Vertaal deze pagina naar:

BELGEN BLUNDERDEN MET DE NEDERLANDSE VLAG OP 24 JANUARI 2023 BIJ HET BEZOEK VAN MARK RUTTE AAN BRUSSEL, ALEXANDER DE CROO ZETTE TOEN DE SITUATIE RECHT.

27-11-2023

De vraag is nu natuurlijk of de Belgen dat expres deden met de Nederlandse vlag?

Ja, natuurlijk werd dat expres gedaan door de Belgen, alles heeft een reden, niets is toeval!

Zie onze update verderop in het artikel van 27 november 2023.

"Belgen blunderen met vlag bij bezoek Rutte, De Croo zet situatie recht"

Zo luidde de kop van het artikel van de NOS op 25 januari 2023.

Belgen blunderden dus met de Nederlandse vlag bij het bezoek van Mark Rutte aan Brussel. Alexander de Croo zette de situatie recht. De vraag is nu natuurlijk of de Belgen dat expres deden?

JA NATUURLIJK WERD DAT EXPRES GEDAAN, ALLES HEEFT EEN REDEN, NIETS IS TOEVAL!

We gaan de goede kant op, dat is nu wel duidelijk, het tij gaat keren: een grote hieperdepiep HOERA!

Hoe? Dat zal voor velen nog een grote verrassing gaan worden.

Update maandag 27-11-2023

Lees de artikelen in de onderstaande info links:

Met een nieuw boek, Waarom het beste nog moet komen, probeert premier Alexander De Croo (Open Vld) de lastige maanden voor zijn partij van zich af te schudden. Een expliciete positionering tegen de 'afbraakpartijen' (N-VA) en 'populisten' (VB en PVDA) moet hem weer een plek op de kiezersmarkt opleveren. Bron: https://www.demorgen.be/politiek/hoe-premier-de-croo-zichzelf-in-de-electorale-match-probeert-te-knokken-als-antipode-van-de-n-va~b2a55189/

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20231127_93025608

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231007_92513162

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/live-klimaattop-who-wil-meer-aandacht-voor-koppeling-tussen-strijd-tegen-klimaatverandering-en-volksgezondheid~bf35c333/

https://www.standaard.be/cnt/dmf20231127_95956036

"Belgen blunderden op 24 januari 2023 met vlag bij bezoek Rutte aan Brussel, Alexander de Croo zette situatie recht"

In het artikel van het NOS (25 januari 2023) kon je het volgende erover lezen:

De Belgische premier Alexander de Croo heeft in een videobericht aan premier Rutte erkend dat er een fout is gemaakt met het tonen van de Nederlandse vlag. Bij een bezoek van Rutte gisteren aan het kantoor van de premier in Brussel hing op de achtergrond de Nederlandse vlag ondersteboven.

Zowel De Croo als Rutte deelde op Twitter een foto waarbij de omgekeerde vlag duidelijk achter hen te zien was. Het leidde tot commentaar van mensen op Twitter, waarbij sommigen suggereerden dat België hiermee steun uitsprak aan de boerenprotesten. 

In zijn eerste bericht op Twitter over de ontmoeting benoemde De Croo de omgekeerde vlag nog niet, maar is de vlag wel duidelijk te zien.

De omgekeerde Nederlandse vlag wordt door meerdere protestbewegingen gebruikt als symbool van onvrede met de Nederlandse regering. De vlaggen doken onder meer op bij betogingen van de zogenoemde gele hesjes in 2018, bij demonstraties tegen de coronamaatregelen en het meest recent als steun aan de boeren vanwege de stikstofmaatregelen.

Politicus van oppositiepartij N-VA en voormalig staatssecretaris Theo Francken was een van de mensen die de fout opmerkten en daar verontwaardigd op reageerden. "Zelfs hun vlag correct hangen lukt niet", schreef hij op Twitter en ook BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas deelde de foto met de omgekeerde vlag.

In een openbaar videobericht aan Rutte dat hij deelde op zijn Twitter-pagina, gaat De Croo vandaag in op de blunder. Op de achtergrond staat de vlag nu wel met de goede kant omhoog. "Eén niet onbelangrijk detail: de Nederlandse vlag die hoort wel zo. Tot snel", zegt De Croo in de video.

Bron: https://nos.nl/artikel/2461193-belgen-blunderen-met-vlag-bij-bezoek-rutte-de-croo-zet-situatie-recht

Let op de handgebaren van Mark Rutte op de onderstaande foto, niets is toeval.

"Wie kan zien zal gaan zien...!"

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN