Vertaal deze pagina naar:

IEDERE 3600 JAAR KOMT ER EEN NIEUWE AARDE VEROORZAAKT DOOR PLANET X

27-02-2024

We staan nu heel kort voor het moment dat de Aarde wordt gereset naar een Nieuwe Aarde: "Trust the Plan of God".

Update: 27 februari 2024 (zie video hieronder).

URL video: https://youtu.be/wdrCq9Gecv4

Tip: Lees de reacties onder de video voor Uw eigen beeldvorming.

Een reactie onder de video (vertaald vanuit het Engels door Google Translate):

"Zegeningen voor je Zegeningen achter je boven en onder je in dit wandelende leven, bereid je voor, wees geaard. Weet dat jullie onsterfelijke spirituele wezens zijn. Mogen jullie bewakers jullie beschermd houden in de wapenrusting van God, Bron, liefde, mededogen en vrede verheffen en projecteren. Wees stil en wees niet bang. Gods vrede zij met ons allemaal."

Zie de feiten onder ogen - Het Planet X Nibiru-systeem bestaat echt! 

Het bewijs dat het Planet X Nibiru-systeem echt is, is overal om ons heen te vinden, door de hele geschiedenis heen. Toch kiezen velen er nog steeds voor om niet te geloven in wat de wetenschap al heeft bewezen. Het Planet X Nibiru-systeem is echt!

Reacties onder de video:

"Ze weten precies wanneer het voorbij zal komen. Als ze het traject van Hale Bopp en de komeet van Halley kunnen uitstippelen, dan kennen ze absoluut het traject van Alsem. Ze hebben Hubble- en James Webb-lenzen die rechtstreeks naar Wormwood kijken. Laat ze je niet misleiden."

"Er zijn zoveel dingen die wel bestaan ​​en die we liever voor de mensen verbergen dan dat we alles wat deel uitmaakt van onze groteske leer moeten herschrijven. Wanneer geld uit ons volledig verouderde systeem is verdwenen, en dit is onvermijdelijk, zal de mens vrij zijn."

"Nibiru is geen planeet, het is een cataclysmische gebeurtenis die de zonneflits en wereldwijde aardbevingen omvat die worden veroorzaakt door de magnetische polaire verschuiving zodra alles eindelijk op één lijn is."

"Ja, het zou de aardkorst kunnen zijn die probeert te draaien. Onze palen worden getrokken door Nibiru is weer dichtbij. Relax, jullie hebben allemaal een bruiloft om bij te wonen!"

"Misschien is dat de oorzaak van alle recente zonnevlammen. Het zou waarschijnlijk een grote aantrekkingskracht op de zon veroorzaken."

"In april van dit jaar wordt een zonsverduistering verwacht. Er komt ook een komeet aan die tijdens de zonsverduistering zichtbaar zal zijn. Er zijn veel mensen die over de zonsverduistering hebben gesproken, maar slechts weinigen hebben de komeet genoemd. Zeer vreemde gebeurtenis."

"Waarom vermelden de meeste mensen niet het feit dat de bruine dwerg met Nibiru 55 keer groter is dan de aarde en Nibiru 5 keer groter is dan de aarde. Hoe zit het met de rode stofgordel die binnenkomt met Nibiru en zijn asteroïden en de stofgordel zou gevuld zijn met arseen?"

"Tijdens de zonsverduistering op 8 april. Er wordt verondersteld dat er een komeet zichtbaar is met het blote oog. Tot zover heeft een staart van 5 miljoen mijl! Het wordt de gevleugelde of gehoornde genoemd komeet! Zou dit Nibiru kunnen zijn?"

"Ze zeggen dat het passeren van deze rode dwergster en zijn planeten de reden was voor de zondvloed waarmee Noach de ark bouwde. Ik heb ook gelezen dat hij niet op dezelfde manier langs ons heen zal gaan als toen. Onze baan zal verder van de ster verwijderd zijn, dus het zou niet zo'n sterk effect op ons moeten hebben."

"Bestaat Planeet X (Niburu) echt, waarschijnlijk is hij daar ergens, omdat het nodig is om evenwicht en harmonie in ons zonne-sterrenstelsel te brengen, net zoals een helikopter rotoren nodig heeft die loodrecht op elkaar staan, anders zou hij uit de hand lopen! Maar wonen de Annunaki op die planeet, ik denk van niet... ze zijn veel dichter bij ons dan dat, zoals de piramides van Gizeh zouden aangeven met hun locatie en het zonne-sterrenstelsel waarnaar ze verwijzen, namelijk Orion, en vlak bij links van Orion vind je hun ware locatie... Planeet Sirius! (7,8 lichtjaar zo!). Wat denk je? Is dat niet het enige dat er eigenlijk toe doet voor jou? Bestaat Planeet X (Niburu)? Namaste - Vrede Liefde Harmonie."

HET GAAT BINNENKORT GEBEUREN; NIETS KAN Q MEER STOPPEN!

De mensheid kreeg een vrije wil en kijk eens om je heen wat daarvan terecht is gekomen. De mensheid is reeds vele malen gewaarschuwd om goede keuzes te gaan maken. De zuivering van de aarde is reeds gestart en gaat straks in een rap tempo. Q zal alles gaan openbaren aan de wereldbevolking.

De SHIFT van de Aarde

Niemand kan zich verstoppen, ook niet onder de grond. Alles is door God gezien, dit is 100% de Waarheid. Wanneer de SHIFT gaat komen weet (nog) niemand, die komt als een dief in de nacht. 

Vele mensen hebben nu nog de mogelijkheid zich te bekeren naar het Goede, ook dat wordt gezien door God en gemonitord. Uiteindelijk zijn we allemaal slachtoffer van het collectieve bewustzijn en hoe de mensheid zich heeft gevormd met de vrije wil die de mensheid kreeg. 

De echte kwaadwillenden op onze aarde die zich niet bekeren nemen hun karma mee naar een volgend leven en wordt niet opgelost in de eigen bloedlijn. Dit zal nadelige gevolgen hebben voor de nieuwgeborenen uit deze bloedlijn.

De Aarde krijgt een nieuwe Dome

Als er wereldwijd geen elektriciteit meer is en het donker blijft overdag dan is het zover, dan krijgt de aarde een nieuwe Dome. Dit kan gepaard gaan met zonneflitsen,  enorme aardbevingen, overstromingen, gasexplosies, natuurrampen, etc. Houd er rekening mee dat het oude internet er wereldwijd uit ligt en dat je niet meer kunt pinnen. De verwachting is dat de wereldbevolking tijdens de SHIFT flink gereduceerd zal worden. Dan is het straks afwachten wie er zijn meegegaan naar de Nieuwe Wereld met een nieuwe Dome. De ongelovigen en betweters zullen ons nu gaan uitlachen, dit zijn wij gewend.

Het is onze plicht een ieder hiervoor te waarschuwen!

Geloofsvraag: waar komen alle rassen vandaan als Noach de stamvader van alle mensen na de zondvloed is?

Het is een lastige vraag, maar lastige vragen worden meestal gemeden als het om geloof gaat. Als je lastige vragen stelt, twijfel je namelijk aan Gods oneindige grootsheid en dan ben je kleingelovig. Overigens kun je dezelfde vraag in het evolutiegeloof ook stellen: waar komen alle verschillende rassen vandaan?

Martin Vrijland schreef hier een interessant artikel over, lees de onderstaande link.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/geloofsvraag-waar-komen-alle-rassen-vandaan-als-noach-de-stamvader-van-alle-mensen-na-de-zondvloed-is/

De Q klok loopt binnenkort af

De Q klok van de financiële reset kan verzet worden, dit is al een paar keer gebeurd. Check zelf de resterende dagen, uren, minuten en seconden van de Q klok, dan komt alles openbaar wat het daglicht niet verdraagt. Klik op DEZE link voor de exacte countdown klok van Q.

Lees in DEZE link meer info over wat er staat te gebeuren.

https://qofficial.net/password

De kranten en websites die er iets (of gedeeltelijk) over naar buiten brengen:

Het moment "X" komt nu steeds dichterbij.

Daarom is ook Twitter reeds gewijzigd in de letter "X".

Er komen 3 dagen duisternis (misschien zelfs langer...) om de 3600 jaar.

Tip: Lees je in door het boek "Planet X" als E-book per e-mail te bestellen bij de schrijver Han Peeters. Gebruik de code "Dienie" in je mail, dan krijg je het E-book GRATIS toegezonden van Han Peeters. E-mailadres Han Peeters: hanpeeters@gmail.com

Website: https://hanpeeters.nl

Klik HIER om het boek (paperback PLANET X) te bestellen.

Boodschap voor onze lezers:

Tip: Haal voor minimaal 3 tot 4 weken boodschappen in huis om de reset te doorstaan en houd standaard deze voorraad aan vanaf heden. Eet vanaf vandaag geen vlees  meer. Zorg ervoor dat je voldoende honing, mineraalzout en water in huis hebt. Zorg ook voor warme kleding, dekens en goed schoeisel, het kan erg koud gaan worden. Denk ook aan de dieren in je eigen omgeving.


Wij bedanken Dienie Kars voor het aanreiken van deze informatie.

Om de schrijfster van dit bericht, Dienie Kars, te bedanken voor de informatie en haar jarenlange onderzoek en inzet voor de wereldbevolking om hen te informeren, en ook haar tomeloze inzet voor onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media, kun je haar bedanken middels een donatie via haar eigen steunactie. Klik HIER om een donatie te doen aan Dienie Kars.

PS. U kunt eventueel ook een donatie doen middels onze eigen steunactie (zie onderaan).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN