Vertaal deze pagina naar:

*** BENT U GEVACCINEERD MET HET COVID-19 VACCIN LEES DAN VOORAL DIT BERICHT ***

12-10-2022

Veel mensen hebben zich reeds meerdere malen laten vaccineren met het COVID-19 vaccin, U ook?


Tip: Bekijk dan vooral de onderstaande video en lees ook de rest van dit artikel goed door.

Wanneer U niet bent gevaccineerd, deel dit artikel dan aub met Uw familie, vrienden en bekenden die wel gevaccineerd zijn. Op deze wijze kunnen wij elkaar informeren.


⚠️ Nieuws vanuit Zwitserland ⚠️


Uitspraak van het Hooggerechtshof.


Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covid-vaccins zijn geen vaccins. In de uitspraak bevestigt de Hoge Raad dat de schade veroorzaakt door Covid mRNA-gentherapieën onherstelbaar is.


Aangezien het Hooggerechtshof de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepen uitgeput. Robert F. Kennedy Jr. benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

 Natuurlijk opent dit oordeel internationaal iets, vooral hier in Zwitserland, dit oordeel zou grote gevolgen moeten hebben, want Zwitserland heeft hier een bijzondere positie met zijn federale grondwet.

Enerzijds is de Neurenberg Codex in de grondwet met artikel 118b, en het misbruik van genetische manipulatie bij mensen verboden in Zwitserland, volgens artikel 119 van de federale grondwet. Dit wordt aangevuld met artikel 230bis van het Wetboek van Strafrecht.


Zo riskeren de daders tot 10 jaar gevangenisstraf!


Over dit oordeel zou ook de rest van de wereld moeten doen nadenken, want de Code van Neurenberg is internationaal geldig en is ook opgenomen in artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten.

In het geval van strafrechtelijke vervolging moet in de verklaring een verwijzing naar het Contergan-schandaal worden opgenomen om het belang van deze aanklacht extra kracht bij te zetten.


Het beleid gaat dus een hete herfst tegemoet.


Bron: https://boersenwolf.blogspot.com/2022/08/supreme-court-urteil-bestatigt-covid.html


Geen enkele media spreekt erover, noch in Zwitserland, noch in Europa.

Het is aan ons, De Vrije Pers van Nederland, om de boodschap middels dit artikel te verspreiden. Steun ons daarom en maak af en toe een donatie over wat U kunt missen, zodat wij kunnen blijven voortbestaan..

Door: Sarah Swift.


Doe mee en deel ️het Great British Bird News

https://t.me/GBBNews55

 

Veel mensen hebben zich bewust NIET laten vaccineren, lieten zich NIET testen, droegen GEEN mondkapjes en knuffelden nog steeds al hun dierbaren!


Ondertussen zijn reeds veel mensen gestorven, omdat zij zich eerder lieten vaccineren of boosteren. Er komen steeds meer berichten naar buiten welke catastrofe zich momenteel voltrekt op de wereldbevolking, veroorzaakt door de COVID-19 vaccins.

Rouwcentra en artsen komen steeds meer hiermee naar buiten toe, dat de oorzaak van de oversterfte veroorzaakt wordt door de COVID-19 vaccinaties. Ook wordt melding gemaakt van veel meer kankergevallen. Ook dat wordt door de COVID-19 vaccinaties veroorzaakt.

Doordat schappen inmiddels leeg blijven in diverse winkels wordt inmiddels steeds duidelijk waardoor dit wordt veroorzaakt, door de COVID-19 vaccinaties. Er zijn reeds veel lege arbeidsplekken ontstaan op de werkvloer, doordat de werknemers of ernstig ziek werden, nare bijwerkingen kregen of niet meer in leven zijn door de COVID-19 vaccinaties.


Momenteel voltrekt zich een ramp op wereldniveau!


Doe ook onderzoek en word lid van de Telegram chatgroep Vrij Nederland. Hier kunt U veel informatie terug vinden over wat er nu gaande is in Nederland en de rest van de wereld.

Durf ook vragen te stellen, want van vragen stellen wordt U wereldwijs!

Tip: Bekijk ook de video in het begin van dit artikel.

Doe Uw voordeel met de informatie die U op deze website en in de chatgroep tegenkomt.


Word lid van deze chatgroep!


Vrij ❤️ Nederland


Chatgroep Vrij Nederland ► https://t.me/Vrij_Nederland