Podcasts

Lees hier Kranten, Tijdschriften en Magazines

Ontdek hier alle Nieuws Websites


Conclusie

De term "nieuwe media" benadrukt het afscheid van traditionele vormen van media, zoals gedrukte kranten, radio en televisie. Deze waren dominant vóór de brede acceptatie van digitale technologieën. Maar sinds de laatste jaren heeft deze term een andere lading gekregen. Namelijk de nieuwe manier van journalistiek verdrijven waarbij men de juiste kritische vragen stelt en zelf goed onderzoek doet. En niet alles overneemt van de reguliere media massa.

Ben je op zoek naar Podcasts, kranten, tijdschriften of andere kanalen?

Kijk dan bij:

Bron tekst: https://newmediapoint.nl/nieuwe-media/

Tip: Wanneer U de links en de info op de website van New Media Point heeft onderzocht komt er nog een hoofdstuk achteraan voor de echte onderzoekers onder ons. De tijd van Tartaria, vrije energie, geluid en frequenties.

Informeer jezelf over de verloren en verborgen geschiedenis van Tartaria.

Hier ligt de sleutel en oplossing voor onze Toekomst 💜

https://www.dewaarheidskrant.nl/tartaria/

DE ONTHULLENDE VIDEO, BEKIJK HET EN WORD OOK WAKKER!

Bekijk en beluister deze video, (met Nederlandse ondertiteling).

De 'gewone man' wil niets van de Waarheid weten: Daarom regeert het narratief.

De kracht van een narratief is dat je opvattingen, overtuigingen en overige informatie op een samenhangende manier kunt verpakken, waardoor de boodschap waarheidsgetrouw overkomt. Dat is misleidend: elk narratief is een constructie waar iemand bewust over nagedacht heeft. Wat is jouw narratief?

Ga zelf ook onderzoek doen en bevrijd jezelf uit het slavenbestaan wat je leidt of is opgedrongen. Beluister en deel de onderstaande video's om (verder) te gaan ontwaken. De eerste stap om te gaan ontwaken of om verder te gaan ontwaken ligt geheel bij jou en onszelf. Succes met jouw ontwakingsproces.

https://www.hetgrotereplaatje.nl/index.php

Universe is Magic and Love is the Key.

Uitspraak van Anton Teuben.

Doe ook onderzoek en bestudeer de onderstaande websites:

https://www.demminkdoofpot.nlhttps://www.revolutionaironline.com

https://www.dewaarheidskrant.nlhttps://www.frontnieuws.comhttps://deanderekrant.nl/

https://stopworldcontrol.com •  https://www.wanttoknow.nlhttps://www.vrijspreker.nl

Vindt U dat een website ook in het bovenstaande rijtje zou moeten staan?

Laat het ons weten door ons een e-mail te zenden.

redactie@waarheidskrant.nl

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN