Vertaal deze pagina naar:

ADRENOCHROME

13-04-2021

Heeft U al ontdekt wat Adrenochrome is?


Nee? Doe dan onderzoek!


PS. Niet gaan schrikken dan...


Adrenochroom en de schokkende onthulling van Mel Gibson


Adrenochroom, de drug van de elite: ze verkrijgen het door kinderen te martelen. Adrenochroom wordt geproduceerd door de oxidatie van adrenaline, ook wel epinefrine. De chemische stof concentreert zich in het lichaam onder extreme angst en terreur.

In een schokkende uiteenzetting luidde filmster Mel Gibson de klok over de epidemie van 'parasieten', die Hollywood controleren en die betrokken zijn bij kinderoffers en pedofilie.
Gibson zei, dat elke studio in Hollywood wordt gekocht en betaald met het bloed van onschuldige kinderen. Hij voegde eraan toe, dat het bloed van baby's de meest waardevolle 'valuta' is.

Hoe jonger, hoe beter

Gibson beschreef de elite van de entertainment industrie als een 'vijand van de mensheid', die 'genieten van het bloed van onschuldige kinderen'. Hij zei dat sleutelfiguren in de filmwereld hun kick krijgen van het vernietigen van het heiligdom van kinderen, terwijl ze gedijen op het doorbreken van elk God-gegeven taboe dat de mens kent. Ze hebben een flagrante minachting voor het welzijn van de mensen. Het vernietigen van mensenlevens is voor hen slechts een spelletje. Hoe meer pijn ze kunnen veroorzaken, hoe meer spanning. Kinderen zijn slechts voedsel voor hen. Ze genieten van de pijn en angst, en hoe jonger, hoe beter.

'Publiek geheim'

Deze mensen volgen hun eigen religie, en gebruiken het voor morele begeleiding.
Het is niet het soort religieuze leringen, waarover jullie ooit zouden horen. Nee, ze voeren heilige rituelen uit, die ziek zijn en totaal in strijd zijn met de morele waarden, die de meeste patriottische Amerikanen bindt.
Het ergste deel: Het is een publiek geheim in Hollywood, en iedereen wil meedoen!

De ware aard van de Hollywood elites

Mel Gibson verscheen in de Britse prime-time BBC-chatshow, The Graham Norton Show, waar de ervaren acteur vragen van geschokte gasten beantwoordde, in de groene kamer achter de schermen na zijn optreden, over de ware aard van de 'Hollywood-elites'.

Mel Gibson op de zwarte lijst

Gibson legde uit, hoe hij in 2006 door de controlerende oligarchen van Hollywood op de zwarte lijst is gezet, omdat hij zijn mening had gegeven over de filmindustrie, die botste met hun liberale agenda. Hij zegt dat hij sindsdien 'buiten het systeem werkt', wat hem een ​​nieuw perspectief heeft gegeven, door te zeggen: 'Het is moeilijk te begrijpen, ik weet het, en het spijt me dat ik degene ben die dit aan jullie moet vertellen, maar Hollywood is een geïnstitutionaliseerde pedofielenkring. Ze gebruiken en misbruiken kinderen voor hun eigen zieke 'spirituele overtuigingen', als je ze zelfs zo mag noemen.

Hoe onschuldiger het kind...

Ik begrijp het zelf niet helemaal, maar ze oogsten deze kinderen voor hun energie, en genieten van hun bloed. Ze doen het ook niet barmhartig; ze maken hen extreem angstig, voordat ze hen opofferen. Hoe onschuldiger het kind, hoe banger ze zijn, hoe meer ze ervan gedijen, zei de Braveheart-filmster.

Wat betekent dat?

Ze doen dit niet als een vorm van artistieke expressie. Ze oogsten het bloed van kinderen en eten hun vlees, omdat ze denken dat het hun een soort 'levenskracht' geeft. Als het kind mentaal en fysiek leed toen het stierf, dan geeft het hen 'extra levenskracht'. Ik begrijp niet waarom ze dat doen, maar dat is wat ze doen. De meesten van ons hebben een moreel kompas, dat ons door het leven leidt, toch? Deze mensen hebben dat niet, of als ze dat wel doen, wijst het in de tegenovergestelde richting.

Niet alleen beperkt tot de elite

Gibson, die de afgelopen 30 jaar binnen en buiten het Hollywood regime heeft gewerkt, zegt dat de hiërarchie van de industrie gedijt op misbruik, pijn, marteling, stress en lijden. Volgens Gibson is de wens om dergelijk misbruik te plegen niet beperkt tot alleen de elite; alleen degenen aan de top van de voedselketen kunnen zich zo'n 'luxe' veroorloven. Hollywood is doordrenkt van het bloed van onschuldige kinderen.

Bedreigd

De verwijzingen naar pedofilie en kannibalisme zijn er altijd geweest, maar zijn al jaren cryptisch of symbolisch. Ik maakte in het begin van de jaren 2000 kennis met deze praktijken, en werd met ernstige repercussies bedreigd als ik me ooit zou uitspreken. En ik bedoel niet alleen mijn carrière, ik bedoel dat mijn leven werd bedreigd, en het leven van mijn familie zou in gevaar zijn. Ik kan er nu alleen maar over praten, omdat die mensen, die leidinggevenden in de branche, nu allemaal dood zijn.

Kinderen als munteenheid

Ze zien het bloed van een seksueel misbruikte baby als de 'ultieme prijs', en zeggen dat het 'sterk verrijkt' is. Baby's zijn als een 'premium valuta' en hebben een hogere waarde dan al het andere, dat je maar kunt bedenken: diamanten, drugs, kaviaar, noem maar op! Ze ruilen deze kinderen letterlijk in als een munteenheid voor gunsten, filmrollen, smeergeld...

Niets nieuws onder de zon

Volgens Gibson is deze perversie niet de laatste rage; het al generaties lang een diepgewortelde cultuur in Hollywood. Het is populair bij beiden, zowel bij mannen als vrouwen. Dit is niets nieuws, en vond al plaats, voordat Hollywood zelfs maar werd opgericht!

Als je dit fenomeen onderzoekt, zul je zien dat het op de loer ligt in de schaduw van elk donker tijdperk in de geschiedenis. Deze donkere, multidimensionale, occulte praktijken worden al honderden jaren in geheime genootschappen gebruikt. Hollywood wordt gebruikt voor sociale programmering en mind control, en hun boodschap wordt geprojecteerd in de psyche van het Amerikaanse volk... van mensen overal ter wereld. En het is niet alleen Hollywood.

Niet overtuigd?

Hier het meest schokkende bewijs!


De video's op de onderstaande website (zie link hieronder) delen een grote datadump, een papieren spoor van documenten, die het meest schokkende bewijs zijn van het bestaan van adrenochroom. Het is omvangrijk en geeft aan, dat dit op industriële schaal gebeurt en onderdeel uitmaakt van een wereldwijd netwerk.

Link ► https://eindtijdnieuws.com/adrenochroom-en-de-schokkende-onthulling-van-mel-gibson/