Vertaal deze pagina naar:

ALLE SPREKERS VAN HET RED PILL JOURNAL ZITTEN NU IN DE GEVANGENIS!

28-08-2021

Wouter Raatgever, Joost Knevel en nu ook Micha Kat, ra ra, hoe kan dat? 


We leven duidelijk in een omgekeerde wereld!


Het volgende wordt in de omgekochte media geschreven:

Begin juli heeft de Rechtbank de drie Complotdenkers opgedragen per direct te stoppen met hun beschuldigende verhalen. Raatgever is eind juni veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf, waarvan drie voorwaardelijk, voor het verspreiden van opruiende en bedreigende video's.

De 43 jarige Joost Knevel werd maandag vanuit Spanje aan Nederland overgeleverd. De rechter commissaris van de rechtbank in Den Haag besloot zijn voorarrest met twee weken te verlengen!


BREAKING LAATSTE NIEUWS!


* MICHA MOEST 27 AUGUSTUS OPNIEUW NAAR DE RECHTBANK OMDAT GRAPPERHAUS HEM ACHTER DE TRALIES WIL WEGENS ZIJN TWEETS!

MICHA IS VASTGEZET TOT MININAAL ZIJN PROCES OP S SEPTEMBER.


Velen die de Waarheid verkondigden of zelf slachtoffer waren van seksueel misbruik in Bodegraven zitten nu gevangen, kregen een 'toevallig' ongeluk of pleegden zogenaamd 'zelfmoord' volgens Joost Knevel. U kunt ervan uitgaan dat veel slachtoffers (getuigen) expres een ongeluk kregen of zijn vermoord.

In Bodegraven liggen veel kinderen begraven waar Joost Knevel over sprak in de Red Pill Journals. Ze zijn volgens Joost Knevel vermoord door het pedofielennetwerk, omdat sommige kinderen gingen praten over wat hen overkwam in de tijd dat het gaande was.

Deelnemers van het pedofielennetwerk in Bodegraven lopen volgens Joost Knevel nog steeds vrij rond, zoals onder andere Jaap van Dissel.

Jaap van Dissel is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en voorzitter van het Outbreak Management Team.

Nogmaals, we leven in een omgekeerde wereld.

Ga ook onderzoek doen!
Steun deze drie helden die opkwamen voor alle slachtoffers!


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking!


Voor wie nog twijfelt over pedonetwerken in Nederland bestaan, lees de onderstaande website.

Website ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/