Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

~ Donderdag 18 januari 2024 ~

Lees hier gedurende de dag ons belangrijkst verzamelde nieuws.

Nieuwe leden van onze digitale Waarheidskrant kunnen zich als lid aanmelden door HIER te klikken.

Journalisten, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders uit Nederland en België die de Waarheid mee willen/durven te schrijven vanuit hun hart kunnen KOPIJ zenden aan: redactie@waarheidskrant.nl

Als deze video je niet wakker maakt... 

Vergeet het maar!

Vriendelijk verzoek aan iedere lezer(es) van onze Waarheidskrant:

Laat onze digitale Waarheidskrant van De Nieuwe Media ook lezen door diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de onderwerpen in onze digitale Waarheidskrant en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen. Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland, België en de rest van de wereld.

Gezamenlijk zullen wij de strijd tegen de vergiftiging op onze Aarde (over)winnen en Wereldvrede gaan bewerkstelligen. Dit is de grootste grote uitdaging waar wij nu voor staan in onze wereldgeschiedenis. We hopen zo spoedig mogelijk in Vrijheid, Harmonie, Gezondheid en Liefde verder te kunnen leven in de Nieuwe Wereld.

Bekijk en lees ons verzamelde Nieuws!

HET IS OVER EN UIT MET DE NAVO!

De NAVO heeft geen geld meer!

Dan gaan ze gekke bokkensprongen maken, lees het onderstaande artikel maar eens:

https://nos.nl/artikel/2505275-navo-admiraal-samenleving-moet-het-onverwachte-gaan-verwachten

De Andere Krant schrijft:

"Vissers worden net als de boeren met kwade opzet gesloopt"

Andries Visser uit IJmuiden gelooft dat de Nederlandse vissers, net als de boeren, doelbewust en stelselmatig kapot worden gemaakt door de politiek. De kleine visserij, ooit de trots van de sector, is door het beleid gedecimeerd. De kottervisserij leed vorig jaar miljoenenverliezen en de saneringsaanvragen van 54 kotters zijn onlangs goedgekeurd. 

De komst van windmolenparken op zee kan de genadeklap worden. Onze generatie zou volgens de 70-jarige beroepsvisser weleens de laatste kunnen zijn die een lekker visje op de markt kan weghappen. Lees verder: https://deanderekrant.nl/nieuws/vissers-worden-net-als-de-boeren-met-kwade-opzet-gesloopt-2024-01-17

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN