Vertaal deze pagina naar:

HOE GAAN WIJ DE NATUURRAMPEN IN DE EINDTIJD OVERLEVEN IN ONZE WERELD WAT DOOR FENOMEEN PLANET X WORDT VEROORZAAKT?

27-12-2023

Monitoring van natuurrampen in onze wereld, blijf op de hoogte middels dit artikel van fenomeen Planet X.

Laatste update: dinsdag 26 december 2023

We staan nu heel kort voor het moment dat de Aarde wordt gereset naar een Nieuwe Aarde: "Trust the Plan of God".  Dit gebeurt iedere 3600 jaar, daarom verdwenen reeds vele eerdere beschavingen. 

We kunnen straks een nieuw begin maken met onze Nieuwe Wereld, zodra de SHIFT is geweest en natuurrampen zijn opgehouden. De vraag rest dan nog wie er deze keer gaan overleven.

27 december 2023

De overstromingssituatie in Noordrijn-Westfalen (Duitsland) blijft gespannen. Vooral het noorden van Noordrijn-Westfalen wordt getroffen en bedreigd door de Weser. De helpers worden voortdurend ingezet om de overstromingen te bestrijden en de dijken veilig te stellen die onder de voortdurende spanning staan. In het Münsterland, vooral in het district Steinfurt, worden talloze plaatsen getroffen door overstromingen waar de Eems buiten haar oevers treedt. Hulpdiensten hebben beschermende muren met zandzakken gebouwd om verdere schade te voorkomen. In het Ruhrgebied ligt de nadruk op de dijken. In Waltrop trad de Lippe buiten haar oevers en werden damdoorbraken geregistreerd. Het Federaal Agentschap voor Technische Hulp en vrijwilligers werken hard om de dijken te versterken en verdere overstromingen te voorkomen. Ook in andere delen van Noordrijn-Westfalen, zoals Eitorf en Lohmar-Nord, kampen bewoners met de gevolgen van overstromingen.

Help elkaar de Eindtijd door... 

Ook de dieren...

Wij, De Nieuwe Media, doen regelmatig verslag van het actuele nieuws en zolang dat mogelijk is voor ons. Wat we kunnen gaan verwachten aan natuurrampen en noodsituaties in onze wereld? 

Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, modderstromen, aardverschuivingen, aardverschuivingen, lawines, overstromingen, tsunami's, limnologische rampen (rampen met binnenwateren, zoals rivieren en stuwdammen), overstromingen, bosbranden, turfbranden, tornado's, cyclonen, sneeuwstormen, hagel, droogte, orkanen, stormen, onweer etc. etc.

De SHIFT om de 3600 jaar zorgt er mede voor dat de wereldbevolking onder een bepaald aantal blijft. Het doel van de illuminati is om terug te gaan naar max. 500 miljoen aardbewoners onder de huidige Dome. Hoe je je hierop kunt voorbereiden? Heel simpel, door met elkaar te gaan samenwerken, te communiceren en met elkaar te gaan verbinden en gebruik te maken van de aanwezige kennis, handvaardigheden, gaven, expertise, talenten en middelen in de groep/commune/dorp/stad/stadsdeel waarin je je momenteel bevindt. 

In sommige stadsdelen van Nederland kennen de buren elkaar niet eens, nog een weg te gaan dus. Er wordt reeds serieus nagedacht hoe wij na de SHIFT met de overlevenden verder zullen gaan. Op dit moment is nog niet bekend wie er gaan overleven. Dat kan nog een verrassing gaan worden. Houd er rekening mee dat Nederland voor een groot deel onder water kan komen te staan.

Voor de overige video's kunt U kijken op het onderstaande YouTube kanaal:

https://www.youtube.com/@revengeofnature

27 december 2023

In sommige delen van Duitsland neemt het risico op overstromingen toe! De situatie blijft gespannen. De Thüringer stad Windehausen (district Nordhausen) is omgeven door water en daarom besloten de autoriteiten te evacueren. Ongeveer 400 bewoners zouden in de gymzaal worden ondergebracht. De waterhoogte in dit gebied bereikt 70 centimeter. Verwacht werd dat de Elbe in Hamburg maandagmiddag een stormvloeddrempel van 1,5 meter boven de gemiddelde overstroming zou bereiken. Stormvloeden in het Wesergebied en aan de Noordzeekust in Nedersaksen. In veel andere rivieren en beken in Nedersaksen is het waterpeil nog steeds hoog. In Celle moest uit voorzorg een verpleeghuis worden geëvacueerd. Vanwege de overstromingssituatie heeft de stad Oldenburg een toegangsverbod tot de dammen ingesteld. Op meerdere meetstations werd de hoogste waarschuwingsdrempel overschreden. Het ministerie van Milieu zei dat de overstromingen de dammen in Noordrijn-Westfalen zwaar onder druk hadden gezet. De Duitse weerdienst blijft waarschuwen voor aanhoudende regenval in verschillende regio's.

#duitsland #orkaan #regen #aardbeving #overstroming #Europa #hamburg #wind #zoltan #rampen #storm #nieuws #overstromingen #Pia

26 december 2023

Orkaan in Australië heeft bomen omvergeworpen en elektriciteitsleidingen vernietigd! Een zware storm heeft de Gold Coast, Queensland, getroffen. Alleen al in de stad aan de Gold Coast zitten ruim 80.000 mensen zonder stroom en in het zuidoosten van Queensland 128.000 mensen. De politie reageert momenteel op meerdere meldingen van omgevallen bomen en elektriciteitsleidingen na de zware onweersbui van gisteravond. De plannen van duizenden Australische gezinnen voor tweede kerstdag werden in de war gebracht nadat themaparken in een van de beste vakantiebestemmingen van het land gesloten waren na een avond met wild en stormachtig weer. Elke minuut komen er steeds meer schademeldingen binnen. Sommige consumenten zullen nog enkele dagen zonder stroom zitten.

#Sydney #tyfoon #regen #Australië #overstroming #nieuwsouthwales #orkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #queensland #GoldCoast

26 december 2023

25 december 2023

25 december 2023

Overstromingen in Hamburg, Duitsland! Delen van Hamburg stonden vrijdag volledig onder water nadat de rivier de Elbe buiten haar oevers trad, waardoor nabijgelegen straten onder water kwamen te staan. Het zware weer werd veroorzaakt door storm Zoltan in Noord-Europa, die zware regenval en harde wind met zich meebracht. De Duitse spoorwegautoriteit meldde dienstonderbrekingen op sommige routes vanuit Hamburg. Op sommige plaatsen bereikte het waterniveau het middelniveau.

#duitsland #orkaan #regen #UK #overstroming #berlijn #hamburg #wind #zoltan #rampen #storm #nieuws #overstromingen #Pia

24 december 2023

Zuid-Californië loopt het risico van gevaarlijke overstromingen, omdat zware regenval de gebieden van Los Angeles en San Diego trof en zich naar het oosten verplaatste. Er is een overstromingswacht van kracht voor meer dan 20 miljoen mensen, van Zuid-Californië tot centraal Arizona. Meer dan 20 miljoen inwoners van Zuid-Californië en centraal Arizona staan ​​nog steeds onder toezicht van overstromingen, aangezien de neerslagtotalen in verschillende berggebieden op 22 december meer dan 250 mm (10 inch) bedroegen. Rocky Butte registreerde bijvoorbeeld een totaal van 408,2 mm (16,07 inch). . in vijf dagen, terwijl Ventura County in slechts een uur tijd een maand regen ontving.

#california #tyfoon #regen #santabarbara #overstroming #losangeles #vulkaan #aardbeving #usa #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #overstromingen

24 december 2023

In Indonesië stootte de berg Lewotobi in de provincie Oost-Flores, in de noordoostelijke provincie, een enorme rookpluim uit! Op zaterdag 23 december 2023 barstte de vulkaan Levotobi Male uit. De hoogte van de uitbarstingskolom werd waargenomen op ± 1500 m boven de top (± 3084 m boven zeeniveau). De aspluim was grijs en intens in het noorden. Tussen 17 december 2023 en 23 december 2023 werden 38 keer diepe vulkanische aardbevingen geregistreerd en 5 keer ondiepe vulkanische aardbevingen. Op 17 december 2023 werd de status van de berg officieel geüpgraded van niveau I (normaal) naar niveau II of alert. De uitbarstingskolom werd geregistreerd met behulp van een seismograaf met een maximale amplitude van 40 millimeter en een duur van ongeveer 24 minuten.

#Indonesië #Lewotobi #regen #etna #overstroming #weer #vulkaan #aardbeving #sakurajima #rampen #storm #nieuws #uitbarsting #Mount

23 december 2023

Storm Pia in Denemarken! Donderdagavond werd de noordwestelijke kust van Denemarken getroffen door een krachtige storm met orkaankracht. Sterke wind zorgde ervoor dat het waterpeil langs de westkust steeg. De overstromingen in Aalborg veroorzaakten veel problemen. Windstoten bereikten snelheden tot 160 km/u. Storm Pia nabij de Faeröer, die vervolgens vrijdag vanuit de Noorse Zee door Zuid-Noorwegen en Zweden trok, concentreerde zich boven de Oostzee. De storm beweegt zich dit weekend richting Iberia, waardoor het weer rustiger wordt in Portugal, Spanje en Zuid-Frankrijk. Het geeft ons een woelige, winderige westelijke wind tijdens Kerstmis, dus sneeuw is onwaarschijnlijk.

#Denemarken #weer #regen #uk #overstroming #orkaan #wind #aardbeving #duitsland #rampen #storm #nieuws #zoltan #Pia

22 december 2023

Zware weersomstandigheden veroorzaakt door storm Pia troffen Groot-Brittannië en veroorzaakten wijdverbreide onrust. Windsnelheden bereikten snelheden tot 80 kilometer per uur. Meer dan 168 vluchten werden geannuleerd, wat gevolgen had voor de reisplannen, en 40.000 huishoudens in het noordoosten, Yorkshire en Noord-Lincolnshire werden getroffen door stroomstoringen. Daarna trok de storm richting Nederland. Verschillende plaatsen in het land ondervonden schade en ernstige overstromingen als gevolg van de hoge waterstanden in combinatie met de orkaan Pia. Overal in het land werden dijken en stormvloedkeringen gesloten. Bij Oudeschild, op Texel, steeg het water omstreeks 03.00 uur bijna 2,70 meter boven het normale Amsterdamse niveau. Vrijwel het hele havengebied staat onder water. Sommige restaurants zijn alleen per boot te bereiken. In Harlingen zijn vanochtend de waterstanden gemeten op 3,20 meter hoger. Verschillende dokken kwamen onder water te staan ​​en het tuinmeubilair stond aanzienlijk onder water.

#sheffield #hurricane #rain #UK #flood #england #amsterdam #aardbeving #yorkshire #rampen #storm #nieuws #nederland #Pia

15 december 2023

Een aardbeving met een kracht van 5,8 doet Guatemala op zijn grondvesten schudden! Een sterke aardbeving met een kracht van 5,8 heeft donderdag een groot deel van Guatemala geschokt, maar tot nu toe zonder ernstige gevolgen. Het epicentrum van de bevingen lag in het zuiden van Guatemala, namelijk de Pacifische kust. De aardbeving werd geregistreerd om 11:55 lokale tijd met een kracht van 5,8 en een diepte van 14 kilometer. De Nationale Rampbestrijdingscoördinator merkte op dat de aardbeving in verschillende departementen (provincies) van het land als "groot" werd ervaren. Verschillende overheidsgebouwen werden enige tijd geëvacueerd.

#cycloon #tyfoon #regen #orkaan #overstroming #guatemala #vulkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #sneeuw

15 december 2023

Overstromingen troffen ook Charente, Frankrijk! Aanstaande donderdag 14 december 2023: Charente bereikte 4,71 m om 14:00 uur in Angoulême. Na de overstromingen in het oosten van Angoumois eerder deze week was de stijging van het waterpeil in Gon-Pontouvre het meest dramatisch. In de nacht van woensdag op donderdag stond de stad langs de Var-route onder water. Gemeentehuispersoneel en hulpdiensten werden ingezet om bewoners in moeilijkheden te helpen. Hun tussenkomst was het optillen van de meubels van de lokale bewoners en hen naar gebieden te leiden waar de waterstanden bijzonder hoog waren, waardoor hun veiligheid werd gewaarborgd.

#dordogne #typhoon #rain #france #flood #floods #lyon #charente #weer #rampen #storm #nieuws #genève #rhone

14 december 2023

Voor Isère is een oranje overstromingsalarm afgegeven. De rivier de Rhône stroomt over in Lyon, Frankrijk! Afgelopen woensdag bereikte het niveau van de Rhône in Lyon aanzienlijke niveaus. Als gevolg van bijzonder ernstige overstromingen was de toegang voor grote aantallen voetgangers en fietsers afgesloten. Het water bereikte daarmee rond 16.30 uur een hoogte van 3 meter en naderde het overstromingsniveau van 30 december 2021, met een piek op 3,12 meter. De kleppen van het Brang-pompstation gingen open, waardoor de Bouchage-vlakte vrijwillig onder water kwam te staan. De Rhôneniveaus zullen tot vanavond blijven stijgen en zich dan stabiliseren. De Sona zal blijven stijgen, in ieder geval tot morgen! Ook de stad Genève, gelegen in het westen van Zwitserland, werd getroffen door overstromingen.

#dordogne #typhoon #rain #france #flood #floods #lyon #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #genève #rhone

13 december 2023

Tropische cycloon Jasper in Queensland, Australië! Overstromingen blijven een groot probleem nadat cycloon Jasper gisteravond laat aan land kwam en verzwakte. De storm, nu een tropisch dieptepunt, trok gisteravond als categorie 2-systeem over de kust, zo'n 115 kilometer ten noorden van Cairns, en schakelde de stroom uit naar meer dan 35.000 huizen en bedrijven in de regio. Tegen middernacht was er al 150 millimeter regen gevallen in Port Douglas en meer dan 250 millimeter in het dorp Daintree, nadat voorspellers waarschuwden dat sommige gebieden met het dubbele van die hoeveelheid te maken zouden kunnen krijgen. De storm had aanhoudende windsnelheden van 95 km/u met windstoten tot 130 km/u, maar verzwakte snel toen hij land overstak. Bewoners en hulpdiensten in het cycloongevoelige gebied bereiden zich al dagen voor, te midden van waarschuwingen voor schadelijke winden en levensbedreigende plotselinge overstromingen.

#cycloon #tyfoon #regen #jaspis #overstroming #australië #cairns #earthquake #wawes #disasters #storm #news #tropical #queensland

13 december 2023

Tropische cycloon Jasper: een categorie 2-systeem begint de kust van het verre noorden van Queensland, Australië, over te steken. De cycloon wint aan kracht, met windstoten van 113 km/u in de regio Cairns en Port Douglas en 17.000 huizen zonder stroom, terwijl de storm heviger wordt tot een categorie 2-storm. Een vloed en sterke wind in combinatie met de komst van de tropische cycloon Jasper in Far North Queensland overstroomde Williams Esplanade in Palm Cove. De stortregens zijn zelfs nog heviger geworden en waaien bijna horizontaal terwijl de woedende wind door de vegetatie scheurt, palmbomen buigt, takken breekt en puin in het rond doet vliegen. In de getroffen gebieden worden windstoten verwacht van 140 kilometer per uur. Bewoners werden opgeroepen binnen te blijven tot de storm voorbij is.

#cycloon #tyfoon #regen #jaspis #overstroming #australië #cairns #earthquake #wawes #disasters #storm #news #tropical #queensland

12 december 2023

In de nacht van maandag 11 december op dinsdag 12 december voerden brandweerlieden ongeveer tien overstromingsgerelateerde operaties uit in de Dordogne, Frankrijk! Er is een oranje alarm afgegeven. Het waterpeil in de Dordogne stijgt sinds maandag 11 december. Twee automobilisten zaten bekneld op een diepte van 50 cm. Ze moesten worden gered door brandweerlieden, die in de nacht van maandag op dinsdag ongeveer tien overstromingsgerelateerde operaties uitvoerden. Op de ochtend van 12 december waren er veel incidenten. De Dordogne stroomopwaarts, Dronne-l'Isle en Vézère staan ​​onder oranje alarm, geel alarm in de lagere en middelste Dordogne.

#dordogne #tyfoon #regen #frankrijk #overstroming #overstromingen #vulkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #europa

12 december 2023 - VS nieuws!

In een van de perifere wijken van New York, de Bronx, stortte een deel van een gebouw van zes verdiepingen in. Video van de scène toont de kale muren van verschillende appartementen in het woongebouw, waarvan sommige volledig verwoest zijn. Op de begane grond was het een toneel van volledige verwoesting, met daaronder een hoop puin. Een steigerschuur aan de voet van het gebouw was ook ingestort en was omgeven door een stapel plaatwerk, bakstenen, beton en metalen staven. Reddingswerkers zoeken naar mensen die mogelijk bekneld zitten onder het puin, maar er zijn geen meldingen van slachtoffers. Burgemeester van New York, Eric Adams, prees de snelle reactie van de hulpdiensten, die binnen een minuut ter plaatse waren. Brandweerlieden gebruikten emmers, elektrisch gereedschap en zwaar materieel om het wrak op te ruimen. Wat de oorzaak is van het instorten van het huis is nog niet bekend!

#usa #tyfoon #regen #us #overstroming #gebouw #vulkaan #aardbeving #bronx #rampen #storm #nieuws #ingestort #newyork

11 december 2023

Zware regenval blijft Saoedi-Arabië treffen. Tragische beelden in Al-Utaybiyyah, Mekka! Op 10 december hebben de straten moeite om ernstige overstromingen, veroorzaakt door onophoudelijke regen, tegen te gaan. De voor de hand liggende realiteit van klimaatverandering is dat deze verschrikkelijke, onmiddellijke gevolgen voor mensen heeft. De regen zorgde ervoor dat wegen en straten onder water kwamen te staan, waardoor veel bewoners in hun auto's vastzaten.

#mekka #tyfoon #regen #saudiarabia #overstroming #weer #jeddah #aardbeving #kaaba #rampen #storm #nieuws #saudi #koran

11 december 2023

Ernstige overstromingen in Midden-Java, Indonesië! In Sukolilo, Party Regency, spoelen krachtige stromen alles weg. Op 5 december stroomden plotselinge overstromingen vanuit de bovenloop van het Kendeng-gebergte zo zwaar over dat ze de hoofdweg tussen Pati en Grobogan blokkeerden.

#sukolilo #tyfoon #regen #Indonesië #overstroming #nieuws #vulkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #java

10 december 2023 - Tornado in Ierland!

Een tornado trof vanmiddag het dorp Leitrim in Connacht en veroorzaakte grote schade aan eigendommen en het dorp zelf. Dit komt nadat storm Fergus vanmiddag aan land kwam en er vlakbij het gebied een onweersbui voorbij trok. De tornado trok om ongeveer 12.44 uur door het dorp. Een aantal gebouwen, auto's en bomen raakten beschadigd. Lokale hulpdiensten zijn momenteel in het gebied bezig met het opruimen van schade veroorzaakt door het weer.

#Ierland #tyfoon #regen #Connacht #overstroming #Fergus #vulkaan #aardbeving #tornado #rampen #storm #nieuws #weer #Leitrim

10 december 2023 - De VS zijn in paniek! 

Tornado's troffen de Amerikaanse staat Tennessee. Tornado's en zwaar weer trokken zaterdag over de Amerikaanse staat Tennessee, waardoor huizen ernstig beschadigd raakten en stroomuitval ontstond. Omgevallen auto's en neergehaalde elektriciteitskabels. Veel verwoeste huizen en omgevallen bomen in Nashville. De tornado landde ook in Clarksville in het noordelijke deel van de staat. De eerstehulpverleners bevinden zich nog in de zoek- en reddingsfase van het ongeval en roepen bewoners op om van de weg te blijven.

#usa #tyfoon #regen #tornado #overstroming #tennessee #vulkaan #aardbeving #clarksville #rampen #storm #nieuws #nashville #tornado's

9 december 2023 - Enorme overstromingen!

In de havenstad Yanbu, in de regio Medina, vonden enorme overstromingen plaats als gevolg van hevige regenval. Overstromingen hebben Saoedi-Arabië opnieuw getroffen! 

Op 9 december vonden zware regenval plaats in de stad Yanbu. Ze leidden tot overstromingen van wegen en straten, waardoor veel bewoners strandden. Als gevolg van de klimaatverandering op onze planeet is deze anomalie de afgelopen jaren steeds vaker voorgekomen. Veel lokale bewoners zijn hier niet op voorbereid en hebben moeite met het omgaan met de klimaatverandering.

#Java #tyfoon #regen #Indonesië #overstroming #bumiaji #vulkaan #aardbeving #Semagung #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #jakarta

8 december 2023

Op 8 december vonden twee ernstige overstromingen plaats in Oost- en Midden-Java. Overstromingen in Semagung, Midden-Java, leidden tot de verwoesting van huizen. Op de beelden is het moment vastgelegd waarop het huis door water werd verwoest. Overstromingen hebben tientallen huizen in Bumiaji, Batu getroffen. De Paron-rivier in de stad Batu, Oost-Java, trad op vrijdag 8 december opnieuw buiten zijn oevers en veroorzaakte overstromingen in de omgeving Deze keer bracht het water veel vuil, verschillende soorten puin en stukken hout met zich mee. Overstromingen die de knieën van een volwassene bereikten, overweldigden ook de huizen van de bewoners. Als gevolg hiervan werden tientallen woongebouwen en religieuze gebouwen beschadigd door modderpoelen. Bewoners blijven samenwerken om vuil zowel thuis als buiten op te ruimen.

8 december 2023

Zware regen overspoelt de straten van Beiroet, Libanon! Na de recente zware regenval in Beiroet zijn de straten veranderd in woeste rivieren. Voertuigen met waterschade. De storm veroorzaakte stroomuitval. Het verkeer op de wegen werd erg moeilijk. Voertuigen werden weggevaagd door de sterke waterstroom en verschillende wegen werden afgesloten. Veel bewoners bevonden zich in een lastige situatie.

#israel #gaza #rain #arabian #flood #lebanon #vulkaan #aardbeving #palestina #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #beiroet

8 december 2023

In Mexico werd een aardbeving geregistreerd. De aardbeving vond plaats op donderdag 7 december om 14.03 uur, met een kracht van 5,8, met een epicentrum 25 kilometer ten zuiden van Chiautla de Tapia, Puebla. Met de activering van het seismische alarm ontvluchtten duizenden inwoners van de hoofdstad hun huizen, scholen en werkplekken om gebouwen te ontvluchten en onderdak te zoeken. Bovendien stopten de transportdiensten met hun activiteiten. Er zijn nog geen berichten over schade of slachtoffers.

#weer #tyfoon #regen #Mexico #overstroming #aardbeving #vulkaan #aardbeving #sneeuw #rampen #storm #nieuws #amerika #Puebla

6 december 2023

In Washington stijgen de rivieren en stromen de huizen onder water, VS! De inwoners van Washington moeten bereid zijn te evacueren. Zware regenval en smeltende sneeuw troffen de Pacific Northwest, waardoor rivieren stegen en overstromingen ontstonden op 5 december 2023. Er ontstaat snel een grote overstromingsdreiging nu de atmosferische rivier zware regenval dumpt. De atmosferische rivier is een smalle corridor van geconcentreerde waterdamp in de lucht die 27 keer meer water vervoert dan de rivier de Mississippi en regenbuien veroorzaakt. Een atmosferische rivier die deze week door westelijk Washington stroomt, brengt aanzienlijke hoeveelheden regen met zich mee. De Stillaguamish-rivier, die ongeveer anderhalf uur ten noorden van Seattle ligt, bevindt zich in een hoog overstromingsstadium. De rivier overstroomde enkele wegen en zette huizen onder water. Het peil van de Stillaguamish-rivier ligt dinsdagmiddag boven de 6 meter.

6 december 2023

Overstromingen hebben Saoedi-Arabië opnieuw getroffen! Op 6 december veroorzaakten zware regenval overstromingen in Al-Zaidi, ten westen van Mekka. De regen leidde tot overstromingen van wegen en straten, waardoor veel bewoners en bezoekers strandden. Als gevolg van de klimaatverandering op onze planeet is deze anomalie de afgelopen jaren steeds vaker voorgekomen. Veel woestijnbewoners waren hier niet op voorbereid en hebben moeite met het omgaan met de klimaatverandering. Dergelijke weersveranderingen hebben niet alleen een schadelijk effect op de lokale bewoners, maar ook op verschillende levende wezens en het ecosysteem als geheel.

#mekka #tyfoon #regen #saudiarabia #overstroming #weer #jeddah #aardbeving #kaaba #rampen #storm #nieuws #saudi #koran

4 december 2023

Storm ontwikkelt zich tot kustoverstromingen in Toscane, Italië! Slechts een maand na de overstroming in Marina de Pisa sloeg op 2 december een zware storm toe, waardoor kustgebieden onder water kwamen te staan. Windsnelheden bereikten snelheden tot 100 km per uur. Het Bomber Command of Pisa opereert met zes brigades in de provincie, voornamelijk aan de kust en in de stad Pisa. Er staan ​​ongeveer 70 interventies stand-by en er worden er nog meer verwacht, waaronder omgevallen bomen en dakranden.

#Toscane #tyfoon #regen #weer #overstroming #pisa #vulkaan #aardbeving #zee #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #italy

4 december 2023

Storm met harde wind in Saoedi-Arabië! De woestijn verandert in een enorme oceaan! Zware regenval heeft Mekka zondag getroffen. In een groot gebied werden harde wind en af ​​en toe hagel waargenomen. Duizenden bliksemschichten verlichtten de hemel en de nacht werd als dag. De storm veroorzaakte stroomuitval. Het verkeer op de wegen werd erg moeilijk. Voertuigen werden weggevaagd door de sterke waterstroom en verschillende wegen werden afgesloten. De regen leidde tot overstromingen van wegen en straten, waardoor veel bewoners en bezoekers strandden. Het zwaarst getroffen waren de inwoners van Rabigh, een stad en een gouvernement in het gouvernement Mekka. Als gevolg van de klimaatverandering op onze planeet is deze anomalie de afgelopen jaren steeds vaker voorgekomen. Veel woestijnbewoners waren hier niet op voorbereid en hebben moeite met het omgaan met de klimaatverandering. Dergelijke weersveranderingen hebben niet alleen een schadelijk effect op de lokale bewoners, maar ook op verschillende levende wezens en het ecosysteem als geheel.

#mekka #tyfoon #regen #saudiarabia #overstroming #weer #jeddah #aardbeving #kaaba #rampen #storm #nieuws #saudi #koran

2 december 2023

December begon met een prachtig natuurlijk vuurwerk tijdens de uitbarsting van de Etna, aan de oostkust van Sicilië, Italië. De uitbarsting schilderde de nachtelijke hemel in tinten rood en oranje, zichtbaar vanuit zelfs stedelijke centra als Catania en Taormina. Magma steeg door het centrale kanaal op en liet gassen vrij die adembenemende lavafonteinen creëerden. Gelukkig had dit geen invloed op de werking van Catania Fontanarossa Airport. Van 19 november tot heden hebben zich meer dan 250 afleveringen van mini-uitbarstingen voorgedaan. Er zijn geen noemenswaardige bodemvervormingen waargenomen. Deze toegenomen activiteit veroorzaakte trillingen in woningen op de hellingen van de berg.

#etna #tyfoon #regen #Sicilië #overstroming #Catania #vulkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #uitbarsting #italy

26 november 2023

De storm heeft Turkije verwoest! In Istanboel, Izmir en Antalya versmolt de zee met het land, daken gingen eraf en bomen vielen. In Antalya, waar de meteorologische dienst een code oranje waarschuwing afgaf, veroorzaakten hevige regenval lokale overstromingen. Voertuigen strandden op de weg, putten liepen over en openbare bussen stonden vol met water. Er zijn ook bomen omgevallen, met ernstige gevolgen tot gevolg. Vandaag, 26 november, worden daar hoge golven waargenomen en blijft de storm woeden.

#Turkije #tyfoon #regen #Istanbul #overstroming #Izmir #vulkaan #aardbeving #tornado #rampen #storm #nieuws #weer #Antalya

24 november 2023

Het eerste met sneeuw bedekte Duitsland! De eerste sneeuwstorm trof op 24 november verschillende Duitse steden. Zware en intense sneeuwval zorgde ervoor dat het zicht daalde tot minder dan 100 meter. Het autoverkeer werd lastig. De bewegingssnelheid op de wegen is aanzienlijk afgenomen. Opnieuw omstandigheden die voor daklozen levensbedreigend kunnen zijn. Niettemin genoten de inwoners van Berlijn ervan om verbazingwekkende witte vlokken in een cirkel te zien vallen.

#duitsland #tyfoon #regen #berlijn #overstroming #sneeuw #vulkaan #aardbeving #weer #rampen #storm #nieuws #blizzard #sneeuwval

23 november 2023

Zware regenval heeft ernstige overstromingen veroorzaakt in de regio Calabrië in Italië! 

Op 23 november veroorzaakte slecht weer overstromingen in de stad Corigliano Rossano, met ondergelopen straten en diverse ongemakken. Volgens de regering zijn deze problemen echter onder controle gebracht dankzij de maatregelen die de afgelopen dagen zijn genomen. De ergste ongeregeldheden, voorafgaand aan het verwachte alarm, vonden gisteren plaats tussen 21.00 uur en middernacht, een echte waterbom zoals deze al een tijdje niet meer is gezien.

#calabria #tyfoon #regen #Rossano #overstroming #weer #vulkaan #aardbeving #orkaan #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #italy

23 november 2023

Een aardbeving met een kracht van 5,3 vond plaats tussen de Battalgazi-districten van Malatya en het Sincik-district van Adıyaman. De aardbeving, die plaatsvond om 17.46 uur, werd geregistreerd op een diepte van 6 kilometer. Het Kandilli Observatorium riep het Sinchik-district in Adiyaman uit tot epicentrum. Na de trillingen die om 17.46 uur plaatsvonden, werd om 17.49 uur opnieuw een aardbeving met een kracht van 4,7 geregistreerd in het Uluköy-gebied van Malatya.

#aardbevingen #tyfoon #regen #Malatya #overstroming #Turkije #vulkaan #aardbeving #orkaan #rampen #storm #nieuws #aardverschuiving #weer

21 november 2023

Een waterhoos van ongelooflijke schoonheid in Salerno, Italië! 

Op 21 november vormde zich een grote waterhoos voor de kust van Amalfi. De wervelwind naderde binnen een paar minuten de kustgebieden, raakte vervolgens een rots nabij Capo d'Orso en loste op. Vooral het oostelijke deel van de hoofdstad, in de regio Mercatello, werd rond 17.00 uur getroffen. De enorme draaikolk trok de aandacht van honderden mensen, zelfs vanaf de straat, die stopten om naar het veel voorkomende fenomeen langs de kust te kijken.

#salerno #tyfoon #regen #amalfi #overstroming #tornado #vulkaan #aardbeving #waterhoos #rampen #storm #nieuws #weer #italy

20 november 2023

Gevaarlijke overstromingen veroorzaakten verwoesting in de stad Jericho. Op 20 november veroorzaakten zware regenval enorme overstromingen in Jericho op de Westelijke Jordaanoever. Op de beelden is te zien hoe zeer krachtige waterstromen alles op zijn pad wegspoelen. Waterschade aan auto's en huizen.

#Palestina #gaza #rain #jericho #flood #Koran #vulkaan #aardbeving #israël #rampen #storm #nieuws #regen #telaviv

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN