Vertaal deze pagina naar:

ARTIKEL OVER DE JAARLIJKSE BIJEENKOMST VAN HET WORLD ECONOMIC FORUM (WEF) DIE VANAF 1971 VOOR DE 54E KEER PLAATS VINDT VAN 15 TOT EN MET 19 JANUARI 2024 IN DAVOS ZWITSERLAND

18-01-2024

Voor de 54ste keer werden deze week de economische en politieke leiders van de wereld ingevlogen naar het Zwitserse skioord Davos.

Video aankomst Nederlandse delegatie in Davos

(Met dank aan Pieter Parlevliet en Jolanda Vlaskamp voor het filmen en maken van deze video.) 

Gert-Jan Buitendijk (1967) die sinds 1 september 2020 secretaris-generaal is van het ministerie van Algemene Zaken werd door Pieter Parlevliet en Jolanda Vlaskamp gespot bij deze WEF bijeenkomst in Davos. Ook werden andere Nederlanders gespot, zoals Mark Rutte en Feike Sijbesma.

Noot: Op het dak zitten de bewakers in de aanslag, waarom zijn ze zo bang in Davos?

Waarom waren juist deze gasten in 2024 uitgenodigd bij de WEF bijeenkomst in Davos?

Deze bezoekers werden door Pieter Parlevliet en Jolanda Vlaskamp gespot in Davos.

Gert-Jan Buitendijk (1967) is sinds 1 september 2020 secretaris-generaal van het ministerie van Algemene Zaken. Hij was eerder directeur-generaal Werk op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en verder was hij onder meer wethouder in de gemeente Strijen. (Bron).

Geoffrey van Leeuwen (Den Haag, 7 februari 1971) is een Nederlands topambtenaar, diplomaat en politicus. Namens de VVD is hij sinds 4 december 2023 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het demissionaire kabinet-Rutte IV. Eerder was hij onder andere ambassadeur in Afghanistan (2016-2018) en raadadviseur op het ministerie van Algemene Zaken (2020-2023). (Bron).

Mark Rutte (Den Haag, 14 februari 1967) is een Nederlands politicus. Sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken en daarmee de langstzittende minister-president in de Nederlandse geschiedenis. Van 2006 tot 2023 was hij politiek leider van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). (Bron).

Feike Sijbesma, uitspraak Siebesma, (Nieuw-Loosdrecht, 25 augustus 1959) is een Nederlands bestuurder. Sinds 2021 is Sijbesma voorzitter van de raad van commissarissen voor Philips. Van 2007 tot 2020 was hij bestuursvoorzitter bij DSM. (Bron).

Over het World Economic Forum (WEF)

In Davos vindt jaarlijks de bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) plaats. Het WEF wordt gezien als het feestje van de economische en politieke elite. Waarom oogst het zoveel wantrouwen en wat staat er dit jaar op het programma? Het World Economic Forum, gevestigd in de Zwitserse stad Genève, is ontstaan in 1971. De Duitse onderzoeker Klaus Schwab organiseerde in dat jaar de eerste bijeenkomst in Davos: een bijeenkomst voor managers van Europese bedrijven. 

Een paar jaar later werden ook politieke leiders betrokken bij het forum. Het is inmiddels uitgegroeid tot een platform voor 120 verschillende landen en 1000 grote bedrijven die jaarlijks praten over wereldhandel, economische ontwikkeling, klimaat, sociale kwesties en hun politieke zorgen.

Tegenwoordig worden niet alleen regeringsleiders en grote bedrijven uitgenodigd. Ook wetenschappers, startups, niet-gouvernementele organisaties en bijvoorbeeld klimaatactivisten sluiten aan bij de vergadering in Davos. "Het is eigenlijk een soort denktank waar ontzettend veel besproken wordt", legt Henk Volberda uit, hoogleraar innovatie en strategie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor de verzameling van Nederlandse data voor verschillende WEF-rapporten vanuit het Amsterdam Centre for Business Innovation. "Dat gebeurt in verschillende sessies, vaak met een gespreksleider in een zaaltje."

Maar waar het echt om draait in Davos, zijn de informele gesprekken, achter gesloten deuren en in de wandelgangen, legt Volberda uit. In korte tijd kunnen veel regeringsleiders en ceo's van de grote bedrijven met elkaar spreken. "Het is een efficiënt netwerk van de top van de wereld."

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5429581/vragen-en-antwoorden-world-economic-forum-davos

Koningin Maxima op WEF 2024: "Een digitale ID is goed om te weten wie zijn vaccinatie heeft gekregen of niet"

Zou nep koningin Maxima zich ook met COVID-19 injecties hebben laten prikken?

Mark Rutte discussieert bij het WEF in Davos over verloren vertrouwen in het bestuur? Hoe is dat mogelijk!?

Rutte die niet te vertrouwen is gaat daar een speech over vertrouwen geven? Nou, het moet echt niet gekker gaan worden bij het WEF. Rutte is erg nerveus, er staat schijnbaar erg veel op het spel. Met andere woorden, hoe kunnen we het vertrouwen weer genoeg terug krijgen, om al onze idiote plannen er alsnog doorheen te krijgen? Niet meer dus, de bevolking heeft er schoon genoeg van.

Vertrouwen kwijt raken is makkelijk, vertrouwen terug krijgen is een heel ander verhaal Rutte. Als je blijft liegen en bedriegen zonder zelfs nog maar sorry te zeggen dan is het vertrouwen voor eeuwig verdwenen. Rutte is waarschijnlijk expres vergeten hoe het volk dat vertrouwen is kwijt geraakt blijkbaar. Iedere wakkere Nederlander is helemaal klaar met Rutte, die zeer manipulatief blijft, tot de laatste strohalm.

BODEMPROCEDURE HOF VAN LEEUWARDEN TEGEN RUTTE

Vele Nederlanders hebben spijtig genoeg nog niet door dat ook zij slachtoffer zijn. Ook bij hen zal uiteindelijk het besef komen, dat zij (letsel)schade lijden als gevolg van het project Covid-19: The Great Reset. Iedereen in Nederland (en daarbuiten) zal door de personen achter dit onrechtmatige project (= de veroorzakers van de enorme materiële en immateriële schade bij alle mensen ter wereld) uiteindelijk schadeloos moeten worden gesteld.

Wanneer wordt misleider en oorlogsmisdadiger Mark Rutte berecht voor een Tribunaal?

Eén van de eisers is inmiddels als gevolg van de mRNA-injecties komen te overlijden. Hierdoor is de procedure voor de rechtbank korte tijd geschorst. Erfgenamen van de overleden partij zetten de procedure voort. De stichting Recht Oprecht verwacht dat deze 'maatschappelijk zeer belangrijke' rechtszaak uiteindelijk landelijke bekendheid zal krijgen. 

Meer info hierover kunt U lezen in de onderstaande link:

Geoloog professor Ian Plimer haalt in drieënhalve minuut de klimaatzwendel volledig onderuit!

De vraag is nu waar ze in Davos zo druk over hebben gesproken.

Over de bevolking die steeds bewuster wordt en niet alles meer pikt van de (r)overheden?

Thierry Baudet ging vorig jaar in 2023 naar het World Economic Forum in Davos om onderzoek te doen en verslag uit de brengen over zijn bevindingen. 

Bekijk hieronder de aftermovie (video) van Thierry Baudet:

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN